Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jaybird Vista

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jaybird Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Lyssna inte på folk som klagar på dåligt ljud.
  Dessa människor har inte nämnt Jaybirds app i sina recensioner.

  Ur box är ljudet på dessa av sämsta kvalitet då den kommer förinställd på ”flat” i equalizern.
  Jag rekommenderar att ni slår över till ”clear bas” (eller annat som passar eran bak) i appen som en privatperson laddat upp. Just det, ni kan själva skräddarsy ljudet och ladda upp det för hela världen om ni så önskar.

  Bluetooth kopplingen är bra oavsett var du sätter telefonen i kläderna. Även i hushållet klarar den av fler väggar.

  Fantastiskt batteritid i lurar men även laddaren.
  Älskar USB-C som det kommer med och inte att de låst det till någon korkad laddare som bara går beställas från Jaybird som de gjort förr i tiden.

  Äntligen har även Jaybird gjort det bättre för iPhone användare när det kommer till delay. Ingen eftersläp på dessa när man kollar youtube eller annat, ljudet är väldigt bra synkroniserat.

  Knapparna på lurarna går att skräddarsy för att justera volym/spola låten/pausa låten.

  Till er som cyklar och springer:
  Ingen vind kommer störa er då de isolerar bra, bättre än andra hörlurar från Jaybird. Se upp med trafiken dock. Det går inte att cykla och tala i dessa, för mycket brus i andra ändan. I övrigt hör andra ändan av samtalet dig bra!
  De faller inte ur, krävs väldigt mycket för att de ska åka av.

  Till er som vill ha ännu bättre ljud:
  Ljudmässigt är Sennheiser Momentum möjligtvis bäst på marknaden tillsammans med Sonys senaste.
  Men batteriet på Sennheisers urladdas av sig själv även om du enbart har hörlurarna i lådan.
  Sonys är för stora för min egen smak.

  Vill du ha det diskret, bra prismässigt, bra ljud, då ska du ha dessa så är det bara.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Köpt för 990:-. Mycket bra för det priset.

  I familjen finns true wireless Jaybird Vista, JBL Reflect Flow samt lite äldre med sladd JBL Reflect Contour samt Devoniq Envy.

  Ljudmässigt är de bra och neutrala, hade jag inte kunnat jämföra hade jag varit nöjd och troligen utan åsikter och det beror mest på vilken musik man gillar.

  Lyssnar man mest på välproducerad pop så låter de mycket bra. Nyanserat med lagom mycket bas och i övrigt tydlig ljudbild, en femma. Här blir det för mycket bas i JBL och det grötar ihop sig.

  Lyssnar man som jag mest på musik med distade gitarrer (Greenday, Metallica etc) så är det fortfarande helt ok men upplever dem då som basfattiga. Det blir lätt även lite vasst och jobbigt att lyssna en längre stund vid högre volym (Metallica - One brukar vara min referenslåt). Här lyfter JBL fram baskaggen på ett annat sätt och det blir lite mer tillrättalagt och behagligt, även om man tappar lite aggressivitet.

  Komfortmässigt passar de dock inte mig, men det är ju personligt. Dock jobbigt eftersom man inte får prova och lämna tillbaka. Vingarna är lite hårdare än på JBL och jag får ont i öronen ganska snabbt.

  Pluppen är konformad så blir inte riktigt in-ear utan ligger mer "utanpå" som ett lock. En stor nackdel (varför jag använder JBL och sambon fick dessa...) är att pluppen och vingen är en enhet så man kan inte ha medium vinge och liten plupp, eller använda andra pluppar man gillar. Därför är det mer begränsat att få till rätt passform. Sitter dock kvar vad man än gör med huvudet.

  Finish och laddboxen är annars topp, klart bättre och snyggare än JBL.

