Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xtrfy M4 RGB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xtrfy Möss & pekdon (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Lättviktsmus med hög kvalitet rakt igenom, sladd, knappar osv. En egenskap som kanske inte är så önskvärd är att DPI-knappen sitter på undersidan och du måste scrolla igenom 8 DPI-lägen om du t ex vill gå från 800 till 400, så med denna mus ställer du in det du vill ha och ändrar aldrig. En annan egenskap är att den saknar mjukvara, stort plus för många men inte för alla. Jag testade G502 för att få möjlighet att byta DPI enkelt men är tillbaka med denna igen pga alla andra bra egenskaper. Hade knappen bakom mushjulet kunnat användas till något mindre fjantigt än att byta RGB-effekter (DPI t ex) hade betyget blivit högre.
 • Mycket bra
  10 dagar sedan
  Riktigt bra. fantastisk precision, skön känsla i knappar. Ingen bloatig mjukvara som måste installeras på datorn!

  Enda minus, det som inte gör den till perfekt. Den är för kort, den slutar brant. Jag som har stora händer hade föredragit att den var en eller ett par cm längre...
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Det tar en dag eller två att vänja sig vid att den e så lätt men efter att jag gjorde det så har det lätt varit den bästa musen jag haft. Att den är så lätt gör att man kan flytta den snabbt med bra precision. Musen har en riktigt fin RGB och den passar väldigt väl med respektive k4.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Nja, mycket att önska tyvärr.

  Sladden är en av dom hårdaste i "toppskiktet".
  Min mus åsterställer både DPI och RGB efter varje omstart av datorn.

  Annars är greppet otroligt skönt för medium händer.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jag har under mina 14 år som multiplayer gamer haft många spelmöss, började 2009 med första riktiga.

  Logitech G5 (2009-2011)
  Logitech MX518 (2011-2012)
  QPAD 5K (2012-2015)
  QPAD 8K Optical (2015-2017)
  SteelSeries Rival 300 (2017-2019)
  Razer Deathadder Elite (2019-2020)

  Och nu välkommnar jag Xtrfy M4 (2020)

  Den absolut skönaste, behagligaste och träffsäkraste spelmus jag någonsin upplevt.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Gick från en M2 som även den är superskön. Denna är lite högre vilket passar mina händer utmärkt. Tycker även att den känns mer responsiv med nya sensorn. Har retro-modellen och den gör sig verkligen på skrivbordet (skitsnygg!). Går att konfa utan programvara, som vanligt för Xtrfy's produkter. Rekommenderas Starkt! Inget att tvivla på, köp!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Att gå från en tyngre trådlös till denna lättviktsmus var inte lätt de första dagarna men väldigt snabbt vänjdes man med den och nu så fullkomligt älskar jag den. Lite mindre än M3 musen. Att möjlig handsvett blev ett faktums som försvann är bara ett plus.
  Grymt pris för en grym mus perfekt för det mesta även rent arbete
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Första intrycket är kanon! Köpte en vit och gillar verkligen kontrasterna när rgb-ljuset spelar under handen när man spelar eller surfar. Direkta och precisa rörelser är inga problem, det känns verkligen som att muspekaren eller siktet i CoD:MW är en förlängning av arm och hand. Enda minuset är att man inte kan byta musens dpi "on the go" med en knapptryckning eller dpi-switch som är lättåtkomlig. Den sitter på undersidan så man måste vända på musen för att byta dpi. Men känslan, kvaliteten, den låga vikten och hur läcker den är gör att man ser förbi det lilla i-landsproblemet. För det är ju spela med den som är orsaken till inköp. Fem stjärnor från mig.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Otroligt bra, lätt och snygg! Gillar den skarpt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Grym mus som ligger bra i handen! Sensorn är fantastisk och reagerar exakt som den ska. Den lätta vikten och hålen gör att jag får ett bra grepp med kontroll under långa sessioner. Bonus med det stilrena RGB ljuset.
  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Varit PC gamer i 19 år. Detta är utan tvekan den bästa musen jag har spelat med! Lite ovant med hålen i början, men det ändras snabbt till något av det bästa med musen. Man har ett grymt grepp och den sitter klockrent i näven. Extra poäng för att den är riktigt snygg också, WP Xtrfy!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  En av de absolut bästa mössen jag någonsin använt.. Om inte den bästa. Ligger perfekt i handen, reagerar precis som jag vill...
  Snygg dessutom. Rekommenderas starkt.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Jag tycker personligen att denna musen har allt som en gaming mus ska ha
  Form 10/10
  Specifikationer 10/10
  Design 10/10
  Bra pris
  och den är vrålsnygg!

  Det ända jag kan sakna är kanske göra den i en lite större modell. Denna och en för någon med lite större hand! Men

  9,8/10 Total!