Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony WH-H910N

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (112)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  VARNING!

  Skriver sällan recensioner på produkter men den här gången är jag fly förbannad på Sony.

  Efter endast cirka 6 månader i min ägo så har öronkuddarna vittrat bort så mycket att de måste ersättas. Jag tog upp detta med Sonys support som sa att slitaget "ej kan uppkomma av normalt bruk". Då har jag ALDRIG använt hörlurarna på t.e.x gymmet utan endast i vanlig kontorsmiljö, och inte överdrivet mycket heller.

  Sony hänvisade mig till deras reservdelsbutik för att lösa problemet. Problemet är bara att butiken inte ens skickar till Sverige över huvud taget, och öronkudden de refererar till kostar 37 Euro STYCK.

  I övrigt har de ju fungerat som förväntat men det här drar definitivt ner betyget till 2/5. Nåja. Det är ju tur att jag blev varse det här innan jag investerade pengarna i till exempel en Sony 1000XM4. Aldrig mer Sony-hörlurar!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Grabben har haft dem nu i 6 månader. Funkar fint, bra ljud, används mycket.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Bra hörlurar i övrigt med bra ljud och funktioner MEN efter ca 2.5 månader av flitigt men normalt användande så utvecklade ANC funktionen ett tinnitus liknande ljud (värre än min riktiga tinnitus) som snabbt ökar i styrka tills man måste slita av sig lurarna. En definitiv dealbreaker eftersom dom köptes till stor del för den funktionen. Fick som tur var reklamera dom.

  Kort version: Rekommenderas EJ
 • Bra
  11 mån sedan
  Det är vad det är
 • Dålig
  1 år sedan
  WH-XB900N och den äldre verisionen WH-H900N är bättre. Bygeln består av bara mjukplast och är annars helt tom (så inget stöd på huvudet). Via mjukvaran på mobilen har denna samma inställning som WH-H900N så hyfsat begränsad till hur man kan justera ljudet i jämförelse till WH-XB900N. Det är även ingen direkt respons på dessa när man lägger handen på touchsendorn för att höra sin omgivning vilket är väldigt skumt då den äldre verisionen WH-H900N ger en direkt respons.

  Överlag så ser jag ingen vits att köpa dessa. De kostar bara mer för att de släpptes senare med andra ord.