Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Fēnix 6 Sapphire

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Gick från 920xt, Apple Watch v2,3,4 och Samsungs klocka. Klockan kan allt i träningsväg och känns responsiv. Då den inte har touchskärm tar det några timmar att bli van hur man navigerar sig i menyerna med hjälp av knapparna runt klockan.

  Den ser faktiskt ut som en klocka och passar mitt användningsområde perfekt. Du ska inte köpa denna klocka ifall du vill ha en klocka enbart för notiser eller smarta funktioner utan framförallt för träningsfunktionerna och sekundärt för att kunna se vem som ringer, kalender eller meddelanden.

  Har haft den ca 2v nu och batteritiden är väldigt bra. Första riktiga laddningen klarade den sig 8 dagar med totalt 20h GPS aktiverade aktiviteter (cykel, löpning & promenad.). Jämför man med Apple Watch så klarar den sig ca 20h utan att man använder GPS. Pulsmätningen på handleden är bäst i klassen, tyvärr missat även den ibland vid vissa aktiviteter där man ex spänner armen/handled.

  Det enda negativa som jag tycker är att priset är ganska högt, å andra sidan får man en klocka i metall med safirglas som har riktigt bra byggkvalite som kommer hålla i ur och skur, samt alla funktioner och lite till som man kan tänka sig i en klocka.

  Lägger till mer eftersom jag testat den.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Fantastisk. Snabb, lät att ställa in, lätt(!) vikt, bra träningshjälp och väldigt bra smart-klocka. Kommer från aktivitetsarmband, och detta känns som ett jättekliv uppåt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Detta är min första dyrare sportklocka och även min första Garmin. Jag får ut lite drygt en veckas batteri med 3 timmar löpning i veckan med gps plus ca 3 andra träningspass som den håller koll på. Har även alltid igång pulsmätning och bluetooth samt pulsox på nätterna.

  Uppdatering på batteriet: jag körde Vasaloppet med gps puls på handleden och puls and. Efter över 11 timmars aktivitet hade klockan fortfarande 60 % batteri som räckte en vecka till utan problem.

  Vikten och storleken på klockan tycker jag är perfekt. (Har lite smalare handleder och var orolig att den skulle kännas stor)
  Enligt mig var det lätt att lära sig hur den fungerar och med chestnut leather armbandet tycker jag även att den är riktigt snygg.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Första Garminklockan jag ägt,
  Funkar kanonbra, får ut ca 12-13 dagar batteri, på ca 6-8 pass( ca 7h med gps).
  Aviseringar funkar kanon på alla appar jag testat.