Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nintendo Switch (2019)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Spelkonsoler (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Allt som var bra med originalmodellen är fortfarande bra. Det som framför allt sticker ut som en klar förbättring är batteritiden. Övriga förändringar är inte lika omvälvande - lite bättre värmeutveckling, någon ynka FPS högre i enstaka spel, lite annorlunda skärmton.

  Värt att uppgradera om man redan har den gamla utgåvan? Ja det tycker jag, men bara om batteritiden är viktig. I övrigt lär du inte märka skillnaden.

  Jag tycker att avsaknaden av BT är lite 1990, men det finns ju vettiga adaptrar även till detta (t.ex HomeSpot).
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Inköpt som julklart 2019. Det är en riktigt bra underhållningsmaskin för hela familjen. Ett stort plus är såklart att den är handhållen, vilket innebär att den kan tas med överallt.

  Batteritiden i denna version är nästan dubbelt så lång som tidigare version - välkommet eftersom en flygresa ofta överstiger 3h. Det gör också att jag som vuxen kan sitta och spela på bussen både till och från arbetet.

  Spelutbudet är relativt bra - det kanske inte är lika bra för AAA-titlar som PS4 eller Xbox. Å andra sidan får man riktigt bra spel som Mariospelen, Zelda etc i utbudet som inte finns någon annanstans. Ett stort plus är också att många indiespel portas till Switch, precis som de görs till PS4 och Xbox. Det gör att det finns gott om "vuxenspel"!

  Hade Nintendos egna AAA-spel varit billigare (kostar aldrig under 550:-) hade konsolen fått fem stjärnor. Nu får produkten istället en stjärnas avdrag för de höga priserna på spelen! Tycker allt Nintendo åtminstone kunde ha 10-20% rea någon gång per år så man kunde köpa upp äldre titlar.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  7 dagar sedan
  Efter 6 månader slutade båda kontrollerna att fungera. Reklamerade ärendet till Nintendo som vägrade se det som ett garantiärende.

  Nu är det mina barn som hanterat kontrollerna och hur de "misshandlat" prylarna är väl svårt att säga. Men andra saker har överlevt i vårt hem och jag kan inte göra en annan bedömning än att det är väldigt tveksam kvalité på Nintendos grejer.
 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  Kul, men dyr.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Älskar den, bluetooth stöd skulle varit trevligt, men men..
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Funktionell bärbar spelkonsol med bra skärm och ett stort urval kvalitetsspel. Bättre batteritid jämfört med föregående version.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bra spelkonsol. Lätt att ta på bilturer och liknande.