  Bland dessa rankar jag dem enligt följande utan hänsyn till pris
  1:a JBL Flow och Vista beroende på musiksmak
  2:a TAT2205 - prisvärda men inga träningslurar
  3:a Devoniq Envy - Kass batteritid och företag
  0:a Reflect Contour som saknar allt vad bas eller inlevelse heter...
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  (Kopierar in en recension jag skrev på min Facebook.)

  Jag har ett tag kollat runt efter ett par bra true wireless då mina Bose SoundSport Wireless har gett upp.

  De märken jag främst kollat på är Bose som släppte två nya modeller nu i höstas och Sony. Bose modeller kostar 2000 och 3000 kronor vilket är lite mer än jag egentligen vill betala och de lär inte komma på rea i första taget. Sony har heller inte levererat någon modell som jag tyckt har känts prisvärt.

  Jag är ganska kräsen av mig och vill verkligen inte köpa grisen i säcken. Är ingen audiofil, men ljudet och passformen är det viktiga för mig och då först och främst bekvämligheten framför ljudet.

  Efter mycket läsande så fastnade jag för JayBird Vista som hade till stor del övervägande bra recessioner för det jag var ute efter och måste säga att jag är väldigt imponerad av dessa.

  Först och främst är ljudet riktigt bra med tanke på priset. Jag är väldig imponerad över basen i dessa. När man lyssnar på episk symfonimusik som Two Steps from Hell, så är det som du är inne i en biosalong.

  Passformen är lite av ett minus. Jag gillar denna sportdesign med bygel som låser fast hörlurarna. Det är samma design som Bose använder sig av. Bygeln i dessa är dock för hård för mina öron och jag fick lite ont av M storleken som sitter på som standard, så provade S som följer med, vilken saknar bygeln helt. Det oroade mig lite först men de sitter stabilt i öronen ändå och känner inte att de riskerar att ramla ur.

  JayBird appen måste jag också säga är riktigt bra. Du har möjlighet att lägga in egna EQ-profiler förutom de som redan finns. Den har även en funktion som skapar en personlig EQ efter just din hörsel som fungerar som hörseltestet där man skall trycka då man hör pipet. Vilket gör att den blir exakt optimerad efter de toner du kan höra.

  När jag först parade hörlurarna så kände den av att det fanns en ny firmware och frågade om jag ville uppdatera, vilket jag ville såklart. Sagt och gjort så började den uppdatera men fastande i slutet och inget hände. Det var först när jag tog ut hörlurarna ur fodralet som den var fullständigt uppdaterad. Den informationen saknades helt under uppdateringen, så värt att tänka på om ni skulle köpa dessa.

  Jag var också rädd för att de skulle vara aningen bulkiga vilket har varit problemet med tidigare generationer av true wireless. Överraskande så var inte så fallet. Det ryms väl "inom örat" om du exempelvis har mössa på dig och sticker inte ut.

  En annan fördel dessa har jämfört med andra modeller är IPX7 klassningen som gör de både svett och vattensäkra. De flesta andra hörlurar av sportmodell har IPX4 klassning vilket gör de endast svettsäkra, så här har JayBird verkligen ett övertag.

  Jag köpte dessa på rea för 990:- och för de pengarna är de verkligen värda sitt pris.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Ljudet är perfekt, basen är bland det bästa jag hört i ett par trådlösalurar. Jag har haft airpods generation 1 och jämförelse så har airpods inget att komma med. Passar perfekt i mina öron och jag är jätte nöjd
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  + Bra pris
  + Sitter otroligt stabilt i örat
  + Svett & vattentålig
  + Lättviktigt
  + Litet fodral

  - Dålig ljudkvalitet
  - Dånande bas
  - Förvånansvärt svårt att träffa rätt när man lägger hörlurarna tillbaka in i fodralet
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Sitter sjukt bra och ljudet är över förväntan! Mikrofonen är dock inte så bra för samtal.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Köpte dessa på rea för 990kr, helt klart värt den investeringen. Brukar gymma i dessa så används ungefär lite över 8h i veckan och funkar suvveränt.

