Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ninebot by Segway KickScooter Max G30 25km/h

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ninebot by Segway Elscootrar & Elsparkcyklar (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har sedan 2,5 år haft en rad olika kick-bikes för att testa mig fram, har testat xaomi m365 (för klen, punktering ofta, svårt att byta), xaomi M365 pro (för klen, punktering ofta, svårt att byta däck själv och kostar 500 kr att lämna in för det, för skranglig konstruktion ), Ninebot ES1 (för stötig).

  Har nu haft denna i 10 månader och det är den första scootern jag haft som känns riktigt bra, stabil i hög farter, skramlar inte, orkar med alla backar som man kan springa på, bra räckvidd, stabil broms som håller sig bra över tid och utan problem (trumbroms verkar mer stabilt än exempelvis skivbromsar som många andra tillverkar kör med). Enda nackdelen är tyngden, men det ser man ju när man köper den så inget som drar ned betyget. Behöver man gå flera trappor upp utan hiss hade jag nog inte rekommenderat den, annars rekommenderar jag den starkt.

  Vidare har kick-biken däck som ska självlaga sig själv vid punktering (något som är mycket vanligt på dyrare cyklar). Har ännu inte fått någon punktering efter daglig användning i cirka 10 månader. Jag personligen såg detta som största argument för att byta till denna från Xiaomi m365 pro, detta då det är mycket svårt att byta däck, har själv cyklat Mountainbike hela livet och fixat många punkteringar men att fixa det på en Xiaomi m365 pro kommer jag aldrig försöka mig på igen. Har än så länge troligen fått en punktering som lagat sig själv (man ser det genom vit skum läcker ut som lagar tuben), så det verkar fungera som det ska.

  Att ta med den på kollektivt fungerar bra, får plats i sätet bredvid om du sitter vid ett av de större sätena åtminstone (inte testat mindre) .
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En mycket trevlig elscooter. Den är gedigen och robust, inget sitter löst eller känns billigt. Jag väger cirka 90 kg och har oftast en ryggsäck samt har åkt hyrscooter några hundra gånger. Den klarar uppförsbackar galant i S-läget och man kan byta läge enkelt medan man kör. Farthållaren är perfekt när man åker på landsväg eller längre cykelvägar. Den lämpar sig väl för stadstrafik, precis som stadscyklarna. Den klarar också landsväg galant.

  Jag har har med mig den på tåg och spårvagn utan problem. På spårvagnen fick jag dock fälla ihop den då det var trång och det var inga problem att ha den ståendes på framhjulet då hjulet inte är låst alls. Jag kunde enkelt flytta den så.

  Då hjulen rullar väldigt bra så är det enkelt att ta med sig den i på matbutikerna.

  Kom ihåg att pumpa hjulen direkt till 2,4 bar (35 psi)!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  2020-06-24 uppdatering:
  Verklig range på sportläge är nu ca 46 km. Körde tur och retur till jobbet, totalt 13.8 km och snittade 22.8 km/h. Brände 30% batteri. Insåg att jag inte körde så fort i sportläget tidigare. Totalt 170 km körda och är fortfarande väldigt nöjd. Än så länge ingen punktering.

  —————-

  Robust och välbyggd. Komfortabelt att åka. 13% batteriförbrukning efter 8km på sportläge (30km/h) ger en verklig range på ca 61.5km. Väger ca 65kg, så är nöjd. Överlag bästa köpet jag gjort på länge!
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Känns väldigt stabil och bekväm, fungerar bra på ojämt underlag. Jag har två stycken och båda har drabbats av error 14 resp 15, ganska enkla fel att åtgärda, men visar på kvalitetsproblem. Hjullagret på främre hjulet har också börjat låta efter några månaders körning.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  + bra byggkvalité
  + stort batteri som räcker långt
  + enkel att komma igång med
  + användarvänlig
  + stort community som diskuterar moddar och meckande på Youtube och Reddit
  + stort utbud av tillbehör och moddar (typ stötdämpare och annat)

  ---

  - Tung, svår att transportera
  - stöldvänlig. Saknar ett redigt larm, så man behöver ett redigt lås! Jag köpte ett kryptonite evolution series 4 1055 som passar perfekt.
  - Det står att den är vädertålig, men jag tvivlar på att vatten direkt på displayen under en längre tid är att rekommendera.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är mer än nöjd med denna skotern än så länge och jämfört med Xiaomi mi M365 som jag hade innan denna så är nakdelen att den väger mer så smidigheten när man kör försvinner lite. Men körsträckan man får med Max G30 och att den är så bekväm att köra längre sträckor med gör att den är värd att köpa till utan tvekan! 10/10 (Än så länge)
 • 1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning