Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus TUF Gaming VG27BQ

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Datorskärmar (226)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft denna skärm nu i lite över en vecka och kan bara säga att det är en riktig kanon-skärm!

  Ägde sedan tidigare en 24 tums BenQ (nu Zowie) XL2411 och båda skärmarna använder en TN panel. Ur många avseenden presterar dom snarlikt, men ASUS skiner på många plan:
  - Väldigt mycket bättre betraktningsvinkel än förväntat av en TN.
  - 165Hz istället för 144Hz (marginell skillnad men fortfarande positivt).
  - Aningen bättre skärpa
  - 27 tums
  - 1440p
  - G-sync/Free-sync

  I övrigt är responstiden fenomenal. Spelar själv mycket CSGO och det funkar kanon på denna skärm. Även 1280x960 upplösning stretched ser riktigt bra ut. Har även spelat senaste Star Wars Fallen Order och The Outer Worlds i 1440p och båda spelen ser fantastiska ut!

  I kontrast till att köpa "broder"-skärmen 27AQ, så tror jag starkt denna är bättre lämpad för gamers. Sedan har IPS sina för- och nackdelar kontra en TN såklart, men kan starkt rekommendera varje gamer att köpa denna skärm! Speciellt om du spelar competitive och svarstidskrävande spel.

  Edit: Efter tre månaders aktiv användning är jag fortfarande väldigt nöjd. Finns i princip ingenting att klaga på. Efter att ha införskaffat en ny 4K VA-panel skärm på jobbet, inser jag dock att TN inte ger lika bra färgdjup som en IPS eller VA. Ingenting jag lägger superstor värde i, men värt att känna till.

  Har även spelar en hel del FarCry 5 med HDR aktivt och det har varit en fantastisk upplevelse på denna skärm!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Lyckades få tag i en av dessa för 2790:- men skulle troligtvis betala fullpris också. Riktigt fin skärm om du är ute efter en gamingskärm med fokus på prestanda. Mycket bra färger för att vara en TN-panel.
  Till en början fanns viss light bleeding längst ned, men detta så gott som försvann efter någon dag.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Ganska bra, hade problem efter nån månad med en fastnad pixel men det löstes med udpixel programmet. Sen dess ok. Bra bild. Dålig respons från asus support men fastnade pixeln löste sig efter lite googlande..
 • Dålig
  6 mån sedan
  Efter att ha bytt skärmen 3 gånger under ett år. Pg a ljusläckage i nedre delen av skärmen. Det började svakt i nedre vänstra hörnet och blev starkare hela vägen till det högra hörnet.
  Asus support var lätt att ha att göra med då jag fick en ny skärm direkt när den trasiga hämtades.

  Förutom att skärmen var felaktig så funkade den bra. Den höga uppdaterings frekvensen var trevlig i spel som kunde matcha med bildrutor per sekund. För att vara en TN-panel så var färgerna bra.

  i dagsläget har jag fått mitt köp av denna skärmen hävt och ska få tillbaka mina pengar
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  En fin skärm som uppfyller sitt syfte, den uppnår lätt 165hz refresh rate. Dock viktigt att veta att den är G-sync compatible och alltså inte "true" G-sync.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Bra och snabb skärm. Inga problem alls och höjden går att sänka + rotera, vilket alltid är ett stort plus. Har de uttag man behöver. Enkel meny för att ändra inställningar och aktivera 165hz refresh rate.

  Färgen är givetvis inte lika bra som på en IPS skärm, men förvånansvärt bra ändå. Knappt någon blacklight bleed på min skärm, förutom lite i ena hörnet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft den i över 3 månader nu och är ganska nöjd med skärmen. Kan inte få bättre i denna prisklass. Det enda negativa som drar ner en tjärna är 'flickering', som ibland märkes vid vissa situationer/rörelse under spel.