Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 11 Pro 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.96)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Stort steg frammåt, mycket bra batteritid och riktigt bra kamera!
  Bildkvalitén är kanon med liten reservation för ultra-vidvinkeln vars kvalité är sådär särskilt i sämre ljus. Om Apple vågat lämna lightning för USB-C hade det varit 10/10 i betyg!
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Telefonen är utmärkt, som vilken flaggskeppstelefon som helst. Det som utmärker jämfört med OnePlus som jag tidigare haft är:

  + Högre kvalitet på hårdvaran överlag
  + Kameran är fantastisk
  + Storleken på telefonen är mycket smidigare samtidigt som batteritiden är bra
  + Uppdateringar lär man få ta del av över längre tid än på Android-sidan

  - Ömtålig. Har redan fått en nagg på kamerapuckeln trots att jag är pedant. Metallkanten är lättrepad. Rekommenderar att sätta skydd på skärm, runt kamerorna och skal så klart.
  - Lite för tung för sin storlek.
  - Apples tangentbord är uruselt dåligt. Saknar swipe och klarar ej mer än 1 språk åt gången. Byter man till SwiftKey så går det att skriva men det krashar dagligen istället.
  - Siri uppfattar jag som lätt efterbliven jämfört med Google Assistenten, den förstår ofta inte ens enkla webbsökningar. Misstar det för att man letar efter någon i kontaktboken och annat idiotdumt.
  - Apples inbyggda appar lämnar den del att önska. Kartorna är inte mycket att ha. Klock-appen klarar bara 1 timer åt gången.
  - Går inte att fixa att bakgrundsbilden byts automatiskt
  - Ingen automatisk översättning när man stöter på text på språk man inte förstår
  - Ingen multitasking med flera appar på skärmen samtidigt
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Grym!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Bra telefon!
  Gör lite de man förväntar sig när man kommer från en iphone 7 plus. Nöjd men de dyra priset drar ner ett i betyg då den inte känns fullt prisvärd
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Stäng av auto brightness så unlockar man extra ljusstyrka på 11 Pro (bug). Fyfan va stark skärmen är då, synd att det inte går att göra med auto brightness. Fram kamera är bra och 2x kamera är väldigt bra för feta bilder. Kvalitet är utmärkt.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Ska du köpa en Iphone, köp den bästa och den störta!
  Inte 5/5 eftersom du kan köpa en macbook för dessa pengar, en mobil byter du varje/varannat år i princip, medans en dator har du längre tid, då det är logiskt att investera mer i en laptop än en mobil om du är en student!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Läs gärna detta ;-)

  Bytte bort iPhone 7 Plus. Har tidigare haft 3G, 3GS, 4, 5, 6, 7 Plus och nu 11 Pro.

  Ganska tråkigt att Apple har höjt priserna år efter år men utvecklingen av iOS har fastnat lite. Uit ser i princip likadant ut som det gjorde på min första iPhone. Visst små framsteg varje år med Homekit, Airplay 2, Apples egna appar osv.. men hade önskat att Apple gjorde en total revamp på deras ”ikon-layout”.

  Är denna bättre än min 7 Plus? ”Mje”. Det är typ samma telefon, samma skärmstorlek på mindre yta, ingen hemknapp (vilket är nice), OLED skärm, lite bättre kamera (nightsight är grymt), face-id, Qi-laddning, snabbladdare

  Men köpte 256gb för 14k nåt.. Ja, mobilen är en bra dator nu för tiden, men 14k är lite väl. Hade önskat Apple släppte en iPhone 5/SE modell, då jag gillade storlek och fyrkantigheten, fast med edge-to-edge oled skärm för 7k. Då hade jag varit nöjd.

  Det är en bra telefon och den känns premium, men priset avväger inte Apples slöhet på innovation när det gäller mycket funktionalitet. Men med tanke på deras slöhet kan man väl säkert ha denna i 5-6 år, med några betalda batteribyten

  Hårdvara har blivit lite som att köpa mer toalettpapper, något man måste ha men tänker efter några dagar inte så mycket på vilken modell man köpte. En viss statussymbol självklart, men tycker en ”Pro” produkt skall ha något utöver det vanliga om man begär 14k. Och precis som toalettpapper är det mjukt och inte smular sig är det ok, men att välja mellan iPhones har blivit som att välja mellan två olika Lambi modeller, ingen större skillnad. Men ja, det är i alla fall inte som att torka sig med Torky eller kaffefilter

  Ett STORT minus är att Apples uppdatering av mjukvaran ALLTID slöar ner äldre enheter, även om dom ”rättade till detta i iOS 12”, men min 7a blev mycket slöare i iOS 13, jämfört med när jag köpte den. Något att ha i åtanke. Är det inga större viktiga uppdateringar i nästkommande iOS funderar jag på att köra iOS13 till mobilen totaldör vilket lär ske om 10 år.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Riktigt bra med nattlige och vidvinkel kamera, som saknades på min XS. Supersnabb.
  Nackdel. Pris som vanligt med Apple
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den bara funkar, och den funkar riktigt bra.

