Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB

 Lägg i lista  Jämför
iPhone 11 Max är en mobiltelefon som Apple väntas presentera på ett evenemang den 10 september 2019. Det är nya generationens modell för 2019/2020 med förväntade nyheter som högre prestanda, bättre kameror och större batteri. Så fort mer information finns om iPhone 11 Max kommer den här sidan uppdateras. Stäng
iPhone 11 Max är en mobiltelefon som Apple väntas presentera på ett evenemang den 10 september 2019. Det är nya generationens modell för 2019/2020 med förväntade nyheter som högre... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (93)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  15 dagar sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  Skiljer ju inget mot IPhone3 i utseende, så stor display och så kan man inte ställa storleken på ikonerna helt bedrövligt tror ju man har en leksak i handen.
  Snygg design i övrigt, men varför klä baksidan i glas !
  Bra högtalare tydligt och högt ljud.
  Extremt överprisad ett pris på 8000 hade varit mer ok.
  Men dottern blev glad när hon fick den för jag letar vidare efter en riktig telefon.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Kommer från oneplus 6.

  Stillbilder och video är ljusår bättre från iPhone kamera.

  Skärmen är alltid rätt kalibrerad.

  Smidigt med Face ID.

  Nackdelen är att man får leva med iTunes om man vill överföra bilder och video till iPhone.

  Har du råd tveka inte köp.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Mycket fin!
 • Usel
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Det blev en retur efter ett dygn. Köpte en Samsung Note 10 Plus istället. Bortsätt ifrån att den va 2300:- billigare och man fick 256 gigg istället för 64 så blev det ett öppet köp pga en bugg som Apple support inte kunde lösa. Detta kommer att låta komiskt och ni kommer tro att det bara är någon liten inställning, men så enkelt är det inte. Har en Mac dator, Senaste uppdateringarna, och då en nyinköpt iPhone 11 pro max. Folk skriver till mig, till mitt telefonnummer på imessage, det kommer då till både dator och telefon samtidigt som det ska göra, smidigt och bra, men de gruppchatter som jag är med i, när någon skriver i dom så kommer meddelandena bara till datorn, fast jag är med i gruppen på telefonen, jag kan svara i gruppen på telefonen så det kommer i gruppen, syns då även på datorn, men allt som alla andra skriver i grupperna syns bara på datorn, OM jag stänger av datorn och någon skriver i grupperna så kommer det till telefonen, men startar jag datorn så kommer det inte i telefonen, skriver jag något i grupperna på datorn så ser jag det i telefonen, men svaren ifrån dom andra i grupperna ser jag ej i telefonen. Apple kopplade mig till second line, dom körde fjärrstyrning på både dator och mobilen i över 2 timmar, kollade allt och alla inställningar, dom hade aldrig varit med om liknande innan.
  Det va det första som jag störde mig på.
  Det andra va att den hade problem med ihopparningen med mina nya hörlurar - Sony WH-1000m3. Det kommer upp information i Sonys app om detta på iPhone, sedan iOS 13.
  Att det tog tid men det fungerade, sedan så upplevde jag att det inte va samma punch (tryck) i ljudet på lurarna som det va på min tidigare Galaxy s10+. Körde AptX eller LDAC på den, och iPhone kör AAC och dom lurarna stödjer det men jag tyckte ändå att det inte va lika imponerande ljud i dom med iPhone.
  Jag förväntade mig riktig premium utav den iPhonen. Den skulle vara grym, men jag kände mig missnöjd och lurad. Jag förväntar mig mer utav en telefon för 14 000:-
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Återigen den bästa teknikpryl jag ägt. Oerhört prisvärd!
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Bästa telefon jag ägt!
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Inte jätte skillnad från xs. Men det som är ändrar är grymt. Baksidan är magisk med frostat glas. Kameran är snyggare i verkligheten enligt mig, gillar den skarpt. Sen är den ju grymt bra. Lite tyngre märker jag inte. Däremot är den mycket snabbare o batteriet är magiskt. Som sagt inte mycket skillnad från xs men det som är ändrar är mycket bättre. Sjukt dyr dock.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Godkänd batteritid, fantastisk kamera och som alltid användarvänlig.