Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 55OLED754

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (212)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Köpte tv:n för ungefär en månad sen så känner att jag kan ge en första review.
  Bytte upp mig från en 46" sony från 2013 så kommer lite jämföra med den

  Första intrycket var hur snygg tv:n är, enda loggan som finns på tv:n är på ena fotstället. mycket diskret design som smälter bra in i vardagsrummet.

  Själva OLED-panelen är runt 1 centimeter tjock så var försiktig när du lyfter upp den installerar fötterna. man behöver vara 2 personer!

  Tunna ramar runt tv ger en härlig inlevelse i det man kollar på. och med Ambilight till gör det till en fröjd att kolla 4k hdr material. Har säkert kollat om ett 10-tal filmer bara för att se dem på denna tv:n

  Även Ljudet på 40w är enligt mig helt godkänt, det är inte amazing men absolut tillräckligt i min lilla lägenhet. Tv står inte speciellt högt från benen så en soundbar framför tv:n kan bli knepigt.

  Men de bästa med denna tv:n är bilden. Wow. Det var ett enormt steg från full hd från 2013 till 2020 OLED. Vilken svärta! Svart är verkligen svart. men även halvgråa partier ser fantastiska ut.

  Tv:n har stöd för de flesta olika HDR-alternativen. Har mest kollat Dolby-vision på Netflix. Tv:n byter automatiskt till Dolby Vision när den märker att man ska spela upp material som har stöd för det vilket är najs.

  Använder Philips egna smart tv operativ istället för Android Tv (för att kapa kostnader antar jag). Jag gillar ändå Philips egna. det är lite enklare och ibland kan det lagga lite men i övrigt inget att klaga på.

  För priset får du löjligt mycket tv för pengarna, är du sugen på att testa en OLED med allt vad det erbjuder utan att det ska kosta skjortan så är detta tv:n du ska satsa på
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Köpte denna då vi behövde en ny och lite större TV. Gick från LED till OLED och är mycket nöjd. Prisläget skulle jag säga är unikt för en tv med denna kvalitet och storlek. Kikat runt en hel del i butik, men kan inte säga att jag uppfattat stor skillnad på olika OLED TV, men desto mer mellan OLED och LED och rekommenderar OLED

  Använder i princip bara TVn som skärm då vi kopplat på en Apple TV 4K så min recension avser inte TV funktion och operativ, eller "integration" till hemmabio eller andra enheter. Använder i nuläget TVns högtalare som funkar bra, men har för avsikt att koppla tvn till extern förstärkare.
  Bilden är skarp, hackar inte och svärtan är klanderfri. Installation och uppdateringar gick smärtfritt (men har inte installerat kanaler då jag kör dessa genom Apple TV där jag bl a kör ComHems App, med HD prenumeration, och Netflix).
  För vår användning är denna TV perfekt. Bilden är bra, och övrig funktionalitet tillräcklig. Rekommenderas!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inköpt för 9990:-.

  + Mycket bild för pengarna!
  + HDR mtrl blir fantastiskt.
  + Uppskalning av SD mtrl blir mkt bra.
  + Ambilight + Hue ger en bättre helhetsupplevelse.
  + Skickar flerkanalsljudet till förstärkaren väl.
  + Trevlig minimalistisk design, gillar bordsstativet.

  - Saphi är inte så illa som ryktet, men visst, det är inte den smartaste Tvn 2020.
  - Bildinställningsmöjligheterna är lite begränsade.

  Rekommenderas varmt med hänsyn till det låga priset.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  TVn i säg är riktigt fin, skarp och bra bild som en OLED ska vara. Dock har Philis uppenbarligen problem med operativsystemet då den krachar och start om då och då, dessutom hakar ljudet efter och blir korrupt.

  Detta verkar dock bara hända när jag använder netflix.. alla andra källor eller appar fungerar utan problem.

  Detta problemet drar ner allt från 5 -> 2 stjärnor.

  TVn går alltså inte använda med Netflix (via Apple TV)

  Som tur är finns garanti..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket TV För pengarna. Hade tidigare en LED TV, skillnaden på svärtan är enorm. Ambilight är även något extra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gick från en Hitachi OLED (har även recenserat den på prisjakt), var överlag nöjd med den TVn. Men jäklar vilket lyft det blev med Philips OLED754; färgerna är mer korrekta, möjligheter att kalibrera finns, stöd för alla HDR-format (ganska unikt), uniformiteten är riktigt bra, 5% grått är enormt bättre än på Hitachin. Bildprocessorn är grym, Ambilight är verkligen ett extra plus, jag får återkomma när jag hunnit ta makrobild på panelen men indikationer finns på att det är en 2019-panel och inte 2018 som många tycks tro (finns bla annat en polsk recension av Tvn som tagit makrobild som visar på 2019-panelstruktur). Priset jag hittade TVn för (8991:-) är löjligt för en så pass kompetent OLED. Operativsystemet är snabbt och responsivt enligt mig, både jag och frugan tycker att det är relativt logiskt uppbyggt och till skillnad från alla andra ”moderna” TV OS så finns ingen reklam eller annan spionprogramvara från fabrik. Förstår faktiskt inte vad folk är oroliga för där. Jag har inget negativt att säga alls om TVn, för priset jag betalade är den oslagbar. Ambilight är i sig värt en stjärna, kan även styra HUE-lampor. Extremt prisvärd och bra TV!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft denna tv i ca 2 veckor och är extremt nöjd då jag lyckades komma över den för väldigt bra pris.

  Det enda jag inte gillar så mycket är smart-funktionerna som känns lite omoderna men använder Apple tv så gör mig inget.