  Jämför man med andra telefoner så kan man hitta för och nack-delar men totalt sett så är det den mest strulfria telefonen man kan ha. Så för ändamålet får den full pott.

  +Kameran
  +FaceID
  +Batteritiden

  -Tyngden, känns som att gå tillbaka 10 år i utvecklingen
  -Skärmen på konkurrenter är mer imponerande
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Var knappt intresserad men när jag fick se den i verkligheten och hålla i den tycker jag den är otroligt fin. Saknar inte fingertrycksavläsare alls, Face ID är riktigt smidigt.
  Grymt bra kamera, superstabilisator när man filmar, bra skärm, ljud och batteritid. Perfekt storlek men något tung.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Underbar! Var tveksam om jag skulle uppgradera från min 6S. Ångar mig inte en sekund.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabbare än en oljad blixt! Som någon skrev...."när S10:an är mycket bättre (t.ex. har bättre processor)" iPhone 8 är snabbare än Samsung Galaxy S10...apropå processorkapacitet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Gillar Apple mer och mer - så enkel att använda!
  Snabb som tusan, riktigt bra ansiktsigenkänning (skannade ansiktet utan glasögon och var imponerad av att den känner igen mig med glasögonen på )
  Bra batteritid

  Ända minus är priset!
 • Dålig
  1 år sedan
  Börjar med att jag älskar iPhone och iOS
  Men....lur som kostar 13000kr ska väl kunna hantera och svischa mellan Wi-Fi och mobildata utan några problem ( som min 4 år gamla samsung gör)
  Där fastnar IPhone och så står man där utan fungerande mobil tills man startar om den .
  Att inte tala om apples support som är totalt inkompetent och börjar med att idiot förklara mig ”har du startat om mobilen ”
  Har också flera bekanta som har haft strul med just 11 pro ( och liksom jag ,varit dåligt bemötta av så kallade ”supporten ”)
  Så nu efter otaliga samtal med ” supporten ”måste jag skicka den på service och sen blir det sälja på blocket och köpa nåt som fungerar (och kostar förmodligen mycket mindre)
  Och ni som har iPhone X eller xs ,absolut inte värt att uppgradera
  Som en trogen Apple användare måste jag avråda att köpa 11 pro ; inte bara för priset utan också pga katastrofala supporten när man behöver den .
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Efter ett par års försök att vänja sig av med iPhone pga Apples höga priser är jag tillbaka till iPhone och tyvärr tycker jag de är värda priset.
  Batteritiden är äntligen bra nog att man slipper köpa Max modellen för tillräckligt batteri.
  Hade den kostat 2.5/3k mindre hade den fått 9/10.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa telefonen just nu, lite dyr jämfört med andra men är också så mycket smidigare att använda. Kommer aldrig gå tillbaka till android.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha hjälpt en äldre bekant att komma igång med telefonen så slås jag bara av hur onödigt dyr den är. Jag hade svårt att uppleva några verkliga scenarier där den erhöll några klara fördelar mot min Motorola One Vision (inköpt för 2800kr). Resten av recensionen bygger på en jämförelse mot min Motorola. Varav jag siktar in mig främst på prestanda och kamera, något som jag tror intresserar de flesta. OS och skillnader vet vi redan.

