Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Motorola One Action

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Motorola Mobiltelefoner (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  I januari 2020 köpte jag privat en Motorola One Action, hustrun en Samsung S10 i sin firma. Båda telefonerna är utmärkta både med ljud och kamera och ingen är "entydig vinnare" över den andra. Men min Motorola med beteckningen One är mer logiskt och lätthanterad och den uppdateras oftare. Action innebär att den har en kul och mycket lätthanterlig filmkamera, som ger mycket stabil bild när jag filmar hund och illersnabba småbarn.
  Sen betalade jag ungefär 20% av det min fru fick ge för sin Samsung. Jag är utomordentligt nöjd!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bara positiva saker att säga om denna mobil.
  +Batteritid
  +Amazing bilder
  +Aldrig seg
  Har haft mobilen i ett år och har inte varit så nöjd med en mobil på mycket länge, och till detta priset dessutom. Köp! Du blir inte missnöjd.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Verkar för bra för det priset, ändå tills jag prova radion och hörde att det piper när man trycker på knappar eller lyfter upp den på en viss station, original?
 • Mycket bra
  1 år sedan
  För priset jag gav (2490:-) är den helt klart prisvärd, de negativa punkterna för mig är dels främre kameran som gör ett hål i skärmen, hade hellre varit utan denna kamera då jag aldrig använder den. Den andra punkten för mig är batteritiden som är sämre än vad jag tidigare haft, dock räcker batteriet utan problem en hel dag vid normalt användande, men jag är van vid det dubbla.