Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose Portable Home Speaker

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Mobilhögtalare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bose gör det rätt, som så ofta annars. Jag var lite tveksam med tanke på att det inte fanns så många recensioner att hitta, egentligen åkte jag till butiken för att köpa en Sonos ONE SL - men efter att ha testat några olika och vandrat fram och tillbaka mellan Sonos och denna länge och väl så slutade med en Bose Portable Home Speaker.

  Varför?
  Den är snäppet dyrare, men den låter snäppet bättre och robustare, Sonos ONE har en viss "burkighet" som jag inte hittade hos Bose'n. Sen att den har 12h batteritid gjorde att den extra tusenlappen var rättfärdigad utan tvekan.

  Den lät lite svag i basen "out of the box" men appen har equaliser för bas och diskant, med en bas boost på +30 (av 100) så låter den fylligare än någon annan högtalare i dess storlek. Den spelar även högre volym än man rimligtvis kan behöva.

  Testade batteriet lite - spelade på ca 30% volym i ca 7 timmar och hade 76% kvar, så inga klagomål där heller.

  Hade inte ljudet varit helt 100% (för en högtalare i den storleken) så hade den lämnats tillbaka, men den får stå kvar.

  (Den har Alexa, Google Assistant etc. men jag personligen använder det inte, verkar inte som man "betalar extra" för de funktionerna om man säger så...)
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bose Portable Home Speaker är en fantastisk produkt med en bra ljudbild i ett litet format för att kunna bära med sig.
  Mitt behov var att kunna använda högtalaren i vilket rum som helst men även att använda högtalaren som en kompletterande produkt till min Macbook Pro. Främst för att högtalaren har google assistens skulle detta vara en perfekt högtalare i ett hemmakontor som var också min tanke.

  Mitt hem är uppbyggt av flera sonos högtalare och google assistens produkter. Detta medförde vissa problem. Första är att Bose idag har inget stöd för Youtube Music eller Google Music detta kan skapa problem med andra produkter som har stöd. Du kan självklart spela upp musiken antingen via bluetooth eller via Airplay 2 men inte via röststyrningen.

  Men därefter kom mitt andra problemet var att Airplay 2 hade stora problem med synka ljudet med mina andra högtalare (Sonos) för att kunna få stereoljud. Ljudet synkade inte och det gjorde att man fick antingen starta om låten eller spola fram för att kunna få synk i ljudet annars var det i obalans.

  Samma gällde även när det kom till Bluetooth. Väl kopplat till min dator PC/Mac hade Bose samma problem med att synka ljudet och videoklipp.

  Kan därför inte rekommendera produkten.