Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX Master 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Haft denna över en vecka, har stora händer och letade efter en skön mus. Spelar mycket också och var rädd att den inte skulle passa till det. T ex tyngd och form. Håller inte alls med om det, visst var det lite obekant första två dygnen men nu rullar det på som vanligt. Formen är otroligt bra och jag vill bara lägga handen på den när jag sitter vid datorn. Att den är trådlös kommer med bara bonusar framförallt komfort. Och ni som klagar på latens, förstår ni att det rör sig om någon millesekund? Antar att Razer/andra marknadsför latens och vikt men det är bara placebo. Form, ergonomi och funktioner går först.

  Ni som klagar på tyngd är säkert svaga tonåringar, gå till gymmet eller ät mer.

  Kunde ha varit lite billigare, köpte för 900.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 dagar sedan
  Oerhört nöjd, använder i både Win samt Mac miljö, saknar inga funktioner eller så. Riktigt imponerande batteritid även och, vilken finish(!), verkligen stark rekommenderad för den som ställer höga krav och helst investerar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Skön och funktionsrik
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag köpte den för det klicklösa skrollhjulet som fungerar väldigt bra.

  Musen har väldigt bra inställningsmöjligheter men tyvärr inget inbyggt minne för att kunna användas med en annan dator. Lyckades inte få deras mjukvara att lira med jobbdatorn så jag får leva utan egna konfigurationer.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Toppenbra mobil mus med Bluetooth, USB-C, snabbladdning och friskrollande skrollhjul (MagSpeed). Funkar bra med telefonen också! 9 månader efter köpet så har jag aldrig haft ett enda problem med den.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  En av de få valen då man har ett dassalock till hand. Sett kommentarer om för tröga knappar, för tung mm. Som sagt denna e ej för de med kvinnohänder. Jag personligen kan sitta spela med denna mus i ett dygn utan trötthet i fingrar eller handled. Logitech e o förblir relaterad med kvalitet i min bok iaf.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Överpris! Men bästa musen jag haft! ... NÄR den fungerar-..!
  Väldigt skön och smidig men endel problem.
  Trots att man ställer in inställningar i Logitechs programmvara så återställs den till original inställningarna gång på gång av sig själv. Scollen är för lös, och oprecis tycker jag. Ofta så blir scollen inverterad när man byter mellan olika program! (och jag har kollat i inställningarna så att jag inte ställ in något fel)
  Sedan så reagerar den inte heller på att man ställer in den ibland. Men förövrigt väldigt behaglig mus och smidigt med att man kan switcha mellan 3 olika lägen. Kan tom användas med telefonen! Kanske bara fick ett defekt exemplar.. Men oavsett så är det för låg kvalite för denna prisklass!

  + Batteritid
  + Usb C
  + Design, knapparna sitter på rätt ställen
  + Sido scrollen är guld.
  + Fungerar på alla ytor

  - Knasiga inställningar
  - Ställer om sig sj plötsligt
  - För lös och oprecis scroll trots inställd på (ratched) ej (free spin)
  - För dyr, ingen större skillnad mot en logitechmus för 300 spänn
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bästa mus jag testat. Helt perfekt för mig. Hög premiumkänsla.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Premium på alla sätt och vis. Något för högt klickljud, hade gärna fått vara tystare för min del.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Ljusgrå, snyggaste musen jag nånsin ägt.
  Helt rätt på alla sätt. Scrollhjul av metall. Snabbt och lätt att byta till 3 olika enheter. Bra när jobbdatorn kommer hem ibland.
  Sid-scroll är inverterad. Vägrar installera intellipoint för att rätta till
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har väl mestadels ägt möss med sladdar i mitt liv, men detta är nog den bästa jag haft. Haft i snart 4 år. Och batteritiden är långt, och den sviker mig aldrig.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Brukar inte recensera, men den här musen är så bra att jag gör ett undantag.
  +Ligger perfekt i min relativt stora hand.
  +Mushjulet, som perfekt och sömlöst ändrar mellan hackläge och friläge.
  +Grym batteritid. Använder min 10 timmar per dygn nu i coronatider (både i arbetet och privat), och laddar den inte en gång i månaden.
  +Funkar väldigt bra att växla mellan datorer, både med unify och bluetooth.

  Helt enkelt första musen jag provat som jag tycker slår min gamla MX500.
  Har haft den i typ 9 månader, och än så länge visar den inga tecken på slitage, men får väl se om den håller lika många år som MX500 gjorde.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Kort sagt, en mus i toppklass!
  Jag har inget negativt att säga om denna.
  + Den ligger mycket bra i handen (jag har små/medelstora händer)
  + Högkvalitativa komponenter i metall
  + Scrollhjulet är med sin MagSpeed-teknik gudomlig att använda (ljudlöst i friläget)
  + Hjulet för horisontell scrollning är ett bra hjälpmedel i många scenarion
  + Inget glapp eller liknande i knappar och hjul
  + USB-C, vilket för min egen del innebär att jag bara behöver en enda laddare för mina kontorsprylar (dator, telefon, hörlurar och mus)
  + Mycket bra batteritid. Bortsett från första laddningen när jag köpte den (februari) har jag hittills (augusti) bara laddat den en gång, med nästan daglig användning.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Bästa musen jag använt någonsin. Scrollhjul av metal och den massiva vikten ger en känsla av premium som inte finns annars. Vikten och storlek är ett plus i mina ögon, men kan förstå att inte alla älskar det