  + Ljudet
  + Passform, sköna även efter 2+ h
  + Sitter bra under träning
  + Batteri
  + Skalet är bra och i hög kvalite
  - Micen är inte super, men ok
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Skriver utifrån ett pris på under 1000-lappen.

  Otroligt enkla, bättre bas än vad jag hade vågat hoppas på. Kör spotify och poddar - pratar bara i dom om jag måste, folk tror lätt man är galen. (diskretare än airpods).

  Går att kolla på videos, men skulle inte använda dom till filmer lr serier när jag reser pga fördröjning.(inte lång men tillräckligt för att det inte känns rätt)

  (Samsung s9 + Chromebook - båda bt 5.0)
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  För att börja med min användning så har jag ägt dessa i ca 6 månader nu och jag använder dem för träning samt promenader varje dag.
  Grymma hörlurar både för hårda träningspass eller bara en lugn promenad. Med ett batteri på 6h, bra ljud och svett tåliga samt ett pris på under 1000kr kan jag inget annat än o rekommenderar dessa in era.

  Detta är det närmaste jag har kommit perfekta in ear lurar jag älskar mina Jaybirds men då kom jag också från Earins m1 som släpptes 2015. När jag köpte dessa så var de nedsatta till 1490 på XXL det är nästan så att jag funderar på att köpa ett extra par.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Första "real wireless" som jag ägt, det var en klar förbättring emot vad jag redan ägde.

  Ljudet är helt klart mer än godkänt, skönt att man via Appen kan optimisera ljudet för användarens öron. Inget att klaga på!
  Sen började uppkopplingsproblem, varav ibland ena hörluren inte kopplade ihop sig med telefonen. För att sedan bara dö tvärt, så jag hörde av mig till återförsäljaren sex månader efter dagligt användande. Fick mina pengar tillbaka, har i dagsläget mina gamla lurar. Tyvärr är brusreducering och upptagande utav omliggande ljud inte allt för bra, eller det sistnämnda kanske lite för bra. Så åka i en bil på E6;an och prata i telefon är tyvärr bara glömma. Men under "BF" nu i November kanske man uppgraderar till något annat kul :)

  Skulle rekommendera lurarna, inget att klaga på förutom mitt måndagsexemplar efter "rätt långt tid", Men hade ju kunnat byta till ett nytt ex.
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Har haft mina över ett år nu och använder dom dagligen.
  + Bluetooth räckvidden
  + Batteritid
  + Ljudkvaliteten
  - Värdelös att prata i, mottagaren kan inte höra nånting.
  - För låg ljudvolym speciellt när dom är svettiga.
  - Marknadsförs som träningslurar men funkar inte alls när dom blir svettiga.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Mina första true wireless. Ljudet har jag inte så mycket att säga om. Jag är ingen audiofil så jag är nöjd så länge det inte låter så skränigt att det skär i öronen. Så jag är nöjd. Har bara använt dem för att prata i telefon ett par gånger. Det har funkat, personerna i andra änden hörde mig väl båda gångerna. Snyggt designade och hyfsat lätt att förstå sig på.
  Det enda jag har att verkligen anmärka på, är tvärtemot vad alla höjer dem till skyarna över, och anledningen till att jag köpte just dessa: passformen. Jag har riktigt små öron, och de är inte anpassade för det. Pluppen som ska in i hörselgången är för stor, och den trattformade designen glider ur, gång på gång. Hörlurarna har aldrig lossnat helt, och de kommer nog inte göra det. Men känslan av att de glider ur och inte sitter ordentligt är ändå ett störningsmoment. Det tycks inte heller skilja så mycket i storlek mellan den minsta och mellersta "gelen", förutom avsaknaden av vinge på den minsta. Vingen är en bra grej, men inte heller den sitter jättebra på mig. Jag springer runt och vrider och lirkar ganska mycket under mina löprundor och de känns helt enkelt inte 100, vilket jag är väldigt besviken över.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Riktigt bra för musik och samtal i ”tysta miljöer”.
  Funkar tyvärr mycket dåligt vid samtal i bullrig miljö eller vid blåst. Snappar upp bakgrundsljud som gör det omöjligt för personen i andra änden att höra vad du säger.
 • Bra
  5 mån sedan
  Har haft lurarna i drygt två månader nu. Funkar som förväntat. Ljudet är fint, både bas och diskant.

