Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Hyperice HyperVolt Plus

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Hyperice Massageapparater (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Otroligt fin produkt! Den gör precis vad den ska och den gör det bra. Kvalitetsmässigt får vi se om den håller vad den lovar - men funktionen är som sagt grym! Kör man den bara ett par få minuter på en muskelgrupp, känns det som om man har varit på ett ordentligt gympass efteråt.

  Jag drar av två stjärnor då jag tycker att det först och främst borde ingå en väska till den. Att ha laddare och utbytbara huvuden liggande lite här och var, är inte bra. Fler påpekar att väska borde ingå. Därtill är det liiiite snålt med endast ett års garanti - om Hyperice nu säger att de är originalet och står för kvalitet med teknik "som tar personer till månen", typ. Det gick heller inte att registrera produkten på deras webbplats (för att få garanterad garanti), då deras formulär kräver att man markerar vilken stat man bor i (vilket självfallet gäller amerikanska kunder, men inte oss i Sverige eftersom vi inte har några stater i landet). Har mejlat dem om detta.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Belive the hype! :) Fungerar klockrent och gör det den ska.

  + Betydligt mer kraftfull än vad jag hade förväntat mig.
  + Kommer åt på alla relevanta kroppsdelar (tips är att kolla deras instruktionsfilmer).

  - Relativt tung (vilket iof vägs upp av kraften som den har). Däremot bör man vara medveten om att det krävs lite muskelstyrka för att orka köra en längre behandling på sig själv.
  - För det nätta priset av 5 500 kr (aktuellt pris när jag köpte den) vore det rimligt med någon form av förvarings-/transportväska).