Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xtrfy M4 RGB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xtrfy Möss & pekdon (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Jag har under mina 14 år som multiplayer gamer haft många spelmöss, började 2009 med första riktiga.

  Logitech G5 (2009-2011)
  Logitech MX518 (2011-2012)
  QPAD 5K (2012-2015)
  QPAD 8K Optical (2015-2017)
  SteelSeries Rival 300 (2017-2019)
  Razer Deathadder Elite (2019-2020)

  Och nu välkommnar jag Xtrfy M4 (2020)

  Den absolut skönaste, behagligaste och träffsäkraste spelmus jag någonsin upplevt.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt bra och prisvärd mus. Den är lätt, snygg och ligger bra i handen. Snygg rgb med starkt ljus. Sköna och responsiva knappar.

  En grym mus för dig som söker en bekväm mus man kan använda till det mesta till ett bra pris.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  har haft den i ungefär 3 månader och var nöjd till att min högerklick slutar fungera. jag är besviken men kan inte förvänta mig så mycket med tanke på priset
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Efter ett par veckors användning ger jag följande omdöme:
  + Vikten, väldigt skönt med en så lätt mus jämför med min qpad 8k.
  + Knapparna tycker jag är lättklickade men ändå med tydlig respons, ingen stum känsla. Låter inte alltför mycket.
  + Sladden är mjuk och flexibel så den fastnar/stör inte.
  + Högerhänt utformning
  +/- Storleken är väl mellanstor, så för mig med ganska stora händer hade jag gärna sett att den var 10% bredare och längre för att få än bättre/skönare passform. Min qpad 8kr var ännu skönare. Tror inte det funnits en mer ergonomisk mus än den å andra sidan.
  - Jag upplever att den lätta vikten tillsammans med den matta ytan gör att jag inte har perfekt grepp, den blir lite hal. musen tenderar att röra sig någon halv millimeter lite då och då vilket är störigt. Jag har löst det genom att klippa till svart silvertejp på sidorna och på ovan-knapparna (syns inte om man inte tittat noggrant) som gör att den känns mer klistrad vid handen. Något sånt borde inte behövas på en ny mus, synd att de inte kunde ha någon slags gummerad yta istället.

  Efter min modifikation är jag ändå väldig nöjd med M4.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Väldigt skön mus med bra klicks och skrollhjul men lite väl svampiga sidoknappar. Lämnade tyvärr tillbaka den då den är något för smal fram och vid högerknappen som gör att jag inte kan vila mitt ringfinger på kanten (kör palm/claw grip).
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Uppdatering efter ca 6 mån användning: Scrollhjulet har börjat bli trögt att rulla och lite oprecist. Hände på min Zowie EC2-A också, men mindre störande här då scrollhjulet är räfflat och lättare att rulla ändå. Drar av en stjärna för det.

  Första intrycket är kanon! Köpte en vit och gillar verkligen kontrasterna när rgb-ljuset spelar under handen när man spelar eller surfar. Direkta och precisa rörelser är inga problem, det känns verkligen som att muspekaren eller siktet i CoD:MW är en förlängning av arm och hand. Enda minuset är att man inte kan byta musens dpi "on the go" med en knapptryckning eller dpi-switch som är lättåtkomlig. Den sitter på undersidan så man måste vända på musen för att byta dpi. Men känslan, kvaliteten, den låga vikten och hur läcker den är gör att man ser förbi det lilla i-landsproblemet. För det är ju spela med den som är orsaken till inköp. Fem stjärnor från mig.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Extremt bra!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  En riktigt bra mus med hög känslighet. Funkar ypperligt till vanligt kontorsarbete men är fantastisk på gaming. Köp
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Köpte en M4 Miami Blue för att matcha min GP4 Blue-musmatta. Jag gick ifrån en Corsair Glaive. Trodde inte det skulle vara en så stor skillnad men gud vad jag hade fel!
  Xtrfy M4 vikt på 69g gjorde större skillnad än vad jag trodde. Absolut den skönaste musen jag har använt. Den glider perfekt på min GP4!

