Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 11 64GB

 Lägg i lista  Jämför
iPhone 11 är en mobiltelefon som Apple väntas presentera på ett evenemang den 10 september 2019. Det är nya generationens modell för 2019/2020 med förväntade nyheter som högre prestanda, bättre kameror och större batteri. Så fort mer information finns om iPhone 11 kommer den här sidan uppdateras. Stäng
iPhone 11 är en mobiltelefon som Apple väntas presentera på ett evenemang den 10 september 2019. Det är nya generationens modell för 2019/2020 med förväntade nyheter som högre pre... Läs mer
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (86)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  15 tim sedan
  Jättesnygg telefon som fungerar riktigt dåligt over bluetooth. tre som är leverantör rekommenderade att jag lämnade den till verkstad Ingram Micro/Samhall som i sin tur säger att den är felfri med kommentaren:

  Vi misstänker att det är appar/program i din produkt som har orsakat problemen du upplever. Vi rekommenderar att inte installera din sparade backup vid uppstart, eftersom den kan innehålla felaktigheter som påverkar produkten.

  De menar att jag inte kan återskapa en kopia från icloud utan bör lägga in alla appar och adressbok manuellt, inge vidare!
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Inledningsvis kan jag informera att jag gick från iPhone 7 till denna.
  Jag tycker om skärmens storlek, ett mellanting mellan den minsta och största. Telefonen ligger fint i handen med rundade hörn, face ID fungerar fint förutom i mörker då naturligtvis.
  Batteritiden är klart mycket bättre än på min iPhone 7, telefonen känns rapp och kameran tar fina bilder. Som många andra klagat på är skärmens upplösning kanske lite väl låg i dagens mått mätt men för vardaglig användning är det inget man tänker på, förhoppningsvis kommer oled skärmen som nu sitter på XS/11 pro vara standard vid nästa års släpp.
  Sammanfattat, bra telefon till något hög prislapp därav 4 av 5.
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Stabil telefon till ett vettigt pris. Har den vita vilket gör att kanterna inte ser fullt lika tjocka ut till skillnad från de som har svart ram.

  + Processor & iOS, allt flyter på som smör.
  + Kamera, otroliga bilder samt grymt nattläge & vidvinkel.
  + Batteritid, räcker hela dagen.
  + FaceID är väldigt snabbt.
  + Ingen huvudvärk om man är känslig för PWM som Apples OLED-skärmar använder.
  + True Tone.
  + Bra högtalare.

  - Ganska klumpig om man gillar att använda telefonen med en hand.
  - Skärmen hade kunnat vara åtminstone 1080p, den är fortfarande bra. Men ändå.
 • Ganska bra
  14 dagar sedan
  +snygg, snabb, ios
  - ios, skärmen är ganska dålig
 • Utmärkt
  16 dagar sedan
  Denna telefon är den ultimata "arbetshästen". Den har fantastisk prestanda och utmärkt batteritid. Face-ID funkar perfekt. Sen är det är ingen "sexig" telefon, dvs den har ingen direkt banbrytande design. Men perfekt för mina behov. En aning stor och tung kanske.
 • Dålig
  17 dagar sedan
  Skärmen är inte i min klass . Den har dålig kamera jämfört med min andra tele . Batteriet håller inte lika bra som förväntat
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Jag är mycket nöjd med denna mobil. FaceId fungerar klockrent. Storleken på mobilen är perfekt, enda nackdelen är att jag ej når över hela skärmen med en hand. Batteriet räcker två dagar vid måttligt användande. Störs ej av lite bredare ram runt skärmen än på Pro modellen utan tycker det ser bra ut. För att vara en skärm som ej är oled så är den tydlig och bra med bra färgåtergivning. Kameran är bättre än på de bästa android-lurarna. Samma med a13 chipet. Det är även en prisvärd mobil med tanke på vad man får för pengarna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  14 dagar sedan
  Detta är mycket bra för att vara äpple