Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX Keys (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (280)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  kan väl inget annat säga än att jag gillar det här tangentbordet. snabb att skriva med, helt ok att spela med. låg profil. viss klick känsla i anslaget, inte så svampig som vissa lågpristangentbord kan vara. Tyst, väldigt tyst, kan påminna om tangentbord på bärbara datorer men detta är ett fullformat tangentbord, det betyder att det är "rätt avstånd" mellan tangenterna, med pilar och numreriskt tangentbord, låga tangenter=gillar. Bakrundsbelyst tangentbord i olika steg, bra om det är mörkt och man vill ha det mörkt. Ibland trycker jag fel på 123, och F1, F2, F3, men det är nog en vanesak. Ett plus är att om man har flera datorer så kan man enkelt växla mellan datorerna till den med den medföljande Logitech antennen eller till en annan dator med Bluetooth eller varför inte din ipad med knapparna 1,2,3 med en liten dator symbol på. Skrivkänslan är den jag gillar. Hade tidigare K800 som också är ett bra köp med liknande känsla i anslaget den hade knappar mer åt vanliga tangentbord. Den här har knappar mer åt bärbar dator håller. Notera dom skålade knapparna. Tangentbordet laddas via vanligt USB uttag.
  Denna är det senaste tangentbordet från Logitech. En K750 eller K800 eller liknande är bra köp dom med och känns nog ungefär som denna om man vill spara någon hundring. Eller ett tangentbord med sladd så sparar man ytterligare några hundringar. Skrivkänslan tyckte jag motiverade detta köp. Sen gillar jag att kunna flytta runt tangentbordet utan att krångla med den där irriterande sladden som alltid är i vägen. Bäst är om man kommer till en butik där man kan prova olika tangentbord, och se vad man behöver. Den här känns bra i mina fingrar.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  VARNING! Vad ni än gör köp inte detta slit-och-slängskräp! Jag lät mig luras av tangentbordets stiliga yttre vilket visade sig vara ett stort misstag.

  Vad som inte framgår av produktbeskrivningen är att batteriet inte går att byta ut alls! Garantitiden är 2 år och batteriets livslängd bör enligt manualen hålla under produktens garantitid vid normal användning. Enligt Logitech supportavdelning kan tangentbordet inte användas när batteriet är förbrukat. Detta innebär således att du inte kan förvänta dig annat än ett tangentbord som håller längre än två år! Det borde vara förbjudet att sälja den här typen av produkt som bara innebär ett gigantiskt slöseri med resurser. Skäms Logitech!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Logitech MX Keys är det bästa tangentbordet jag någonsin köpt och använt. Den här modellen fungerar lika bra till min Windows-dator som Mac:en och min iPad Pro. Visst är tangentbordet dyrt, men det är också kvalitet rakt igenom.

  Positivt

  + Stabilt och tålig konstruktion som inte böjer sig
  + Sköna tangenter som är bekväma att använda länge
  + Det tillhörande handledsskyddet är bekvämt och användbart
  + Belysningen är riktigt bra och aktiveras automatiskt
  + Snabbknapparna för att växla mellan enheter är grymt praktiskt
  + Mjukvaran som tillhör MX Keys är lätt att använda
  + USB-C är alltid välkommet
  + Det finns fyra programmerbara knappar i övre högra delen

  Negativt

  - Det saknas USB-port för tillbehör på tangentbordet
  - Vissa tangenter kan kännas lite gnissliga efter ett tag
  - Rejält dyrt tangentbord (men det är värt pengarna)

  Nämnvärt

  . Batteritiden med belysning aktiverad är inte på toppnivå
  . Du måste ha Logitechs mjukvara för att programmera snabbknapparna
  . MX Keys med fungerar klockrent Windows 10, macOS 10.15 och iPadOS 14
  . Den dämpade känslan i tangenterna försvinner ganska snabbt efter användning
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 dag sedan
  Oerhört nöjd, använder i både Win samt Mac miljö, saknar inga funktioner eller så. Riktigt imponerande batteritid även och, vilken finish(!), verkligen stark rekommenderad för den som ställer höga krav och helst investerar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Helnöjd
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Mycket bra tangentbord! Skönt att skriva på och lätt att hitta rätt position för fingrarna.

