Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB

 Lägg i lista  Jämför
iPhone 11 Max är en mobiltelefon som Apple väntas presentera på ett evenemang den 10 september 2019. Det är nya generationens modell för 2019/2020 med förväntade nyheter som högre prestanda, bättre kameror och större batteri. Så fort mer information finns om iPhone 11 Max kommer den här sidan uppdateras. Stäng
iPhone 11 Max är en mobiltelefon som Apple väntas presentera på ett evenemang den 10 september 2019. Det är nya generationens modell för 2019/2020 med förväntade nyheter som högre... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Som alltid blir man nöjd av apples produkter. Rapp som sjutton trots avsaknad av 120 hz skärm. Otroligt bra kamera. Ljusstark och bra skärm.

  Uppdatering 6 januari. Har ännu inte börjat snegla på 12 PRO max. Ett bra betyg för en lur när man inte längtar efter att uppdatera. Kanske nästa år om promotion kommer meningen innan dess.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Bra skärm, snabb, bra kamera, grym batteritid, kör iOS. Tipp topp.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Köper man en telefon med så stor skärm vill man ju kunna minska appikonernas storlek på skärmen, men icke ser ju ut som en pensionär skall titta på den. Inte någon innovation i deras GUI har sett samma i alla år. Lämnade tillbaka och tog en Samsung istället.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Haft snart ett år nu. Får fem stjärnor då det fortfarande enligt mig är marknadens överlägset bästa telefon. Köp större än 64 GB modellen om du ska filma mycket.

  PROS
  + Nya videokamerasystemet är helt overkligt bra.
  + Night mode bra. Kan äntligen fotografera när det är mörkt ute.
  + Fantastisk skärm och korrekt färgåtergivning.
  + Extremt bra batteritid. Har aldrig tagit slut på batteriet under en dag.
  + Snabbaste processorn på marknaden.
  + Apple IOS användargränssnittet överlägset som vanligt
  + Västerländsk produkt. Privacy-fördelar gentemot Kina-kopplade företag.
  + Ordentligt vattentålig. Slipper oroa mig över att blöta ned mobilen.
  + IOS blir mer och mer öppet med funktioner för varje dag som går. Man kan till och med ladda ned och zippa upp filer på mobilen nu. Har aldrig gått förr med gamla IOS.
  + Äntligen snabbladdare... LOL Apple kan ni vara segare.

  CONS
  - Priset börjar spåra ur på riktigt. Får faktiskt massor för pengarna med tanke på hur mycket den används, men den är väldigt dyr.
  - Nu när mobilen är så pass bra som en bärbar dator så borde man kunna koppla in den till skärm och tangentbord.
  - Mobilen borde inte göras i 64 GB, det är pinsamt med tanke på vad den kostar och all marknadsföring om videokameran. Köpte 64 GB och det räcker så länge man filmar lite mellan iCloud synkarna eller vill ha typ Netflix offline. 64 GB har fungerat för mig, men har blivit problem nu på senare dagar de gånger jag velat filma lite mer. Köp nästa lagringsstorlek om du ska filma en del.
  - Mobilen har vassa kanter, lägger man två iPhone 11 Pro mot varandra i en ficka eller fodral så repar de varann...
  - För lite ramminne. Bläddra mellan appar funkar helt ok, men så fort man filmar eller fotograferar något måste man starta upp de andra apparna man hade uppe på nytt. Oacceptabelt med tanke på flaggskeppstelefon och priset för den.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Kommer från en huawei 30 PRO som var mycket bra telefon. iPhone har blivit mycket bättre med denna mobil, framförallt batteritid. Jag upplever det lika bra batteritid som min tidigare huawei. Dock är iOS 13 något buggig fortfarande, jämfört med iOS 12 som jag senast använde. Överlag mycket bra mobil och man vet vad man får när köper från Apple.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Skiljer ju inget mot IPhone3 i utseende, så stor display och så kan man inte ställa storleken på ikonerna helt bedrövligt tror ju man har en leksak i handen.
  Snygg design i övrigt, men varför klä baksidan i glas !
  Bra högtalare tydligt och högt ljud.
  Extremt överprisad ett pris på 8000 hade varit mer ok.
  Men dottern blev glad när hon fick den för jag letar vidare efter en riktig telefon.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Kommer från oneplus 6.

  Stillbilder och video är ljusår bättre från iPhone kamera.

  Skärmen är alltid rätt kalibrerad.

  Smidigt med Face ID.

  Nackdelen är att man får leva med iTunes om man vill överföra bilder och video till iPhone.

  Har du råd tveka inte köp.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Mycket fin!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det blev en retur efter ett dygn. Köpte en Samsung Note 10 Plus istället. Bortsätt ifrån att den va 2300:- billigare och man fick 256 gigg istället för 64 så blev det ett öppet köp pga en bugg som Apple support inte kunde lösa. Detta kommer att låta komiskt och ni kommer tro att det bara är någon liten inställning, men så enkelt är det inte. Har en Mac dator, Senaste uppdateringarna, och då en nyinköpt iPhone 11 pro max. Folk skriver till mig, till mitt telefonnummer på imessage, det kommer då till både dator och telefon samtidigt som det ska göra, smidigt och bra, men de gruppchatter som jag är med i, när någon skriver i dom så kommer meddelandena bara till datorn, fast jag är med i gruppen på telefonen, jag kan svara i gruppen på telefonen så det kommer i gruppen, syns då även på datorn, men allt som alla andra skriver i grupperna syns bara på datorn, OM jag stänger av datorn och någon skriver i grupperna så kommer det till telefonen, men startar jag datorn så kommer det inte i telefonen, skriver jag något i grupperna på datorn så ser jag det i telefonen, men svaren ifrån dom andra i grupperna ser jag ej i telefonen. Apple kopplade mig till second line, dom körde fjärrstyrning på både dator och mobilen i över 2 timmar, kollade allt och alla inställningar, dom hade aldrig varit med om liknande innan.
  Det va det första som jag störde mig på.
  Det andra va att den hade problem med ihopparningen med mina nya hörlurar - Sony WH-1000m3. Det kommer upp information i Sonys app om detta på iPhone, sedan iOS 13.
  Att det tog tid men det fungerade, sedan så upplevde jag att det inte va samma punch (tryck) i ljudet på lurarna som det va på min tidigare Galaxy s10+. Körde AptX eller LDAC på den, och iPhone kör AAC och dom lurarna stödjer det men jag tyckte ändå att det inte va lika imponerande ljud i dom med iPhone.
  Jag förväntade mig riktig premium utav den iPhonen. Den skulle vara grym, men jag kände mig missnöjd och lurad. Jag förväntar mig mer utav en telefon för 14 000:-
 • Perfekt
  1 år sedan
  Återigen den bästa teknikpryl jag ägt. Oerhört prisvärd!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Bästa telefon jag ägt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Inte jätte skillnad från xs. Men det som är ändrar är grymt. Baksidan är magisk med frostat glas. Kameran är snyggare i verkligheten enligt mig, gillar den skarpt. Sen är den ju grymt bra. Lite tyngre märker jag inte. Däremot är den mycket snabbare o batteriet är magiskt. Som sagt inte mycket skillnad från xs men det som är ändrar är mycket bättre. Sjukt dyr dock.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Apple iPhone 11 Pro Max 64 GB är ett mycket bra köp, eftersom bara den faktiska upplevelsen av att trycka på 6,5 tums Super Retina XDR Oled-skärm känns så vansinnigt bra. Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Godkänd batteritid, fantastisk kamera och som alltid användarvänlig.