Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arozzi Vernazza Soft Fabric

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arozzi Gamingstolar (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag kan inte annat än ge denna stol ett toppbetyg.

  Jag är relativt stor, straxt över 100 pannor. En stol som tar min storlek var med andra ord viktigt. Alla delar på stolen ger ett mycket gediget intryck, det känns verkligen som en stol som kommer att hålla i många år, i allt från stomme till tyg.

  Komforten kan vi första test verka hård, men detta är en stol med riktigt bra fyllning som anpassar sig efter din vikt så att du kan sitta längre utan att få träsmak i baken. Utformning av svankstöd, huvudkudde och ryggstöd känns genomtänkt och passar mina behov väldigt bra.

  Man hittar nog inte en stol med bättre inställningsmöjligheter än så här. Du kan i princip ändra allt för dina behov. Jag sitter t.ex oftast olika beroende på om jag spelar eller om jag jobbar. Med denna stol kan jag enkelt ändra inställningarna för bästa ergonomi vid båda förekomster.

  Plus:
  + Kvalité
  + Komfort
  + Storlek
  + Inställningsmöjligheterna
  + Enkel att montera

  Minus:
  - Priset biter kanske lite väl hårt i plånboken
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Gedigen konstruktion, skön, lätt att montera med 1 litet undantag - var försiktiga med brickorna när ni skruvar ur skruvarna första gången vid montering, dom glider lätt ner bakom tyget om man inte är medveten om det, annars ingenting att anmärka på efter 2 veckors användning.