Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Be Quiet! Pure Base 500 (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Be Quiet! Chassin (43)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Köpte den här enbart för att jag ville ha en tyst låda. Måste tyvärr säga jag blev besviken!

  Först och främst - Förväntningar: "be quiet!" köper man inte för att dom är snygga. Och det är den inte. Man köper den inte för att den ska vara väl ventilerad, för det är den inte. Man köper den för att att den ska vara tyst. Och tyvärr är den inte det heller. Jag har tidigare haft Corsair Carbide chassi med skummaterial på sidorna för ljudisolering och den var tyst som attan. Nyligen hade jag ett NZXT H500 chassi som var tystare än den här.
  Jag har en NZXT X62 för att kyla en 8700K CPU:n och trots att jag har bytt till be quiet! PWM fläktar på den så hör jag fläktarna klart mer än förväntat - för man ska ju inte höra be quiet! fläktar alls så vet inte hur dom (miss)lyckats. Måste även notera att dom två fläktarna som följer med den här är inte PWM fläktar.

  Och på tal om kylning - ska man ha någon form av AIO finns det bara en plats att ha dom på och det är i fronten. Detta dels för att det är omöjligt att montera en 280 AIO på ovansidan då den slår i moderkort/RAM, men också för att gallret på ovansidan gör det helt omöjligt för fläktarna att suga in luft! (jag testade t.o.m med bara en 140mm Noctua fläkt som knappt lät alls vid full styrka men så fort den kom i närheten av gallret hade den svårt med luftflödet och började låta.

  Det bästa med den är nog priset ändå som är under tusenlappen. Vad gäller kabeldragning så blev jag positivt överaskad då det inte var något som helst problem med den.

  Så hade det inte varit för att man tydligt hör fläktljud från den så hade jag nog gett den perfekt betyg, men då den inte lyckas med det som är den primära funktionen att man köper en "be quiet!" låda så får den knappt godkänt pga det låga priset.
 • Utmärkt
  2 mån sedan