Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Smartmi SmartFan 2S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Fläktar (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har haft denna smart fläkt nu i 2 dagar och visst finns potential i denna fläkt! Men finns även små små saker man kan tycka borde vara inkluderad på en fläkt i denna prisklass.

  För att börja med det som är riktigt bra med denna fläkt, så är det såklart att man kan styra fläkten via te.x Xiamoi app i mobilen. Hur skönt är det inte att bara sitta i soffan dra upp/ner fläktstyrkan sömnlöst från 1-100 med en knapptryckning via mobilen? Eller varför inte välja när fläkten ska oscillera? Kanske du manuellt vill punktstyra riktningen dit fläkten ska fläkta med timer på 30min?

  Alla dessa bekvämligheter enligt ovan är vad som gör denna fläkten väldigt bra.

  Ok, så nu till lite nackdelar som bör uppdateras till nästa version.. Första saken som störde mig direkt är att man inte kan se hur mycket batteritid det är kvar? Varken på fläkten eller via app? Bara jag som anser detta borde vara en självklarhet när vi pratar om smarta fläktar?

  Störde mig även lite på att fläkten inte är höjdjusterbar? Nu har detta inte varit ett allt för stort problem för mig då höjden ändå matchat soffan bra. Fast nog skulle det ändå va trevligt att kunna ställa in fläkten optimalt beroende på hur högt eller lågt man sitter?

  Hade fläkten haft dessa funktioner enligt ovan skulle jag nog överväga att peta in en 5:a. Men detta blir mitt betyg tillsvidare.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Snygg och trevligt att kunna styra fläkten med app. Men fläkten inte så tyst, kan inte ha den på lägsta utan att störas på natten. Borde gå att sänka ytterligare än vad som är fallet.