Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Note 10 SM-N970F/DS 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (266)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Bra. Pennan är mkt användbar.

  Enda irritationsmomentet är fingeravtrycksläsaren som är integrerad i skärmen - ingen höjdare.
 • 9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Min fru har alltid haft iPhone men bytte till denna och är så nöjd! Själv har jag en Note 8 som hon har sneglat på men som varit för stor i hennes tycke, så denna mindre modellen av Note serien blev en perfekt match för henne.
  Jag har stora händer och har inga problem att använda min telefon med en hand men tycker ibland att den känns lite stor i fickan. Note 10 känns mycket behagligare i fickan men har ändå en lika stor display som min Note 8 har!

  DeX i Note 10 fungerar utmärkt och kan ersätta allt som åtminstone vi använder datorn till hemma. Kopplar man in telefonen till en bildskärm så växlar telefonen till ett Pc/Mac liknande gränssnitt och går då att använda som en vanlig dator med mus, tangentbord, hårddiskar, skrivare osv. samt Microsofts appar som Word, Excel, Powerpoint osv.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Samsung har inte förnyat sig mycket på telefonutrymmet förutom programvaran. fingeravtrycksskannern är lite irriterande och ibland misslyckas, framifrån kameran har SAME-frågan från S9-generationen att standardfokus inte är det mest bort, vilket betyder att andra appar inte kommer att kunna zooma bort, Samsung har känt till detta under ÅR och har fortfarande inte fixat det. pennan är utmärkt att rita, och DeX-funktionaliteten utan dockningen med en dator är användbar för vissa saker.