  Lite strul med fodralet har jag haft. Ibland kopplar bara en lur upp sig mot telefonen. Då får jag göra om allt från början.

  Har även märkt att batterinivån skiljer sig mellan hörlurarna, så om jag har lyssnat en timme så kan ena luren ha en annan batterinivå än den andra, trots att de varit aktiva lika länge och inte tagit emot några samtal eller så. Det är märkligt.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Haft dessa ett tag nu och jag är så sjukt nöjd! Hade ingen erfarenhet av sladdlösa lurar innan men det är helt fantastiskt! Inte haft några som helst problem med dessa. Rekommenderar starkt!
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Grymma hörlurar.
  Tyvärr verkar laddningsfodralet lida av problem. Efter två veckor slutade mitt att ladda/känna av den ena hörluren, vilket resulterar i en oanvändbar produkt. En snabb titt i Jaybirds forum visar att jag inte är ensam.

  Onödigt slöseri att behöva returnera&kassera fungerande lurar enbart pga usel laddare.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Update:
  Har fått problem med att batteriet går från 100% till 20% på en kvart. Ska testa lite till för att se om det består. Synd på så i övrigt fina lurar. Sitter perfekt behöver aldrig rätta till de under en löptur.

  Update:2
  Efter en fabriksåterställning har det nu gått ett par veckor och problemet med dålig batteritid är borta. Så just nu är allt som det ska vara👍

  Fungerar hittills kanonbra!
  Bra ljud ihop med jaybirds app.
  Jag har också ett par Jabra Elite 65t, vilka jag var nöjd med ljudmässigt men känslan är att det blivit sämre med tiden. Just nu upplever jag att Jaybird har bättre ljud men det kanske blir sämre med tiden det också.

  Funkar skitbra ihop med min Garmin klocka. Hade bra mycket större problem att få Jabras 65t att fungera med klockan, även om det gick men det tog ofta lång tid att para ihop 65t och klockan.
  Ljudet är också otroligt mycket bättre mellan klocka och Jaybird än det är med 65t.

  Vistalurarna sitter mycket bättre i mina öron när jag springer eller gymmar än vad Jabras gör.
  Men jaybird är ju å ena sidan mer avsedda för sport så det kanske inte är så konstigt.

  Stod i valet och kvalet mellan Jabra 75t och Jaybird Vista än så länge är jag nöjd med valet.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Perfekt passform, lite väl skarp diskant i ljudbilden även efter justering med den utmärkta equalizern i appen. OCH: tyvärr riktigt dåligt ljud i micken vid samtal, blev en retur av lurarna pga det.
 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Fick dem idag och är riktigt nöjd.
  + Ljudet kristallklart med tung bas
  + Har flera olika EQ-funktioner i app (finns en funktion som ställer in varje frekvens utifrån ens egen hörsel, cool grej)
  + Jättebra passform av samtliga "vingar" (i mina öron iaf). Ramlar inte ut och stänger ute ljud.
  + Kan användas var för sig, oavsett höger eller vänster, om man vill vara lurfri i ena örat (superplus)
  + Känns lätta i örat. Fodralet är lätt och kompakt.
  + Enkla knappkommandon för play/pause, låtbyte och volymreglage.

  - Fysiska knappar ist för touch. Kan kännas lite obekvämt i början att hela tiden trycka in hörluren i öronkanalen, men lätt att manövrera sig runt detta. Å andra är det också bra för man slipper massa oavsiktliga tryck som man får av touch på så liten yta.

