Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HyperX Cloud Alpha S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HyperX Hörlurar (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket nöjd! Uppgraderade från logitech G933 och har inte ångrat mig alls. Enda jag kan klaga på var att kuddarna var lite jobbiga att sätta på annars är dem perfekta. Mycket bekväma och micen låter väldigt bra!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jättebra köp på rea. Förmodligen bästa hörlurarna i prisklassen men det kan vara en smaksak. Kåporna är inte speciellt stora men säkert tillräckligt för de flesta, sköna öronkuddar med luftigare material mot tidigare Alpha (enligt specs) och lite mer bas om man öppnar upp reglaget till max. Mikrofon och virtuell 7.1 är inget jag använder men 7.1 är totalt värdelöst som på alla lurar och det ökar aldrig precisionen även om mer surroundkänsla eventuellt upplevs och det är helt obegripligt hur ljudet blir färgat och konstigt. Dongeln med olika reglage är ett USB-ljudkort och tänk på att om den används körs inte andra installerade ljudkort eller dac. Har inte direkt jämfört ljudet med eller utan ännu men medföljande ljudkabel blir något kort, ca 1 meter utan dongel så förlängningskabel kan behövas. Även om jag inte använder reglagen på dongeln så tycker jag det är väldigt skönt att låta den vara inkopplade hela tiden. Istället för att fysiskt plugga i och ur hörlurarna växlar man istället ljudkälla med ett enkelt klick på "volymen" i Windows när man vill växla till högtalare.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Toppen. Fick dessa på rea för 890:- och tänkte dela min åsikt.

  +
  Väldigt bekväma. Stora mjuka öronkuddar som passar runt mina stora öron. Sitter skönt på huvudet och känner inte av dom efter ett tag.
  Bra ljud, okej bas fast inget fantastiskt. Finns ljusterbara flikar som kan justera basen, inget märkvärdigt och inget man saknar om man inte har. Inte prövat mycket av 7.1 surround men bara hört bra saker om det. Mikrofonen var bra enligt personen på andra änden.
  Avtagbar mikrofon och kabel är ett stort plus för mig, bra kvalitet på båda också.

  Har svårt att hitta något negativt angående dessa, jag personligen önskade att det fanns ett alternativ som var mer diskret. T.ex. en gunmetal färg som fanns för Cloud II. Som tur är så passade denna blå perfekt med mitt Forza 7 Edition Xbox One.

  Rekommenderas varmt!