Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Note 10 Plus SM-N975F/DS 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (212)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 dag sedan
  Uppdaterat: 14 tim sedan
  Best of best!
  Vilken mobil alltså helt sjuk
  Riktigt skön och hålla i
  Bästa skärmen och kameran på marknaden just nu..
  Rekommenderas !
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Riktigt fin lur! Har använt Note-serien tidigare och har alltid varit nöjd, men nu verkar det hända saker. Är nöjd med telefonen i helhet. Flera användbara funktioner, grym prestanda och kamera och batteriet håller lätt en hel dag för mig. Och skulle inte batteriet räcka, så går det otroligt snabbt att ladda:) Vissa funktioner är mindre användbara enligt mig, men de finns där om vill använda dessa. Bra ljud då det finns två högtalare (en nere och en uppe). Använder inte, och har inte gjort på 2 år, hörlursjacket så för mig är det inga problem att det är borta.
  Rekommenderar starkt!
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Äntligen tillbaka på note serien! Har haft s8+ i två år, och klarat mig ganska bra, men det är så skönt att kunna skriva med pennan igen! Sedan finns det ju lite övriga förbättringar mot S8:an! Större skärm nästan helt utan kanter är ett plus för mig. Bättre ljud, stereoaktigt. Men jag vet inte var andra högtalaren sitter, verkar vara inbyggt? Kameran med vidvinkel m m är också ett stort plus.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  17 dagar sedan
  Bär inte stora saker.Inte kompatibel med Google-guiden ibland hänger det.Den kapacitet i intern lagring fylls snabbt..Jag är ledsen för den köpta