Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX Master 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (106)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Toppenbra mobil mus med Bluetooth, USB-C, snabbladdning och friskrollande skrollhjul (MagSpeed).
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fantastisk!
  Känsla
  Kvalitet
  Batteri
  Teknologi
  Best of all time
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Älskar denna mus. Skaffade en till kontoret efter att ha haft master 2s i ett år. Väldigt fin vidareutveckling på världens bästa mus. Scroll-hjulen är underbara att använda och den ergonomiska formen hjälper min trasiga högerhand att slippa smärta efter varje arbetsdag. Skaffade en till till hemmakontoret, så jäkla underbar är den! Bara köp.
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  + Batteritid
  + Bra funktionalitet och programmering
  - Klickmotstånd
  - För tung vid mycket rörelse
  - Passar nog inte mindre händer

  Drar främst av stjärnor pga tyngre/storlek samt relativt högt knappmotstånd, är dessa inget problem så är musen superbra.

  Rent funktionsmässigt är denna väldigt bra. Två scrollhjul öppnar många möjligheter, detsamma med extra knapp som aktiverar valfria funktioner när man flyttar musen fram/bak/vänster/höger (likt hur man swipar med två/tre fingrar på en trackpad). Går att anpassa knapparna till specifika program, musen switchar då automatiskt beroende på vad du gör.

  Batteritiden är bra (har inte testat denna så länge, men på papper är den bra nog för att man aldrig ska behöva tänka på det). Ovanpå detta går den att koppla via både bluetooth och Logitechs USB-adapter, och har switching så man kan styra flera enheter samtidigt.

  Däremot passar inte denna alla p.g.a. hårdheten/trögheten på knapparna, samt musens vikt och storlek. Tycker detta är lite av en miss av Logitech.

  Har man inte inte större händer och kommer åt vänster/höger-klick långt fram så blir motståndet på dessa relativt högt (min billiga Logitech M310 samt en del Razormöss har mycket mindre/skönare klickmotstånd mot mitten av vänster/höger-knapparna), kommer man åt långt fram på dem är det däremot mjukt och funkar bra. Resterande knappar (tre knappar på sidan samt scrollklick) har också mer motstånd än jag föredrar (och än vad många andra möss har).

  Själva scrollhjulet är större än många andra vilket innebär mer fingerrörelse. Det är dessutom gjort av metall vilket jag tycker (eller objektivt?) ger dåligt grepp jämfört med gummiaktiga scrollhjul; med gummiscroll enkelt kan sätta fingret varsomhelst (toppen, sidan, botten, med fingernageln, etc.) och få grepp, men med detta scrollhjul måste du sitta fingret på toppen. Metall behövs visst för magnetisk kontroll, men om möjligt vore ett gummilager på utsidan en klar förbättring.

  Musen är också tyngre än jag föredrar, vilket gör att det blir bökigt när man smått lyfter den många gånger om dagen. Ovanpå detta är musen ganska stor (ganska hög och lång), vilket inte riktigt passar mina händer. Scrollning blir konstigt p.g.a. höjden, och greppet kombinerat med vikten gör den störande att använda längre perioder.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Perfekt!
  Hade MX Master 1 innan vilket också är en suverän mus.
  Denna höjer nivån ännu högre, skrollhjulet är fantastiskt bra. Helt knäpptyst, fast man känner klicken förstås. Snabb rullning övergår till fritt hjul som rullar på snabbt.
  USB C! Äntligen är jag helt av med alla mikrousb-enheter i hela huset, så nu slipper jag ha kvar en helt egen laddare på skrivbordet bara för musen.
  Ur fräschetssynpunkt var det bra att de valde ett skrollhjul helt i metall. Dvs inga gummerade delar för ökat motstånd. Fram- och bakknappen är mycket bättre placerad jämfört med Mx Master 1 och 2.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Säkert en bra mus men passar inte min hand något vidare. Kanske om man har mindre händer. Ska testa deras 2S modell istället då jag har känt på den i butik och den verkar sitta bättre.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Håller med papsliko1 nedan. Det är en konstig vinkel/sluttning på musen som känns onaturlig för mig. Nästan så man får hålla handen i en 90-gradersvinkel vid knogarna. Annars andas den kvalitet och scrollhjulet är nice som kan scrolla långa avstånd enkelt.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Klockren produkt, ett måste för alla Caddare.
 • Acceptabel
  6 mån sedan
  Köpte musen men var tvungen att lämna tillbaka den. Materialet och vinkeln på sluttningen på höger sida av musen där man håller fingrarna i kombination med mina torra händer gjorde det omöjligt för mig att lyfta musen bekvämt. Kvalitetsmässigt kändes den bra den korta tiden jag hade den.
 • Bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Är van vid en Logitech mus (Performance MX) från MX800 paketet så jag jämför lite med den.

  + USB-C laddning. Laddningen ska räcka i 70 dagar sägs det, det verkar stämma, jag har inte laddat den sen jag köpte den.
  + Rätt behaglig. Inget för pyttehänder dock.

  - Musknapparna är betydligt mer högljudda än MX800 varianten, kanske dubbelt så högt t.o.m. Jag vill ha tysta grejer och stör mig litegrann på detta.
  - Scrollhjulet tycker jag aktiverar "turbo-läget" alldeles för snabbt, det kanske är en vanesak dock.
  - Unifiying mottagaren är fortfarande extremt störningskänslig. Efter alla dessa år de haft dem har jag fortfarande inte hittat en enda dator jag kan ha den ikopplad utan jag måste ha den i en USB-förlängningssladd för att muspekaren inte ska hacka och lagga.