Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fossil Carlyle HR Gen 5 FTW4025

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fossil Smarta klockor (153)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Har tidigare haft Huawei Watch 1, 2 (med 4G), galaxy watch 46mm och galaxy watch active 2 44mm (esim). Ingen fyrkantig appfel dock...

  Wear os eller tizen. Båda har för och nackdelar. Många negativa omdömen om wear os kommer troligen från dess seghet på klockor med för lite RAM-minne.

  Denna klocka flyter på som smält smör i solsken. Har ännu inte blivit irriterad över att någon att laddas långsamt. Tizen laddar bland annat sms-appen jävligt segt. Denna gör inte det (google sms).

  Scrollskruven är sjukt bra. Bättre än actives som kräver en viss startup.

  Spotify offline eller Gpay? Check. Ja det fungerar. Om du vet hur. Perfekt på löprundan och att checka ut vid snabbkassan.

  Ligger bra på armen. Påminner om galaxy watch active, men Carlyle är något kallare till känslan. Känns mer som en vanlig klocka. Siliconarmbandet är väldigt bekvämt och verkar ha hög kvalitet. Beställde dock ett metallarmband samt ett i läder för att kunna byta vid "behov".

  Batteriet är inte lika starkt som för klockor hos samsung. Beror högst troligen på wear os och inte klockan. MEN, man klarar sig helt utmärkt hela dagen. Har det mesta på och har kanske 20% sent på kvällen.

  Den laddas äckligt snabbt till skillnad mot tizenklockor.

  Nackdelar? Skulle vara att den inte har ESIM. Skulle gärna ha det i vissa situationer. Kanske kommer framöver i gen 6/7. Vem vet. Displayen är bra, men annorlunda mot active 2. Ser allt utomhus, men här är nog samsung skärm lite vassare i direkt solljus (inte garminperfekt, men bättre).

  Helt klart en av de bästa wear os-klockan att lägga pengarna på. Jävligt bra. Hade önskat att den i smoke grey istället var i silver (klassisk design och "färg"). Men svart smälter in ganska bra med vardaglig klädsel.

  Nöjd