Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Fēnix 6 Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Har använt klockan ett tag nu och har tidigare även använt Apple Watch 4. Erfaren av att träna på heltid och klättrad en del berg efter det. Köpte klockan men ambition för att kunna på ett bra sätt hålla koll på träning/aktivitet och även använda den som en ABC-klocka i bergen.

  Klockan är en av de sämsta produkterna jag någonsin stött på i modern tid. Skärmen är lågupplöst i jämförelse med andra klockor som släppts under samma period som Garmin Fenix 6. Den är oerhört blå i tonen och närmaste obehaglig att se på i mörker. Mindre text är enbart grötig och ett procenttecken eller en ikon går inte att utläsa på grund av den låga upplösningen.

  Användandet av 5 knappar skapar bara irritation med handskar eller under stress. Dessa hade lätt kunnat minskas ner till tre stycken och behålla all på en sida.

  Det finns inga appar som fungerar och kartfunktionen är inte användbar alls då det är omöjligt att panorera/zooma eller dylikt utan att behöva gå in i menyerna. Här använder jag hellre Garmin Inreach för kartor. Undvik Fenix för ändamålet.

  Bluetoothkopplingen till telefonen tappas regelbundet och är inget jag räknar längre med att fungera. Det krävs två appar (iPhone/iOS) för att installera datafält/ appar mm. En app för att ladda ner funktionerna och den andra för att installera funktionerna på klockan. Vidare, på flertalet ställen är det svenska språket felöversatt, en petitess förvisso men värt att nämna för den kräsne.

  Syresättningen stämmer tyvärr inte mot mina fingermätare hemma på samma hand. Livsfarligt att använda klockan i acklimatiseringssyfte. Hederlig SpO2 mätare för fingret är betydligt bättre.

  Till priset av 8000 kr kan jag inte annat än beklaga. Produkten har ett föråldrat användargränssnitt undermåligt stöd för appar och dylikt. Frågan är om Garmin velat vilken väg de skulle gå. Smartklocka eller en seriös produkt för de som tränar eller vistas i fysisk krävande miljö? Hursomhelst så missar de på båda.

  Finns det något positivt att säga? Ja, den ser bra ut men det är min subjektiva åsikt och behöver inte vara förenlig med din eller andras.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  + Otrolig batteritid, mycket konfigurerbart också
  + Funktionellt, praktiskt och driftssäker kartfunktion
  + Bra GPS, ca 2-3 sek tills den hittar kontakt (men vänta gärna 10 sek mer innan start för bättre kvalitet på spåret)
  + Bra pulsmätning
  + Inte så tung som jag trodde, man glömmer bort vikten efter några dagar
  - Genomgående kvalitet

  - Dyr
  - Lite sportnördig design men det får man leva med
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Hur bra som helst. Batteriet är sanslöst, speciellt om du stänger av wifi och oxy.
  Sover med min och den drar 1% på natten.
  Perfekt storlek och tyngd.
  Spelar golf och den är fantastisk