Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Xperia 5 Dual J9210

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Det som jag inte tycker är bra är fingeravtrycksläsaren för den fungerar helt enkelt inte eller väldigt sällan så använder man en sådan funktion mycket så leta efter en annan mobil för Sony har inte lyckats med detta.
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Utmärkt bygge av Sony, känns skönt att vara tillbaka på Sony banan igen. Sony är stilrent, tryggt och inte massa krimskrams, ljuddelen tillsammans med Sony lurar krossar den det mesta på marknaden och inte minst, rappheten är en klass för sig där de flesta andra märken ligger långt efter.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bytte upp mig från en en XZ1 compact som jag iofs var nöjd med men det lilla formatet passade inte mina stora händer. Storleken på Xperia 5 passar mig bra, jag får också bättre överblick över appar och flöden och det större tangentbordet är perfekt för mig. Kameran snäppet bättre än XZ1 compact. Enda invändningen jag har är väl att fingeravtryckssensorn kan vara lite okänslig så jag kör mest med ansiktsigenkänning vilket fungerar bättre. Batteritiden är helt ok, räcker lätt en hel dag för min typ av användning som är lågintensiv.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Kom från xz1:an (ca 2år gammal flaggskepps telefon).. Så denna telefon blev ett mycket stort lyft för mig. Snabb och responsiv och med bra batteri tid, laddar min varannan dag. Skärmen är väl det som sticker ut mest.. ljus stark och med bra färger och en upplösning som jag inte kan klaga på. Dock beskrivs den som "lång" av många, det är både rätt och fel i min mening.. den är runt samma höjd som andra flagskepps telefoner (kanske upp till 5mm högre än konkurrenterna).. men skärmen är smalare än många konkurrenters vilket gör det lättare att använda med en hand (jag är 180 och har normal/genomsnitt storlek på mina händer). Testat netflix med denna cinewide skärm och kan inte gå tillbaka till något annat än 21:9 känns det som.. och den "långa" skärmen gör också att mer av hemsidor mm syns utan att scrolla massa, vilket jag är mycket nöjd med. Minus om något skulle väl vara avsaknaden av 3,5mm ljud utgång (men det saknas hos många konkurrenter i skrivande stund, och precis som hos andra så har de löst det med adapter som kopplas till laddutgången, usb c -> 3,5mm).. ett annat "minus" är interna minnesmängden.. men det går att bygga ut med 512gb via microSD minne (på bekostnad av förlust av simkortsplats nr 2).. men det är något jag kan leva med 😎. Jag köpte min på release och fick trådlösa hörlurar värda 2200kr på köpet utan extra kostnad, röd färg så klart då den är snyggast.. totalkostnad? Mindre än 50% än vad apples senaste flaggskepps telefon kostar i skrivande stund..och då har denna bättre skärm i mitt tycke. Sist men inte minst så kan jag skriva om kamerorna, och det går att spela in video i cinewide också (21:9)... Men när det kommer till stilla bilder så är jag av uppfattning att en RIKTIG KAMERA är den rätta lösningen oavsett telefon modell eller tillverkare.