Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G915 Lightspeed Tactile (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (280)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg design och skönt att skriva på, men det finns några störningsmoment som får mig att sänka betyget.

  1. Tangenterna är bara belysta till viss del. Tecken som man använder Shift för att skriva (utropstecken, frågetecken, parentes, m.m.) lyser inte överhuvudtaget, medan tecken man använder avsevärt mer sällan, som dollartecken eller danskt ä och ö, är belysta. Detta borde rimligtvis gå att justera i Logitechs programvara, men jag har i alla fall inte lyckats hitta någon sådan funktion.

  2. Macroknapparna på vänstersidan. Funktionsmässigt är det väldigt trevligt med macroknappar, men placeringen är rent bedrövlig, i alla fall för mig.
  Jag har i sisådär 20 år vant mig vid att ha vänstersidan av tangentbordet som utgångspunkt för Ctrl, Shift och annat som tillhör den tangentkolumnen, så att få ett gäng andra knappar placerade där gör att min invanda fingersättning nu inte längre funkar och feltryckningar har därmed helt plötsligt blivit ett problem. Jag kommer säkerligen att vänja mig med tiden, men vad händer sen om mitt nästa tangentbord har den klassiska layouten igen? Då kommer fingersättningen återigen bli fel och behöva justeras.
  Macroknapparna borde ligga ovanför de numrerade F-tangenterna istället, och det hade varit lätt att lösa genom att placera tangentbordets funktionsknappar längre åt höger.

  3. Funktionsknapparna på ovansidan av tangentbordet har fasta färger, så även om du ändrar färgtema på resten av tangentbordet så kommer dessa knappar fortsätta lysa bl.a. gult. Detta förstör helhetsintrycket och lite av poängen med ett tangentbord med justerbar belysning.

  4. Man måste trycka in någon tangent för att belysningen ska aktiveras. På mitt gamla tangentbord, Logitech K800, räckte det med att man kom nära med händerna för att belysningen skulle aktiveras. Begriper inte varför man valt att plocka bort en så utomordentlig funktion.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 tim sedan
  Bästa tangentbordet jag haft! Bra mix mellan mekaniskt och rätt så tyst. Känns fantastiskt kvalitativt och bekvämt.

  Väl värt sina pengar!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Batteritiden var över förväntan, riktigt låg profil så något handstöd behövs inte, detta gjorde dem riktigt bra måste jag säga, sköna tangenter som inte låter i närheten av lika högt som mitt gamla "tysta" mekaniska tangentbord. Det enda som jag kan klaga på så här några dagar efter köpet är väl priset, lite väl saftigt men vill man ha logitechs lightspeed teknik så får man väl betala och se glad ut!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Mycket nöjd med detta. Låter ganska lite men har ett fortfarande samma känsla som mitt gamla mekaniska med röda switchar. Jag är helt enig med skribent "WithFieryTruth" på alla punkter.
  Mitt största klagomol är G1-G5 som ligger längst till vänster. Jag har haft detta tangentbord i snart ett halvår men det händer fortfarande att min "standardplacering" med händerna hamnar ett snäpp åt fel håll. Inte lika ofta som när jag fick det, då jag nästan kände att jag aldrig kommer kunna vänja mig - vilket såklart inte stämde. Men det var riktigt irriterande i början.

  Jag tycker också att det är lite synd att vissa knappar ej är upplysta medans andra är det (tex ( ) = ? osv). Dessa knappar ligger i muskelminnet för egen del då jag programmerar en hel del så drabbar väl inte mig nämnvärt, men ser inte rikigt anledningen till att de är mörka.

  Batteritiden är mycket bra, behöver sällan laddas och det går relativt fort att få upp den till 100 %.

  Min setup är detta tangentbord och Logitech G pro som i Logitechs mjukvara kan synkas på olika sätt vilket är smidigt. Jag har aldrig varit något fan av RGB så mina lyser bara konstant rött. Tillsammans med två skärmar som sitter på en varsin arm så blir skrivbordet väldigt cleant. Kan rekommendera!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Logitech G915 är så mycket mer en bara ett enkelt tangentbord. Har en premium känsla och låter minimalt i mitt tycke.Visst det har led med många färgkombinationer men det blir aldrig för mycket utan känns då stilrent och dämpat så där precis lagom. Och lågprofil kan nog inte bli mycket bättre en det här absolut toppklass. Och det fungerar lika bra till dagligt arbete som till spel. Trådlöst får många att backa men jag vill ge tummen upp för det räcker längre en vad jag trodde. Det gäller bara att komma ihåg av och på knappen . Det fungerar perfekt och ger snabb respons. Många inställnings möjligheter och väldigt snyggt för ögat att beskåda. Har provat en hel del genom åren men visst det är dyrt men man får verkligen vad man betalar för. Är du ute efter ett tangentbord med lågprofil rekommenderas detta över allt annat i lågprofil för Logitech har verkligen lyckats med detta mästerverk det blir full pott ! Och jag rekommenderar bruna brytare då jag upplever dom mer tysta och bekvämare att skriva med . Men det är i slutet ändå en smaksak ! Men tveka inte köp om du går i lågprofils tankar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa trådlösa tangentbord man kan köpa fn
  Inte samma känsla som t.ex Corair Strafe mx silent men kompakt, snyggt och väldigt praktiskt.
  Enda minus är ett för högt pris men eftersom Logitech inte har någon konkrens för denna produkt så kan de prissätta det så högt. Jag passade på att köpa mitt under black friday vilket inte var ett kap men överkommligt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Velade mellan clicky & taktil, blev taktil varianten efter att jag fick öppna kartongen hos Inet & känna lite.

  Hög kvalité på tangentbordet över lag, skön känsla i tangenterna & bra tryck i färgerna. Låter mindre än ett G613.

  Utrymmet mellan G-tangenterna till dom övriga tangenterna är lite trängre mot ett G613.

  - för priset, 1500:- känns mer rimligt
  - går inte att ändra färg på makroknapparna
  - svårt att se tecknen på tangenterna om inte rgb är på(kanske gäller alla rgb tbg)