  + Hög kvalitetskänsla
  + Formen ger ett bra grepp (för högerhänta)
  + Lätt och smidig
  + Snygg RGB
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Gick från en rival 700 som de inte gick att köpa mus fötter till längre. Det var som natt & dag.

  M4 är sjukt exakt och känns helt galet nu andra dagen jag använder den.
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Lättviktsmus med hög kvalitet rakt igenom, sladd, knappar osv. En egenskap som kanske inte är så önskvärd är att DPI-knappen sitter på undersidan och du måste scrolla igenom 8 DPI-lägen om du t ex vill gå från 800 till 400, så med denna mus ställer du in det du vill ha och ändrar aldrig. En annan egenskap är att den saknar mjukvara, stort plus för många men inte för alla. Jag testade G502 för att få möjlighet att byta DPI enkelt men är tillbaka med denna igen pga alla andra bra egenskaper. Hade knappen bakom mushjulet kunnat användas till något mindre fjantigt än att byta RGB-effekter (DPI t ex) hade betyget blivit högre.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Riktigt bra. fantastisk precision, skön känsla i knappar. Ingen bloatig mjukvara som måste installeras på datorn!

  Enda minus, det som inte gör den till perfekt. Den är för kort, den slutar brant. Jag som har stora händer hade föredragit att den var en eller ett par cm längre...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det tar en dag eller två att vänja sig vid att den e så lätt men efter att jag gjorde det så har det lätt varit den bästa musen jag haft. Att den är så lätt gör att man kan flytta den snabbt med bra precision. Musen har en riktigt fin RGB och den passar väldigt väl med respektive k4.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Nja, mycket att önska tyvärr.

  Sladden är en av dom hårdaste i "toppskiktet".
  Min mus åsterställer både DPI och RGB efter varje omstart av datorn.

  Annars är greppet otroligt skönt för medium händer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gick från en M2 som även den är superskön. Denna är lite högre vilket passar mina händer utmärkt. Tycker även att den känns mer responsiv med nya sensorn. Har retro-modellen och den gör sig verkligen på skrivbordet (skitsnygg!). Går att konfa utan programvara, som vanligt för Xtrfy's produkter. Rekommenderas Starkt! Inget att tvivla på, köp!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Att gå från en tyngre trådlös till denna lättviktsmus var inte lätt de första dagarna men väldigt snabbt vänjdes man med den och nu så fullkomligt älskar jag den. Lite mindre än M3 musen. Att möjlig handsvett blev ett faktums som försvann är bara ett plus.
  Grymt pris för en grym mus perfekt för det mesta även rent arbete
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt bra, lätt och snygg! Gillar den skarpt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grym mus som ligger bra i handen! Sensorn är fantastisk och reagerar exakt som den ska. Den lätta vikten och hålen gör att jag får ett bra grepp med kontroll under långa sessioner. Bonus med det stilrena RGB ljuset.
  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Varit PC gamer i 19 år. Detta är utan tvekan den bästa musen jag har spelat med! Lite ovant med hålen i början, men det ändras snabbt till något av det bästa med musen. Man har ett grymt grepp och den sitter klockrent i näven. Extra poäng för att den är riktigt snygg också, WP Xtrfy!
 • Perfekt
  1 år sedan
  En av de absolut bästa mössen jag någonsin använt.. Om inte den bästa. Ligger perfekt i handen, reagerar precis som jag vill...
  Snygg dessutom. Rekommenderas starkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag tycker personligen att denna musen har allt som en gaming mus ska ha
  Form 10/10
  Specifikationer 10/10
  Design 10/10
  Bra pris
  och den är vrålsnygg!

  Det ända jag kan sakna är kanske göra den i en lite större modell. Denna och en för någon med lite större hand! Men

  9,8/10 Total!