Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

PowerColor Radeon RX 5700 XT Red Devil HDMI 3xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla PowerColor Grafikkort (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Från Geforce GTX 1080 OC så är detta definitivt kraftigare, tystare. Hörs inte under load med fläktkurvan satt till 50% vid 75 grader (vilket kortet inte kommer upp i, runt 60-65 graders värme).

  FPS ökningen i mitt fall gjorde att jag klev från 110/120 till max vad min skärm klarar av som är 144, med tunga inställningar på grafiken.

  Otroligt nöjd med kortet.

  *Edit 17-6-2020*
  Bättre drivrutiner har kommit som gör att kortet är stabilt, det har varit stabilt sedans jag installerade det och inte haft några problem med BS eller BSOD, har undervoltat det till 1900mhz och 1050w, går stabilt och sänkt temp på idle till 33C samt under load någonstans till 55c-65c.

  Som Aiion nedan skriver finns inga negativa bedömningar av detta kortet på INETs kommentarsfält, förmodar att han förväxlar detta kort med Asus Radeon RX 5700 XT ROG Strix Gaming där 2 skruvar som håller kylplattan är feldimensionerade.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Bra kort, bra kylare, bra recensioner.

  Men höga minnestempraturer vilket visst är ett känt fel med denna produkt enl. Inet. Detta ska inte gälla alla kort från vad jag förstår men mitt exemplar fick tyvärr returneras.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett av de bästa 5700 XT.
  Tyst, låga temperaturer, funkar bra.