Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jaybird Vista

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jaybird Hörlurar (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Jag deltar som testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris.

  Kört två träningspass än så länge - ett gympass och ett löppass. Måste säga att passformen är över förväntan! Har använt både jaybird X3 samt Jaybird Tarah Pro och båda dessa lider av att den täta passformen i örat släpper när jag svettas mycket vilket leder till sämre ljud. Jaybird Vista sitter som en smäck! Ingen tendens av att glappa eller röra sig det minsta även under hårda pass.

  Utöver det är batteritiden otroligt bra för att inte tala om kopplingen till mobilen/klockan. Bor i villa med 3 våningar och mobilen kan ligga på första våningen och jag kan vara på 3e utan några som helst problem med att föra samtal eller lyssna på musik - imponerande! Har inte haft några problem att ansluta till mobilen eller till min apple watch för löpturen.

  Jaybird Vista isolerar även bort ljud från omgivningen mycket bra, nästa lite för bra faktiskt eftersom man går i sin egna bubbla i trafiken. Har tagit några samtal med hörlurarna och har inte haft några problem med att höra personen och de har sagt att jag hörs bra vilket är riktigt imponerande med tanke på Jaybird Vistas design.

  Om man ska säga något som kunde vara bättre så är det tyvärr ett problem som alla hörlurar med liknande design lider av. När hörlurar sluter helt tätt i hörselkanalen skapas ett litet övertryck som bäst kan beskrivas som att han lite lock för öronen. Den känslan blir ännu värre när du ska byta låt eller svara på samtal för då trycks hörluren lite längre in i hörselkanalen för varje tryck på hörlurens utsida. Den täta isoleringen gör även att löpsteg fortplantas lite väl mycket och man hör varje steg som ett dovt duns.

  Men överlag är Jaybird Vista riktigt bra hörlurar! Bra passform och grym batteritid! Helt ok ljud för pengarna och ingen tendens till att vara ur synk när jag kollat på youtube och netflix!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Helnöjd, inget mer att önska
 • Dålig
  2 mån sedan
  Är inne på tredje paret Vista , sitter bra i örat och bra ljud men det som är värdelöst är att under svettiga tränings pass lägger en lur alltid av , ljudet går ner till minimalt och man hör det jätte svagt ,skumt när dessa lurar enligt reklam snuttar på sociala medier skall tåla i stort sett allt . senaste passen har den ena luren lagt av efter 20 min !
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Är det så att du köper hörlurar för att lyssna på musik när du tränar osv då är de värda varje krona. Högsta volymen är utöver det vanliga och du kan justera i appen om du vill stark bas så får du det. Då tappar inte connection och sitter helt ok i örat.
  Köper du för att snacka då är de super dåliga. Den andre hör dig dåligt och du måste upprepa hela tiden vad du sa.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Haft dessa i några dagar nu.

  + Otroligt lätta och sköna
  + Enkel parkoppling
  + Bra Jaybird app med EQ
  + Väldigt bra ljud för små hörlurar
  + USB-C
  + 5 min laddning ger dig 1 timmes lyssning
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Spektakulärt ljud, bra passform. Hade en Jabra x65 innan. Denna är överlägsen i allt. Natt och dag.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Små, bra batteri, ok/bra ljud (beror på referensram - Se Brans kommentar ovan, ligger mycket i det. Jag tycker det är OK), sitter ok. Inte helt säkert i mina öron, men inte sämre passform än andra.joggar med dom i första hand. Och till vardags förstås. På jobbet tex, isolerar ljud (tillräckligt) bra på kontor.

  Funkar bra att prata i telefon med om det är lugnt omkring, men också på gatan går det att prata i alla fall.