  - Det här VAR ett minus: att inte kunna spela föregående låt. Innan jag köpte dessa sades det överallt att spårbyte bakåt inte ingick. De måste ha gjort ändringar i mjukvaran FÖR NU FINNS FUNKTIONEN TILLGÄNGLIG på Jaybird-appen. Ändrade så att spårbyte bak görs på vänster lur, FUNKADE. Stort plus!

  Jag säger: Kör.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Riktigt nöjd med både ljud och passform.
  Funkar bra till EDM och deep house
 • Dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Inget för dig som uppskattar bra ljud!
  Jag valde mellan dessa och Sennheiser momentum. Sennheiser har alltid varit mitt go to märke, men valde att testa något nytt pga att jag trodde dessa skulle passa bättre på arbetet (arbetar mycket fysiskt).
  I
  Ljudet passar mig verkligen inte. Lågar bas toner låter bara grumligt och resten låter helt enkelt inte klart nog. Så ifall du gillar Sennheiser’s andra lurar köp inte dessa.

  Nu till passformen, man får med tre olika pluggar till öronen men tycker att enda skillnaden är den lila grejen som sticker ut i öronsnäckan. Själva pluggen verkar vara samma storlek. Jag har rätt små örongångar så fick ont redan efter fem min.

  Det som är bra är att de stänger ute ljud väldigt bra. Nackdelen med det är att de inte har någon medhörning vilket gör att det är svårt att höra ifall någon vill en något.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Helnöjd, inget mer att önska
 • Dålig
  11 mån sedan
  Är inne på tredje paret Vista , sitter bra i örat och bra ljud men det som är värdelöst är att under svettiga tränings pass lägger en lur alltid av , ljudet går ner till minimalt och man hör det jätte svagt ,skumt när dessa lurar enligt reklam snuttar på sociala medier skall tåla i stort sett allt . senaste passen har den ena luren lagt av efter 20 min !
 • Perfekt
  1 år sedan
  Är det så att du köper hörlurar för att lyssna på musik när du tränar osv då är de värda varje krona. Högsta volymen är utöver det vanliga och du kan justera i appen om du vill stark bas så får du det. Då tappar inte connection och sitter helt ok i örat.
  Köper du för att snacka då är de super dåliga. Den andre hör dig dåligt och du måste upprepa hela tiden vad du sa.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft dessa i några dagar nu.

  + Otroligt lätta och sköna
  + Enkel parkoppling
  + Bra Jaybird app med EQ
  + Väldigt bra ljud för små hörlurar
  + USB-C
  + 5 min laddning ger dig 1 timmes lyssning
 • Perfekt
  1 år sedan
  Spektakulärt ljud, bra passform. Hade en Jabra x65 innan. Denna är överlägsen i allt. Natt och dag.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Små, bra batteri, ok/bra ljud (beror på referensram - Se Brans kommentar ovan, ligger mycket i det. Jag tycker det är OK), sitter ok. Inte helt säkert i mina öron, men inte sämre passform än andra.joggar med dom i första hand. Och till vardags förstås. På jobbet tex, isolerar ljud (tillräckligt) bra på kontor.

  Funkar bra att prata i telefon med om det är lugnt omkring, men också på gatan går det att prata i alla fall.

  Jättenöjd totalt sett.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Det finns mycket som är bra med dessa lurar;

  + Vattentåliga
  + Sitter bra i mina öron
  + Riktigt bra uppkoppling mot telefonen (avstånd, inga störningar)
  + Bra batteritid och bra laddare med USB-C
  + Equalizer om man gillar sånt

  MEN det finns ett stort minus som gör dessa till ett dåligt köp - ljudkvalitén. Det är som distorsion i alla övertoner, ex elgitarrer eller cymbaler. Man kan även höra det i rösten som säger "connected" som även den skorrar lite.

  Jag hörde det inte från början, men när jag väl hörde det är det omöjligt att tycka om dessa lurar. Testade dom med två olika telefoner och bytte sedan till ett nytt par efter ha talat med support - felet är "as designed".

