Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Venu

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Smarta klockor (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den nästan perfekta pulsklockan. Har kommit från Fitbit Charge 2 och testade Garmin Fenix 6 Pro men gillade inte skärmen på den andra. Testade denna och wow, vilken klocka! Gott om funktioner, bra pulsmätning, perfekt skärm, bra batteritid, garmin pay (fungerar med de flesta svenska bank kort), Spotify offline, GPS, Body Battery, går att installera appar och fina "watchfaces" från Garmin store, pulse OX, VO2 Max, mm. Endå nackdelen är laddningen, hade varit bra med en vanlig usb c eller trådlösladdning..
 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Nja, den var väl inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Har en 920XT men den börjar bli lite till åren och bland annat barometern är trasig, den tappar både GPS och kontakt med pulsband ibland. Efter att ha kollat in DC Rainmakers omdöme köpte jag en för att testa.

  Så, varför lämnade jag tillbaka den?

  Jo, den saknade såpass viktiga funktioner för mig, att jag hade varit tvungen att ändå använda min 920XT vid träning, och jag köpte inte Venu för att bara ha som klocka, utan för att kunna ha den vid träning också. Det jag använder är bland annat tre olika profiler för löpning (distans, tempo, intervaller), två olika pass i gymmet, två intervallpass för crosstrainer. Inget av det gick att få till på Venu.
  Jag får helt enkelt vänta tills det kommer en 945 med OLED-display, och har du samma behov av funktioner på din träningsklocka som jag, kommer du att göra samma sak.
  Men, har du vardagsbehov i stil med aktivitetsarmband typ Fitbit eller Garmins vivoserie och dessutom vill ha musik i klockan, är det här det bästa du kan få tag på just nu.

  + skärmen. Helt oslagbar.
  + optisk pulsmätning. Jag vet att detta är Garmins akilleshäl men på mig funkade den ypperligt. Vet inte om det beror på att mina blodkärl är extremt ytliga på underarmarna men märkte knappt någon diff alls mot pulsband och våg.
  + vikten. Väger knappt hälften av vad min 920 väger
  + ljudet. Alltså det är riktigt bra ljudchip i klockan. Jag spelar upp musik via ett par Skullcandy method wireless, och ljudet är betydligt mycket bättre via klockan än från telefon. Oavsett om jag kör Spotify eller egen musik.

  - går inte att använda färdiga träningspass gjorda i appen. Det går att ladda över, men du kommer inte åt dom i klockan sen.
  - batteritiden. Full laddning på kvällen vid sängdags, 80% kvar på morgonen 8 timmar senare. Innebär i praktiken laddning varannan dag. Utan träning. Min 920XT laddas en gång/vecka och då tränar jag minst 6 timmar/vecka, hälften tiden med GPS aktiverat.
  - touchskärmen. Helt omöjligt att starta en timer smidigt. När du kört ett maxset på gymmet och ska vila två minuter innan nästa, eller du har sprungit backsprint och ska ha 60 sekunder vila före nästa sprint, kommer du att missa att trycka rätt om du darrar minsta lilla. Vilket är ganska naturligt att göra efter maxurladdning.
  - saknar många datafält från ConnectIQ. Även fast det står att dom är kompatibla går dom inte att hitta och lägga till på klockan. Kan någon förresten förklara varför Garmin INTE har med uppnådd maxpuls som ett datafält från fabrik?
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Efter sista uppdateringen har den stora problem med batteriet. Om man tränar något pass om dagen så höll den tidigare ca 4 dgr men efter sista uppdateringen så håller den bara i en och en halv dag. Tyvärr verkar många fått samma problem vad man kan se på Garmin's forum. Vad som är värre är att trots att Garmin vet om detta har de ej gjort någon rollback av programvaran eller fixat problemet.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Köpte Venu som min första pulsklocka. Den funkar bra som vardagsklocka dvs möta steg, sömn, puls. Men om du tränar annat än löpning så saknar den många funktioner. Den är inte kompatibel med Garmins pulsband som kan spara träningspasset vilket gör att du måste ha klockan på dig när du tränar vilket inte alltid är optimalt samt ger felaktiga resultat. Då du inte kan mäta träningspassen får du inte med data till kalorier, Body Battery etc. För mig saknar den många funktioner.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Kommer ifrån en ionic, och vet inte än om köpet var värt. Jag hoppas att med en uppdatering att andra urtavlor håller minst lika länge som den urtavla som är inbyggd i klockan.

  Sedan verkar den som att pulsen är avvikande till och från, tror inte riktigt den stämmer överens med den puls man har egentligen.