  Jättenöjd totalt sett.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Det finns mycket som är bra med dessa lurar;

  + Vattentåliga
  + Sitter bra i mina öron
  + Riktigt bra uppkoppling mot telefonen (avstånd, inga störningar)
  + Bra batteritid och bra laddare med USB-C
  + Equalizer om man gillar sånt

  MEN det finns ett stort minus som gör dessa till ett dåligt köp - ljudkvalitén. Det är som distorsion i alla övertoner, ex elgitarrer eller cymbaler. Man kan även höra det i rösten som säger "connected" som även den skorrar lite.

  Jag hörde det inte från början, men när jag väl hörde det är det omöjligt att tycka om dessa lurar. Testade dom med två olika telefoner och bytte sedan till ett nytt par efter ha talat med support - felet är "as designed".

  Glömde sedan dessa på gymmet och fick köpa mig ett par Sony WF-1000XM3 vilka är flera snäpp uppåt ljudmässigt även om dom inte är perfekta. Mkt mer nöjd med det köpet.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Otroligt bra ljud! Sitter superbra även vid löpning, rodd etc.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Mina 1a true wireless, sicken befrielse! Sitter kanon i mina öron, annars har jag haft svårt att hitta in ear som blir där dom ska. Hög kvalitetskänsla på lurar och case.
  Men som många andra BT enheter är det lite kludd att koppla om mellan olika ljudkällor.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Riktigt bra lurar! Tycker dock att ljudisoleringen är lite väl bra om man ska gå i trafik, men det löses enkelt genom att bara ha en lur i. Allt annat är toppen.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  So far so good. Sköna och enkla att använda.

  - Går endast att koppla upp mot en enhet åt gången. . . . inte så bra.
  - ljudet är inte lika klart än x3:orna.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Klart dom bästa lurarna!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Topplurar. Grymt ljud och bra möjlighet till anpassning. Självklar är smaken som baken men jag tycker dessa klår airpods, urbanista o allt som inte är inear förutsatt det handlar om att lyssna på musik. Headset att prata i är de väl ok men inte mer.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Riktigt snygga och otroligt smidigt med auto connect när man öppnar lådan. Tyvärr är ljudet sämre då de endast stödjer SBC standarden och inte AAC som tidigare Jaybirds gjort. Men som sporthörlurar duger det, förvänta er inget HiFi ljud!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Lätta, små och bekväma hörlurar som har tillräckligt bra ljud (grym bas), sitter kvar när du tränar och som inte blir obekväma efter långvarigt bärande. Galen batteritid (~6tim) dessutom.

  Det självklara valet för de som bryr sig om storleken på hörlurarna. Man ser definitivt inte löjlig ut när man bär dem, till skillnad från liknande lurar från t.ex. Sony eller Sennheiser.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Haft dem i ett par veckor, nöjd än så länge. Case:t verkar inte vara vidare vattentåligt då det började agera konstigt efter ha fått sig lite regnstänk, något som löste sig efter att ha torkat i ett par timmar. Utöver det är ljudet ungefär likvärdigt med X2/X3/X4, passformen är bra likså batteritiden. Räckvidden är även den väldigt bra, utan tvekan i klass med deras X2/X3/X4.

  Helt klart nöjd med köpet än så länge.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Köpte dessa främst för träning. Hade tidigare Jaybird Tarah som ständigt irriterade mig på grund av dålig anpassning till träning och ständigt tappade av aktivitet. Jaybird Vista, å andra sidan, sitter i örat, även med snabba rörelser. Mycket bra ljud direkt från lådan och god ljudisolering från omgivningen. Bli fulladdad så bara koppla ihop den till din telefon via BT och gå direkt till träning. Hade knappt använt någon kraft efter en timmes lyssnande. Lysande koncept med det lilla fallet som medföljer det. Förvaringsfodralet fungerar som en slags transformator, så att USB-C kopplas bort från väggen till höljet vid laddning. Knapparna på öronsnäckorna kan programmeras via Jaybird-appen, samma om du vill ändra ljudbilden. Appen kan också spåra var pluggarna sist hittades. Rekommenderas starkt!