Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G Pro X Gaming Headset

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Hörlurar (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dessa gemensamt med tjejen som har svårt att hitta bra passform på headset. Jag som använder headset lika mycket till musiklyssnande/mixande som till spel tyckte ljudet var alldeles för alldeles för platt/klart. Det saknade helt pondus i t.ex. skott, explosioner och trummorna i min musik.

  Då jag hoppar mellan PC, PS4 och portabla enheter - med andra ord skitjobbigt och ohållbart med EQ och dylikt, så slutade det med att vi lämnade tillbaka dem. Byggkvalitén och designen var dock mycket, mycket bra.

  Gillar du rikt med clarity så är dessa säkert jättebra, men vill du som jag ha en okej bas och använda ditt headset mellan flera olika enheter så är dessa inte att rekommendera.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Hörlurarna är bekväma och känns robusta. Ljudet och mikrofonen är bra. DAC:en (konverterar från analog till USB) gör så att det är ett svagt brus (white noise) när man har dem inkopplade, så den kunde jag inte använda. Försökte installera deras G-Hub mjukvara men verkar vara totalt skräp, kunde inte ens installera det och när man googlar så får man massor träffar som är 1 år gamla där folk klagar på samma problem, hmm... Som tur var funkar hörlurarna bra direkt utan att man behöver göra några särskilda inställningar. Värt pengarna i det hela.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Prisvärt stilrent headset men bra ljud i både hörlurar och mic. Detta är ett bra allroundheadset och prisvärt så länge priset är under 1000lappen
 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Fick en trasig mikrofon till headsetet, själva hörlurarna fungerar och har superbra ljud.
  Deras G-Hub system suger dock måste nästan varje gång dra ur, och sätta i sladden för att programvaran ska hitta den.
  Köpt hos inet.se
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Gick från Hyper X cloud 2 till dessa. Är väl relativt nöjd men inte riktigt.
  Går självklart att få bra ljud men det är mycket piller i G Hub..
  Om man trycker lite på hörlurarna när man har dom på sig så knastrar det typ i dom, hade önskat lite bättre kvalité ändå.

  Kan tycka att det är för lågt ljud för mig, jag gillar dock hög volym. Har även haft problem med volymen i Apex och får absolut inte den volymen jag vill med dessa.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Mycket prisvärda för 990kr. Micen är bäst i prisklassen? Hade kunna köpa Sennheiser Game Zero som hade sänkts från 1900kr till 900kr men de hade sämre mic!

  Plus
  ++ Bra ljud, bra mic
  ++ Hög komfort
  + Snygga. Trodde inte jag gillade metall-looken på kåpans sida men de ser superfina ut på hörlursstället vid skrivbordet
  + Löstagbar mic, löstagbar kabel. Otroligt praktiskt och ökar livslängden
  + Ingår en lite nUSB-dongle med ljudkort som har 3.5mm ingång, två 3.5mm kablar (en för ljud+mic och en för bara ljud) samt en mic/ljud-splitter
  + Två utbytpbara par kåpor. Tyg och fejkläder
  + Muteswitch på kabeln, som inte kan tryckas på av misstag
  + Man kan installera Logitechs programvara för att öka bitrate på ljudet och mixa ljudet, men man MÅSTE inte ha den
  + Programvaran för Logitech G Hub är enkel att använda och installera både på Mac och PC

  Negativt
  - Oljud när kabeln snuddar vid dig. Det skaver och rasslar varje gång jag rör på mig. Ofrånkomlig på trådade headsets men det blir mycket på denna typ av tygkabel än på en gummikabel. (Att kabeln går rakt nedåtär rätt naturligt - men det finns andra lurar där kabeln går in mer från sidan, då är det lättare att få den ur vägen)
  - Läcker mycket ljud. (Inget att bry sig om för den som spelar hemma solo)
  - BlueVoice kunde varit mer användbart out of the box, många flummiga presets typ "FM-radio-röst" som är gjord för att låta dåligt. Vissa presets är också otydligt skrivna typ "high voice, low" vad betyder det? Höjer det volymen eller är det för folk med höga röster? Men detta är en pettitess man kan ställa in manuellt, och man lär sig med tiden hur presets är tänkta

  PS: En annan prisjakt-recension påstår att ljudet är för lågt. Man har maxvolym i programvaran och i Windows, ändå är det lågt. Det trodde jag också. Problemet va att den fysiska volymratten på kabeln! Det går absolut att få ganska hög volym på dessa!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Grymt bra.

