Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX Keys (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (335)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  kan väl inget annat säga än att jag gillar det här tangentbordet. snabb att skriva med, helt ok att spela med. låg profil. viss klick känsla i anslaget, inte så svampig som vissa lågpristangentbord kan vara. Tyst, väldigt tyst, kan påminna om tangentbord på bärbara datorer men detta är ett fullformat tangentbord, det betyder att det är "rätt avstånd" mellan tangenterna, med pilar och numreriskt tangentbord, låga tangenter=gillar. Bakrundsbelyst tangentbord i olika steg, bra om det är mörkt och man vill ha det mörkt. Ibland trycker jag fel på 123, och F1, F2, F3, men det är nog en vanesak. Ett plus är att om man har flera datorer så kan man enkelt växla mellan datorerna till den med den medföljande Logitech antennen eller till en annan dator med Bluetooth eller varför inte din ipad med knapparna 1,2,3 med en liten dator symbol på. Skrivkänslan är den jag gillar. Hade tidigare K800 som också är ett bra köp med liknande känsla i anslaget den hade knappar mer åt vanliga tangentbord. Den här har knappar mer åt bärbar dator håller. Notera dom skålade knapparna. Tangentbordet laddas via vanligt USB uttag.
  Denna är det senaste tangentbordet från Logitech. En K750 eller K800 eller liknande är bra köp dom med och känns nog ungefär som denna om man vill spara någon hundring. Eller ett tangentbord med sladd så sparar man ytterligare några hundringar. Skrivkänslan tyckte jag motiverade detta köp. Sen gillar jag att kunna flytta runt tangentbordet utan att krångla med den där irriterande sladden som alltid är i vägen. Bäst är om man kommer till en butik där man kan prova olika tangentbord, och se vad man behöver. Den här känns bra i mina fingrar.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Älskar detta tangentbordet. Har det både på kontoret och hemma. Lätt att skriva på, sköna tangenter och perfekt samverkan med min MX master 3. Funkar utmärkt på både PC och Mac.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag är väldigt nöjd med det här tangentbordet som andas kvalitet! Det är för det första riktigt snyggt vilket typ är prio ett för mig. Tillsammans med en rad andra krav jag hade så finns det egentligen inga andra alternativ:

  + Tungt!
  + Trådlöst OCH (automatiskt) bakgrundsbelyst!
  + Vanlig RF-mottagare som ansluts via USB (Bluetooth är bara en bonus för mig).
  + Laddas via USB-C
  + Välrenommerad tillverkare med stabila och bra drivrutiner.
  + Bra skrivkänsla trots frånvaro av mekaniska brytare.
  + Enkelt att växla mellan min och sambons datorer.

  - Det är lite väl kort timer på bakgrundsbelysningen. Den stängs av ca 3 sekunder efter att den inte registrerat rörelse. Hade hellre haft ca 15-20 sekunders fördröjning.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Bra och stabil anslutning och skön skrivkänsla. Men avsaknaden av dedikerade volumknappar och den makalöst dåliga designen på f-tangenterna gör att det åker ut och mitt gamla hederliga K800 kommer tillbaka.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Väldigt trevligt tangentbord!
  belysningen är helt automatisk, räcker att man har handen mot tangentbordet så börjar det lysa.

  Väldigt bra batteritid sett till energisparfunktionen.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  MX Keys passar mig perfekt med sin låga profil och tysta knappar. Perfekt till hemmakontoret.

  + tyst vid anslag
  + enkel konfiguration
  + USB C
  + snabbknapp för att växla läge mellan F-tangenter och specialfunktioner.

  - bred escape-knapp förflyttar F-tangenterna något
  - inga ”ben” för att ändra/höja lutningen.
 • Acceptabel
  6 mån sedan
  Snyggt att titta på. :) Sköna tangenter och tysta. Däremot blir det lätt oväsen när man skriver ändå. Hela tangentbordet ligger ju inte plant mot bordet och det blir nån form av oljud som går ner i bordet (i mitt fall ett IKEA-skrivbord) när man skriver. En dealbreaker för mig.
  F-tangenterna är inte grupperade (vilket mitt gamla Logitech K800 har), antar det är en vanesak men det besvärade mig också.
  Blev en retur av varan för min del och får använda mitt K800 ett tag till..
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Ett perfekt tangentbord för att skriva, gör nästan jobbet för dig.