  Jag gillar dock inte markeringarna på tangenterna för det som skiljer melkan de nordiska språken och Win/Mac. Till exempel har de valt att ringa in alt-gr-alternativen på tangenterna. Det gör att det blir svårare att hitta dessa i början. Lyckligtvis är det sånt man snart vänjer sig vid.

  Några av knapparna är lite konstigt nappade. Till exempel att volym upp är en egen knapp medan volym ner delas med F12.

  En funktion jag saknar är att kunna kunna koppla valfri mus direkt till tangentbordet, så att musen följer med när man trycker på knapparna som väljer vilken dator tangentbordet kopplas till.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Till kontorsarbete är det klockrent. Smidigt när man har flera datorer att switcha emellan. Har med hjälp av detta och en Logitech MX Anywhere 2S mus kunna bli av med mycket sladdar och manuellt byte när jobbdatorn används parallellt med hemmadatorn. Bara switcha vilken man ska använda och köra på. Inte haft det så länge men ger verkligen känslan av gedigen kvalitet och stabil konstruktion.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Supernöjd med det här tangentbordet.

  + Skön skrivkänsla och gedigen kvalité på tangentbordet
  - Hade önskat att bakgrundsbelysningen kunde vara tänd lite längre, nu släcks den den redan efter 3-4 sekunder. Finns inget att konfigurera i Logitech Options.

  -Mjukvaran Logitech Options ger inge
 • Acceptabel
  8 mån sedan
  Det gör sitt jobb som tangentbord, men inte så mycket mer. Och för den prislappen (~1300kr) så förtjänar man mer.

  + MacOS och Windows kompatibelt. Smidigt när man skiftar mellan de två att ha båda uppsättningen layouter tryckta på tangenterna.
  + Rätt skönt att skriva på. I stil med Apples trådade USB-tangentbord, fast lite mer "dämpat" eller vad man ska säga.
  + Rätt så tyst.
  + Smidigt med de fyra mappningsbara tangenterna ovanför numpaden. Jag använder lås-tangenten flera gånger varje dag.

  - Priset. Det borde snarare ligga på ~500kr än 1300kr.
  - Höger FN-knapp är på fel ställe, precis som Tuxie skriver i sin recension.
  - Min högra shift-tangent låter fruktansvärt illa vid nedtryckning. Alla tangenter är stumma och tysta, precis som de ska vara, förutom just höger skift. Den gnisslar och låter illa. Hade det varit någon tangent som används oftare så hade jag åkt tillbaka till butiken med tangentbordet.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Hade kunnat vara det perfekta tangentbordet för både macOS och Windows men det har några detaljer som drar ner betyget rejält:
  * fn-tangenten sitter där höger option (i Mac-läge) ska sitta. Det hade varit okej om den gick att mappa om med t.ex. Karabiner, men den skickar inga signaler till datorn när den trycks ner ensam så det går inte. Det finns en Mac-version av tangentbordet men det har bytt ut insert-knappen mot fn istället, vilket gör det sämre i Windows och Linux.
  * Volym upp är på en egen tangent bredvid F12 och fungerar bara när Logitechs egna mjukvara körs utan lager som Karabiner-Elements.

  Överlag så är jag irriterad på alla tangentbordstillverkare som placerar fn på nedersta raden. Den passar bättre undangömt ovanför den numreriska delen eller liknande.
 • Bra
  9 mån sedan
  Är lite kluven gällande detta tangentbord, har haft det ungefär 6-7 månader nu

  Min tanke var att då det är ett litet ganska kompakt men fullsize tangentbord så skulle jag ha det min till media / spel dator (har inga höga krav på speltangentbord) som jag har kopplad till tvn. Det funkar sisådär till det, det har en låsknapp i höger hörn, vet inte hur många gånger jag råkat låsa datorn när jag ska lyfta upp det och flytta det (det går dock att stänga av knappen).

  Har även upplevt att det ibland kan glappa lite på w. Så att spela funkar sådär då.

  Nu har mitt gamla Logitech diNovo Edge fått åka upp från källaren som medietangentbord i väntan på något bättre.

  Har det nu som kontorstangentbord, och där kommer det verkligen till sin rätt, sanslöst skönt att skriva på, låg profil och ingen travel. Har fått ersätta mitt Logitech Illuminated Keyboard K740, rejält uppsving. I min mening det första som kommit som kan mäta sig med det. Kan dock sakna handledsstödet.

