Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

MSI Optix MAG322CQRV

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla MSI Datorskärmar (48)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bra skärm för gaming. Jag har nästan uteslutande använt den för att spela Fortnite så betyget är satt efter det. Kör ett RTX2060 grafikkort via displayport och kör högsta upplösningen (1440p) samt näst högsta kvalitetsinställningen i Fortnite och där flyter det på utan problem i 144FPS/144Hz.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Spelat på den i totalt 5 timmar hittils.
  Så här långt måste jag säga att jag är otroligt nöjd, färgåtergivningen är jättebra, inget direkt lightbleed, jämnt och bra ljus, väldigt ljusstark, kör brightness på 20% och det är mer än tillräckligt i den miljö jag spelar.

  Gick från en gammal high-end 30" IPS-skärm. Vid jämförelse så är alla färger grå på den gamla, utan att de är direkt överdrivna på den nya. 144Hz i desktop (och i spel såklart) är också det väldigt härligt!

  Har två saker att anmärka på hittills, varav den ena kan vara PEBSAC.
  1: Det går inte att ställa ljusstyrkan på RGB-belysningen på baksidan, den lyser så svagt att jag inte trodde den var på. Trodde faktiskt den skulle kunna ge ett behagligt bakgrundssken. Skärmen står i ett hörn i en oftast mörklagd källare!.
  2: Jag får inte fart på G-Sync, skärmen _ska_ vara G-sync-compatible och jag har hittat tester på nätet där de fått det att fungera.

  Edit: Strök en punkt om att jag inte får G-Sync att fungera, mitt 9-seriekort stödjer inte "G-sync-compatible. Så det kan man ju knappast lasta skärmen för!
  Höjde betydget ett steg