  Glömde sedan dessa på gymmet och fick köpa mig ett par Sony WF-1000XM3 vilka är flera snäpp uppåt ljudmässigt även om dom inte är perfekta. Mkt mer nöjd med det köpet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt bra ljud! Sitter superbra även vid löpning, rodd etc.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mina 1a true wireless, sicken befrielse! Sitter kanon i mina öron, annars har jag haft svårt att hitta in ear som blir där dom ska. Hög kvalitetskänsla på lurar och case.
  Men som många andra BT enheter är det lite kludd att koppla om mellan olika ljudkällor.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Riktigt bra lurar! Tycker dock att ljudisoleringen är lite väl bra om man ska gå i trafik, men det löses enkelt genom att bara ha en lur i. Allt annat är toppen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  So far so good. Sköna och enkla att använda.

  - Går endast att koppla upp mot en enhet åt gången. . . . inte så bra.
  - ljudet är inte lika klart än x3:orna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Klart dom bästa lurarna!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Topplurar. Grymt ljud och bra möjlighet till anpassning. Självklar är smaken som baken men jag tycker dessa klår airpods, urbanista o allt som inte är inear förutsatt det handlar om att lyssna på musik. Headset att prata i är de väl ok men inte mer.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Riktigt snygga och otroligt smidigt med auto connect när man öppnar lådan. Tyvärr är ljudet sämre då de endast stödjer SBC standarden och inte AAC som tidigare Jaybirds gjort. Men som sporthörlurar duger det, förvänta er inget HiFi ljud!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lätta, små och bekväma hörlurar som har tillräckligt bra ljud (grym bas), sitter kvar när du tränar och som inte blir obekväma efter långvarigt bärande. Galen batteritid (~6tim) dessutom.

  Det självklara valet för de som bryr sig om storleken på hörlurarna. Man ser definitivt inte löjlig ut när man bär dem, till skillnad från liknande lurar från t.ex. Sony eller Sennheiser.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft dem i ett par veckor, nöjd än så länge. Case:t verkar inte vara vidare vattentåligt då det började agera konstigt efter ha fått sig lite regnstänk, något som löste sig efter att ha torkat i ett par timmar. Utöver det är ljudet ungefär likvärdigt med X2/X3/X4, passformen är bra likså batteritiden. Räckvidden är även den väldigt bra, utan tvekan i klass med deras X2/X3/X4.

  Helt klart nöjd med köpet än så länge.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  MÅSTE LÄSAS!

  Jag köpte dessa mycket fram och tillbaka, läste många recensioner och läste mycket under. Eftersom människor vanligtvis överdriver, avslog jag ett erbjudande och köpte dessa och jag är inte förvånad över det negativa!

  De levereras med tre "storlekar" av EarFoam, men alla mina har precis samma storlek bara i olika former. Ljudet är diskant och bastungt, även med EQ får du aldrig ljudet där du vill ha det. Dessa är för träning, men kan inte hålla ljudet när du böjer osv. Ljudet faller ut lite varje gång du böjer. Värsta öronproppar som jag har provat.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte dessa främst för träning. Hade tidigare Jaybird Tarah som ständigt irriterade mig på grund av dålig anpassning till träning och ständigt tappade av aktivitet. Jaybird Vista, å andra sidan, sitter i örat, även med snabba rörelser. Mycket bra ljud direkt från lådan och god ljudisolering från omgivningen. Bli fulladdad så bara koppla ihop den till din telefon via BT och gå direkt till träning. Hade knappt använt någon kraft efter en timmes lyssnande. Lysande koncept med det lilla fallet som medföljer det. Förvaringsfodralet fungerar som en slags transformator, så att USB-C kopplas bort från väggen till höljet vid laddning. Knapparna på öronsnäckorna kan programmeras via Jaybird-appen, samma om du vill ändra ljudbilden. Appen kan också spåra var pluggarna sist hittades. Rekommenderas starkt!