  Prestanda
  De flesta apparna jag öppnade, och skiftade mellan (instagram, facebook, WhatsApp, Youtube etc), gjorde detta långsammare på iphone 11 Pro än Motorolan. Vilket förvånande mig, speciellt då jag personligen anser att detta är vad människor oftast gör på sina mobiler. I spel var den dock en helt annan historia. Iphone 11Pro var helt överlägsen. Inte så konstigt med tanke på att det sitter en snabbare processor/gpu däri. Men fortfarande, man kan få väldigt mycket spelmaskiner och spel för 11 000kr (som är mellanskillnaden)

  Kamera i ljusa förhållanden
  När det kom till kameran lyckades denna underleverera sett till mobilens pris. Den vann visserligen i bildjämförelsescenarier där bilderna synades, dock med på tok för liten marginal. Bilderna såg ut att ha högre skärpa, men i själva verket verkar det handla om ett skärpefilter. runt kontraster påvisade IPhone11 Pro aggressiva halo-effekter, något motorola telefonen inte gjorde som erbjöd naturligare och mjukare kanter. Med ett skärpefilter i photoshop, såg bilderna ytterst lika ut. Vilket var bekymmrande med tanke prisskillnaden mellan telefonerna. (Bilderna såg nästan identiska ut då, även när man synade macro-kvalité)
  Exempel i bra ljusförhållande: https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=9847&idPhone2=9647

  Kamera i mörka förhållanden
  Var iPhonen vann var i låga ljusförhållanden då den ofta fångade något naturligare färger och oftast fick den fram något mer detaljer och mindre brus, men detta handlade också om försumbara skillnader.
  Exempel i lågt ljusförhållande: https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=9847&idPhone2=9647

  Där där med "PRO"....
  Problemet för mig är att mid-range mobiler som Motorola One Vision erbjuder "pro"-funktionalitet så som raw-format, fulla manuella inställningar (iso, slutartid, vitbalans focus etc etc). Porträtt-läge med skärpdjup (Motorolan var dessutom bättre på att urskilja och fånga individuella hårstrån mot bakgrunden), avancerad AI etc. Är man seriös med mobilfoto, behöver man inte hosta upp 13000kr i skrivande stund. 3000kr erbjudar en ruggigt bra kamera och mobil. Köp en ordentlig kamera för mellanskillnaden istället.

  Summering
  Vad iPhone erbjuder är "en bra känsla", en stor fördel var att kameran visade upp exakt hur bilden kommer att se ut när du tar den, medan motorolan visar upp en enklare video-vy, medan när man väl knäpper av fotot så sker all postprocessering i efterhand (så som den alltid gjort på digitalkameror och mobiler). Jag antar att det faktiskt är detta man får betala 11000kr extra för. prestanda kraftfull nog för att kunna realtids-processera bilder. Är det värt 11 000kr mer? Det får vi konsumenter själva avgöra. Inte i min bok. Och bortom långsamma flashiga animeringar, så har jag aldrig kännt att Android One som gränsnitt halkar efter. snarare tvärtom, så har jag närhet till snabbinställningar. Gränsnittet flytter på bra och prioriterar hastighet framför "flyt" vilket är helt rätt.

  Missförstå mig inte. IPhone 11Pro är en bra telefon, men 13 000kr för 64GB. När t.ex. Motorola One Vision för 3000kr erbjuder 128GB och möjlighet till expansion med upp till 512GB SD-kort, samma mängd RAM (4GB RAM, som faktiskt gör Motorolan till en kompetent multitaskingmaskin) Nä, Apple får knappt godkänt på denna. Det finns inget "pro" med telefonen. Ifall den ska vara pro, då får man erbjuda möjlighet att stoppa in extern lagring, mikrofon eller någon form av mobilstandard för objektiv etc. I dagsläget erbjuder motorola One Vision mer "pro"-egenskaper i min bok. Man kan expandera lagring, lägga till extern mikrofon, hörlurar, full manuell kontroll av foto, möjlighet att stänga av bildstabilisering (ifall man använder extern sådan för video i 4K t.ex.)

  Jag kan inte rekommendera den här mobilen för sitt pris. Är du ute efter status och bling med en telefon som ser 3år gammal ut? Eller är du inkörd i Apples eco-system och är bortom räddning? Kör på. Men när mid-range telefoner för 3000kr på vissa områden springer om den här dyrgripen, då ska man nog tänka till en extra gång innan man kastar sina hårt förvärvade pengar på Apple.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Känns som min gamla iphone x ingen märkbar skillnad bara att kameran ser annorlunda ut
  Den störande flärpen på displayen som Apple envisas med sitter också kvar..
  Känns inte direkt som ngn uppdatering gentemot min x men den är mycket dyrare så det blir retur..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grymt telefon- älskar kameran framförallt vidvinkel och väldigt bra skärm och batteritid. Hade en Samsung S9+ tidigare och allt flyter så mycket bättre på iPhone 11 Pro!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bäst på marknaden
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den bästa telefonen jag har haft. Perfekt kamera med många möjligheter. Stor förbättring av batteriets livslängd och mycket mer.