Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sonos Move

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sonos Mobilhögtalare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  För 3500:- under Black Friday måste jag ge full pott. Har ett gäng Play One sedan tidigare i hemmet vilka är kanonbra för synkad bakgrundsmusik, men Move låter mycket bättre i alla register. Tycker även att Move låter mycket bättre än Play 3, även om den så klart inte riktigt når upp till Play 5.

  Förstår inte hur någon kan tycka att Play One låter bättre. Move är större på alla sätt och vis, både rent fysiskt och ljudmässigt. Dessutom är automatisk TruePlay en höjdare. Varje gång man flyttar högtalaren till ett nytt ställe låter den lite halvdåligt de första sekunderna, men anpassar sig riktigt snabbt.

  Även om högtalaren stödjer blåtand och därmed går att ta med sig när man åker iväg så är det i mitt tycke inte så den ska användas. Köp hellre en billig JBL eller liknande i så fall. Sonos Move gör sig bäst på en fast position i hemmet, t ex i köket, men med fördelen att det också går att lyfta med den till tvättstugan, uterummet eller trädgården nån gång ibland.

  Klar köprekommendation!
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Helt ok ljud. Lite svag i basen enligt mitt tycke. Får ut ca 8 timmar batteritid. Den hade fått full pott om den hade kostat 3500.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Letade efter en batteridriven högtalare som fungerar för roadtrip och liknande situationer. Tyvärr är den inte speciellt flexibel för det ändamålet utan verkar mest designad för att ha hemma och kanske ta ut i trädgården. Svårt (eller omöjligt) för vänner att ansluta till bluetooth utan att först varit anslutna till wifi – som ju är svårt att styra ute i naturen.

  Dessutom är jag nog bortskämd med bättre och mer "korrekt" ljud än vad Sonos Move ger. Klar besvikelse. Kanske bättre om det är två i stereo.

  Jag lämnade tillbaka min Sonos Move. Kanske rekommenderad för någon redan använder Sonos hemma och vill ha en mer portabel kompanjon.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Denna enhet supporterar inte SonosNet bedrövligt, endast wifi och blåtand.
  Kommer även med S2 firmware så att få in den i S1 appen var en utmaning.
  Ljudbilden är sämre än Play1 överlag.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Kanon! Bra ljud och stöd för AAC när man kör blåtand.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Detta är inte bara en högtalare, utan en dator som aldrig krånglar och snabbt gör nästan allt du ber den om. Jag styr hela mitt trådlösa hem med denna (har enbart Apples grejer, samt Philips hue/Ikea lampor/Deltaco smart kontakter mm.) Dom som klagar på en låg bas, har helt klart inte lyssnat på denna på rätt sätt. Jag själv var tvungen att ställa ner basen. Har den idag inställd på +4 av +10. Älskar denna högtalare! Självklart kan man inte räkna med ett rent hifi ljud, då denna inte är byggd för det. Är det, det som du är ute efter så rekommenderar jag att du istället köper 2 st sonos one. Sonos appen s2 fungerar klockrent till denna! Köpte på Davids med supersnabb leverans under black friday för 3490kr
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Sjukt bra ljud, bästa bärbara högtalaren jag testat alla kategorier. Testat väldigt många.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Använder flera Sonos produkter sedan tidigare men har saknat batterifunktionen. Denna är en höjdare som tillför flexibilitet och fantastiskt ljud. Kan enkelt ta med den till valfritt rum eller ute i trädgården. Det enda som gör att den inte får en femma är att den är bökig i grundinställningen. Om jag ska byta till annat nätverk eller tar med hem till annan så fastnar den ibland i sök läge och det går inte ens att stänga av den. Switch till BT läge går oftast bra. Blev positivt överraskad av ljudet och fylligheten som passar vilket rum som helst.