Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG CV70V6S1B (Grå)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Tvättmaskiner (77)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Efter att ha tröttnat fullständigt på att dela tvättstuga med de övriga i mitt lägenhetshus så slog jag till på denna maskin efter att ha följt marknaden och läst recensioner i två års tid.

  Jag kan inget annat säga än att jag är väldigt nöjd. Tvätten bli så ren den kan bli, maskinen är tyst och torkningen fungerar klockrent. Då jag gärna slår på en maskin medan jag är på språng så passar dig mig och säkert många andra med en kombimaskin, och de som är oroliga för att det inte blir torrt, sluta oroa er; det blir riktigt torrt.

  Saker som är värda att notera, vilket drog ner betyget från 10 till 9 stjärnor:
  - Kunde vart något tystare vid centrifugering. Var noggranna när ni ställer maskiner i våg för det gör stor skillnad på 1 grads lutning.
  - Maskinen stödjer bara 2.4 GHz bandet om ni vill använda er utav appen. Detta är inget stort problem men jag hade gärna sett att den hade stöd för 5 GHz som allting annat i hemmet.

  Gällande tvätt- och torktid så gör den jobbet snabbt tycker jag. Det var inte så extremt viktigt för mig personligen då den tvättar när jag är borta för det mesta.
  Även ångprogrammet är underskattat. Den gör att bland annat skjortor håller sig fräscha några dagar extra innan man faktiskt måste tvätta dem.

  Detta kan också korta ner tiderna avsevärt om man har fått en fläck på ett plagg. Det jag har gjort då är att gnuggat fläckarna med Vanish och sedan kört ångprogrammet. Plagget blir fritt från fläckar och hela programmet tar 37 minuter och kläderna kommer ut 90 % torra och kläderna är mjuka.

  Som någon annan sa också som en bonus: Den är riktigt snygg, för att vara en tvättmaskin då.