  +Komfort
  +Ljud
  +Mic

  -G Hub är något buggig.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Ja jäklar! Bästa köpet jag gjort när det gäller kringutrustning till gaming.

  Använder till PC.

  Byggkvalitet:
  stabilt, gediget och definitivt full pott där.

  Ljudkvalitet:
  långt över förväntan! Superklart och rent ljud med skönt tryck i basen redan från standard. Lyssna inte på någon som säger att basen är dålig, du kan mixtra allt i EQ inne i G-Hub appen och vill du ha bas kan du få mer än vad du någonsin rimligen behöver.

  Musikmässigt är dessa lurar riktigt schyssta ! är ändå van vid B&W p7/px och Andra kvalitetslurar.

  Microfon: utan tvekan bästa mic ljudet jag hört i ett par hörlurar. Äger en Blue Yeti också , vilken kanske ger ett ännu bättre ljud men tror aldrig jag kommer använda den mer, så pass bra tycker jag denna micen är, (nästan) jämförbar med en gigantisk blue Yeti Mic?!

  Tips: byta till medföljande läderkåpor/kuddar så läcker inte ljudet

  Det bästa av allt är att de köptes från Elgiganten för 880kr?!?

  Snacka om bang for the buck! Här har Logitech lyckats. Jäklar!

  Update: Mycket nöjd fortfarande, bra ljudupplevelse för gaming och kan lokalisera ljud i fps spel klockrent. Nyligen köpt ett till par av dessa till min sekundära dator.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Bra ljud, även om jag hade önskat lite mer punch i basen, speciellt när jag bytte från fuskskinn till tygkåpor. Fruktansvärt bra mikrofon sedan dom köpte upp Blue som även tillverkar Yeti-mikrofonerna som är ganska välkända.
  Enda nackdelen är att det kunde varit mer stoppning på kåporna. Jag har ganska normala öron men dom ligger ändå mot elementen och det känns efter några timmar.
  Annars ett väldigt bra headset som definitivt är värt pengarna! Önskar samma performance fanns hos deras trådlösa..
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Fullkomligt lysande gamingheadset. Logitech är verkligen on fire med sina produkter just nu. Funkar utmärkt tillsammans med min PS4 och uppkopplingsmöjligheterna känns oändliga. Riktig bang for the buck.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  För 900:- är dessa ett kap. Gick från QPAD QH-90 som gått sönder 2 gånger under garanti och nu ännu en gång som ledde till bytet.

  Ingen skillnad i ljudkvalitén men mic:en är ljusår bättre med 'blue'-mjukvaran som G Pro X använder sig av. Polarna trodde först att jag använde en extern mic. Det finns många inställningar för att finjustera mikrofonen för att få det perfekta ljudet, och dessutom kan man ladda ner förinställningar som användare och professionella e-sport-spelare har publicerat.

  Smidigt att ställa in ljudprofiler per program i G Hub.

  Det följer med extra luftiga öronkåpor som låter öronen andas.

  + Mic bra, fantastisk med medföljande programvara.
  + Ljudkvalitén
  + Ergonomi
  + Omgivningsljud
  + Bra 3d ljud för FPS. Steg hörs ljudligt, inte minst med e-sports-profilerna.

  - Isoleringen kan vara bättre. Det hörs tydligt när sladden snuddar vid föremål.
 • Perfekt
  1 år sedan
  2019 års bästa headset?
  I sin prisklass finns inget som kommer nära när man adderar komforten, byggkvalitén, tillbehören och mikrofonen. Köp!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Lurarna är helt ok men det medföljande "ljudkortet" är ren dynga! Man måste ha ljudet i windows, hjulet på sladden och ljudet i spelet uppskruvat till hundra för att man ska höra nåt. Som tur har jag ett externt ljudkort från en sound blaster tactic sigma som jag har haft i säkert 7 år nu. Med det ljudkortet funkar ljudet som det skall. Problemet är ju att om du vill ha Blue voice funktionaliteten så måste du använta logitechs ljudkort.
  Köpte dessa på elgiganten för 899. 1390 som dom annars kostar är dom inte värda pga ljudkortet.
  Dom vanliga G Pro gen2(utan blue voice) kostar 799 just nu och det är en riktigt bra deal.