Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Smartmi SmartFan 2S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Fläktar (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Behaglig fläkt som är relativt tystgående, dock inte helt 100%. Finns nog ingen fläkt som är 100% tyst men denna sägs vara en av de tystare.
  På nivå 1-2 av 4 så hör jag ett svagt missljud som drar ner betyget. På denna nivå hade jag förväntat mig 100% tystnad.

  Lite dyrare än konkurrenterna. Men helheten känns premium. Något som jag verkligen gillar är batteriet så att jag kan flytta den till balkongen eller annan del av bostaden väldigt lätt.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Aldrig haft en tystare och bätte fläkt! Vi äger nu 2 st och kommer köpa en 3e inför nästa sommar.
  Smidigt med app! Helt tyst på nätterna
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Mycket tyst och funktionsrik fläkt. Natural-läget och 50% styrka är riktigt behagligt på natten, nästan helt tyst. Drar man på 100% låter den givetvis men inte alls speciellt högt med tanke på det luftflöde man får. Lagom stor fot som gor den väldigt stabil.

  Prislappen är kanske något hög men inget jag drar av någon stjärna för. Den är riktigt bra och kostar därefter men inser samtigt att priset borde kunna vara betydligt lägre.

  Däremot så åker en stjärna för att det ingte går att se batterinivån i appen.

  När man lägger till den i Google Home så går det endast att sätta på/stänga av den så man är tvungen att använda Xiaomi's egen app. Inget större fel på den men den hade varit bekvämt att kunna styra allt från Home appen.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Har haft denna fläkt i ett år nu och kan inte säga annat än att jag är mycket imponerad. En tidigare recension säger att fläkten inte är tyst nog. Då lär han haft den precis vid örat. Jag har min 1,5m fr sängen på lågt varv i vindläget och kan knappt höra den. Är den ljudlös? Nej det är den inte, men jag har aldrig hört en tystare golvfläkt. På högsta varv låter den självklart men då fläktar den också på därefter. Batterifunktionen har jag sällan använt men det är najs att funktionen finns där. Visst är det lite tråkigt att höjden inte är justerbar men det visste jag när jag köpte den :)
  Att det är den mest stilrena fläkten på marknaden skadar inte heller.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Riktigt bra! Appen och fläkten är vi mycket nöjda med. Tyst fläkt. Mycket enkel installation.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft denna smart fläkt nu i 2 dagar och visst finns potential i denna fläkt! Men finns även små små saker man kan tycka borde vara inkluderad på en fläkt i denna prisklass.

  För att börja med det som är riktigt bra med denna fläkt, så är det såklart att man kan styra fläkten via te.x Xiamoi app i mobilen. Hur skönt är det inte att bara sitta i soffan dra upp/ner fläktstyrkan sömnlöst från 1-100 med en knapptryckning via mobilen? Eller varför inte välja när fläkten ska oscillera? Kanske du manuellt vill punktstyra riktningen dit fläkten ska fläkta med timer på 30min?

  Alla dessa bekvämligheter enligt ovan är vad som gör denna fläkten väldigt bra.

  Ok, så nu till lite nackdelar som bör uppdateras till nästa version.. Första saken som störde mig direkt är att man inte kan se hur mycket batteritid det är kvar? Varken på fläkten eller via app? Bara jag som anser detta borde vara en självklarhet när vi pratar om smarta fläktar?

  Störde mig även lite på att fläkten inte är höjdjusterbar? Nu har detta inte varit ett allt för stort problem för mig då höjden ändå matchat soffan bra. Fast nog skulle det ändå va trevligt att kunna ställa in fläkten optimalt beroende på hur högt eller lågt man sitter?

  Hade fläkten haft dessa funktioner enligt ovan skulle jag nog överväga att peta in en 5:a. Men detta blir mitt betyg tillsvidare.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Snygg och trevligt att kunna styra fläkten med app. Men fläkten inte så tyst, kan inte ha den på lägsta utan att störas på natten. Borde gå att sänka ytterligare än vad som är fallet.