  Det mest negativa är antagligen programvaran, som jag tycker är snygg... Och inte mycket mer. Saknar flera funktioner som jag brukade ha på min Roccat mus.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Riktigt bra mus! Tyst, lättanvänd och många smidiga funktioner. Scrollhjulet med magneter är grymt. Men efter bara några månader så slutar saker fungera. Scrollhjulet börjar låta. Det händer inget när man scrollar lite svagare (det bara låter hackigt). 5 stjärnor för funktioner. 1 stjärna för byggkvalité, särskilt som detta är en riktigt riktigt dyr mus som borde hålla länge!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk!
  Känsla
  Kvalitet
  Batteri
  Teknologi
  Best of all time
 • Perfekt
  1 år sedan
  Älskar denna mus. Skaffade en till kontoret efter att ha haft master 2s i ett år. Väldigt fin vidareutveckling på världens bästa mus. Scroll-hjulen är underbara att använda och den ergonomiska formen hjälper min trasiga högerhand att slippa smärta efter varje arbetsdag. Skaffade en till till hemmakontoret, så jäkla underbar är den! Bara köp.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  + Batteritid
  + Bra funktionalitet och programmering
  - Klickmotstånd
  - För tung vid mycket rörelse
  - Passar nog inte mindre händer

  Drar främst av stjärnor pga tyngre/storlek samt relativt högt knappmotstånd, är dessa inget problem så är musen superbra.

  Rent funktionsmässigt är denna väldigt bra. Två scrollhjul öppnar många möjligheter, detsamma med extra knapp som aktiverar valfria funktioner när man flyttar musen fram/bak/vänster/höger (likt hur man swipar med två/tre fingrar på en trackpad). Går att anpassa knapparna till specifika program, musen switchar då automatiskt beroende på vad du gör.

  Batteritiden är bra (har inte testat denna så länge, men på papper är den bra nog för att man aldrig ska behöva tänka på det). Ovanpå detta går den att koppla via både bluetooth och Logitechs USB-adapter, och har switching så man kan styra flera enheter samtidigt.

  Däremot passar inte denna alla p.g.a. hårdheten/trögheten på knapparna, samt musens vikt och storlek. Tycker detta är lite av en miss av Logitech.

  Har man inte inte större händer och kommer åt vänster/höger-klick långt fram så blir motståndet på dessa relativt högt (min billiga Logitech M310 samt en del Razormöss har mycket mindre/skönare klickmotstånd mot mitten av vänster/höger-knapparna), kommer man åt långt fram på dem är det däremot mjukt och funkar bra. Resterande knappar (tre knappar på sidan samt scrollklick) har också mer motstånd än jag föredrar (och än vad många andra möss har).

  Själva scrollhjulet är större än många andra vilket innebär mer fingerrörelse. Det är dessutom gjort av metall vilket jag tycker (eller objektivt?) ger dåligt grepp jämfört med gummiaktiga scrollhjul; med gummiscroll enkelt kan sätta fingret varsomhelst (toppen, sidan, botten, med fingernageln, etc.) och få grepp, men med detta scrollhjul måste du sitta fingret på toppen. Metall behövs visst för magnetisk kontroll, men om möjligt vore ett gummilager på utsidan en klar förbättring.

  Musen är också tyngre än jag föredrar, vilket gör att det blir bökigt när man smått lyfter den många gånger om dagen. Ovanpå detta är musen ganska stor (ganska hög och lång), vilket inte riktigt passar mina händer. Scrollning blir konstigt p.g.a. höjden, och greppet kombinerat med vikten gör den störande att använda längre perioder.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Perfekt!
  Hade MX Master 1 innan vilket också är en suverän mus.
  Denna höjer nivån ännu högre, skrollhjulet är fantastiskt bra. Helt knäpptyst, fast man känner klicken förstås. Snabb rullning övergår till fritt hjul som rullar på snabbt.
  USB C! Äntligen är jag helt av med alla mikrousb-enheter i hela huset, så nu slipper jag ha kvar en helt egen laddare på skrivbordet bara för musen.
  Ur fräschetssynpunkt var det bra att de valde ett skrollhjul helt i metall. Dvs inga gummerade delar för ökat motstånd. Fram- och bakknappen är mycket bättre placerad jämfört med Mx Master 1 och 2.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Säkert en bra mus men passar inte min hand något vidare. Kanske om man har mindre händer. Ska testa deras 2S modell istället då jag har känt på den i butik och den verkar sitta bättre.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Håller med papsliko1 nedan. Det är en konstig vinkel/sluttning på musen som känns onaturlig för mig. Nästan så man får hålla handen i en 90-gradersvinkel vid knogarna. Annars andas den kvalitet och scrollhjulet är nice som kan scrolla långa avstånd enkelt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Klockren produkt, ett måste för alla Caddare.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Köpte musen men var tvungen att lämna tillbaka den. Materialet och vinkeln på sluttningen på höger sida av musen där man håller fingrarna i kombination med mina torra händer gjorde det omöjligt för mig att lyfta musen bekvämt. Kvalitetsmässigt kändes den bra den korta tiden jag hade den.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Är van vid en Logitech mus (Performance MX) från MX800 paketet så jag jämför lite med den.

  + USB-C laddning. Laddningen ska räcka i 70 dagar sägs det, det verkar stämma, jag har inte laddat den sen jag köpte den.
  + Rätt behaglig. Inget för pyttehänder dock.

  - Musknapparna är betydligt mer högljudda än MX800 varianten, kanske dubbelt så högt t.o.m. Jag vill ha tysta grejer och stör mig litegrann på detta.
  - Scrollhjulet tycker jag aktiverar "turbo-läget" alldeles för snabbt, det kanske är en vanesak dock.
  - Unifiying mottagaren är fortfarande extremt störningskänslig. Efter alla dessa år de haft dem har jag fortfarande inte hittat en enda dator jag kan ha den ikopplad utan jag måste ha den i en USB-förlängningssladd för att muspekaren inte ska hacka och lagga.