  Positivt
  - väldigt skönt att skriva på när man vant sig
  - nästan ingen key travel att tala om
  - lätt att byta mellan enheter

  Negativt:
  - lite för lite kanter
  - lätt att råka trycka på knappar när man flyttar det
  - dålig idé att ha det som speltangentbord
  - det saknar utfällbara ben för vinkeljustering (vinkeln är iofs rätt bra ändå för mig)

  Summering: använder man det till 'rätt' sak så är det fantastiskt, om man inte har behov av vinkeljustering och handlovsstöd.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  + Skön och snabb att skriva på, krävdes ingen tid att vänja in sig.
  + Snygg slimmad design.
  + Relativt tysta tangenter.
  + Acceptabel batteritid med USB C-laddning. Håller cirka 3-4 veckor med användning både dag- och kvällstid (med minimal belysning).
  + Smidigt att kunna växla mellan 3 uppkopplade enheter, både dongel och Bluetooth.

  - Priset: Inköptes för 1300 kr. Skulle gärna se den sänkas till tusenlappen.
  -Har problem med att signalen för volymknappen fastnar ibland. Så den sänker eller ökar konstant volymen, vilket kräver att man stänger av och sätter på tangentbordet.
 • Usel
  10 mån sedan
  Köpte detta i hopp om att äntligen få bakgrundsbelysta tangenter till mina Apple iMacs. Väldigt skönt tangentbord men det blir en retur till affären. Varför?

  Jo, jag har två iMac 27" varav den ena är en mid-2011. Det visar sig att tangentbordet inte är kompatibelt med äldre Apple produkter pga nymoderniteter med low energy Bluetooth. Datorn hittar helt enkelt inte tangentbordet. Vilket ju gör det helt värdelöst då det inte går att använda!

  Väldigt synd då det är ett trevligt tangentbord även om det redan efter en stund är irriterande att det släcker ner sig näst intill direkt om man inte har händerna på det.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Skönt att skriva på. Stabil anslutning. Jag gick från Microsoft surface till den här, Mx keys, och det här är så mycket bättre.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Älskar detta tangentbordet. Har det både på kontoret och hemma. Lätt att skriva på, sköna tangenter och perfekt samverkan med min MX master 3. Funkar utmärkt på både PC och Mac.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med det här tangentbordet som andas kvalitet! Det är för det första riktigt snyggt vilket typ är prio ett för mig. Tillsammans med en rad andra krav jag hade så finns det egentligen inga andra alternativ:

  + Tungt!
  + Trådlöst OCH (automatiskt) bakgrundsbelyst!
  + Vanlig RF-mottagare som ansluts via USB (Bluetooth är bara en bonus för mig).
  + Laddas via USB-C
  + Välrenommerad tillverkare med stabila och bra drivrutiner.
  + Bra skrivkänsla trots frånvaro av mekaniska brytare.
  + Enkelt att växla mellan min och sambons datorer.

  - Det är lite väl kort timer på bakgrundsbelysningen. Den stängs av ca 3 sekunder efter att den inte registrerat rörelse. Hade hellre haft ca 15-20 sekunders fördröjning.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra och stabil anslutning och skön skrivkänsla. Men avsaknaden av dedikerade volumknappar och den makalöst dåliga designen på f-tangenterna gör att det åker ut och mitt gamla hederliga K800 kommer tillbaka.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt trevligt tangentbord!
  belysningen är helt automatisk, räcker att man har handen mot tangentbordet så börjar det lysa.

  Väldigt bra batteritid sett till energisparfunktionen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  MX Keys passar mig perfekt med sin låga profil och tysta knappar. Perfekt till hemmakontoret.

  + tyst vid anslag
  + enkel konfiguration
  + USB C
  + snabbknapp för att växla läge mellan F-tangenter och specialfunktioner.

  - bred escape-knapp förflyttar F-tangenterna något
  - inga ”ben” för att ändra/höja lutningen.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Snyggt att titta på. :) Sköna tangenter och tysta. Däremot blir det lätt oväsen när man skriver ändå. Hela tangentbordet ligger ju inte plant mot bordet och det blir nån form av oljud som går ner i bordet (i mitt fall ett IKEA-skrivbord) när man skriver. En dealbreaker för mig.
  F-tangenterna är inte grupperade (vilket mitt gamla Logitech K800 har), antar det är en vanesak men det besvärade mig också.
  Blev en retur av varan för min del och får använda mitt K800 ett tag till..