Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Supra Headphones NiTRO-X BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Supra Headphones Hörlurar (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Bästa lurarna jag provat! Grymt ljud! Väldigt sköna att ha på sig! Enkla att använda, ställa in och tar liten plats när man fällt ihop dem. Man får väldigt mycket lurar för pengarna. Definitivt jämförbara med dyrare trådlösa lurar med ljudreducering. Bästa julklappen till någon som jobbar i öppna kontorslandskap eller pendlar kollektivt till jobbet.
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Snygg design, sköna på, fantastiskt bra ljud och riktigt bra batterikapacitet. Fodralet skulle kunna varit mindre, då lurarna faktiskt går att fälla ihop. Kort och gott - jag är väldigt nöjd med mitt köp.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Ärligt talat så är jag förvånad över dessa positiva recensionerna. Köpte dessa pga de, vilket var en miss.
  Positivt:
  - De var billigare än de jag borde köpt..
  - Kanske bra batteritid. Har inte använt de speciellt länge åt gången pga de negativa sakerna nedan.
  Negativt:
  - Plastiga och ser billiga ut.
  - Inget speciellt bra ljud. Dova.
  - ANC tar bort låga frekvenser, buller ,men allt annat hörs! Inget problem höra vad de i sätena bredvid på tåget/bussen pratar om.
  - Knapparna är ingen höjdare.
  - Ingen monitor-funktion, iallafall inget jag funnit eller som står i den väldigt knapphändiga manualen.
  - Det borde vara mic/kontroller på sladden som följer med.
  Slutsats:
  Att dessa nämns i samma mening som de bästa på marknaden, är väldigt konstigt. Även om de inte kostar lika mycket, så är de är inte direkt billiga, och inget kap. Spara 1 månad till och köp en Sony eller Bose istället.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Användning
  Jag har nu använt dessa lurarna i ca 3 veckor dagligen, både i vid resa och på kontor (i öppet kontorslandskap). Har tidigare haft både Over-ear lurar och snäckor och använt både till musik och samtal.
  Jag upplevde de först som lite hårda över öronen, men efter några dagar så släppte det och de sitter nu väldigt skönt.
  I brusiga miljöer (flyg och tåg) har jag känt mig helt isolerad, med brusreduceringen på och bra musik i lurarna så känner jag mig helnöjd med dessa. Även i kontorslandskapet har de en isolerande effekt där kollegorna ofta får komma och knacka på axeln för att jag ska uppmärksamma dem.

  Tekniskt
  De är lätta att synka med både dator och telefon. Har inte upplevt några problem med att de tappar kopplingen heller. Kan gå runt hela kontoret (ca 150m2 med väggar etc) och kan hela tiden lyssna vidare på musik.

  Samtal
  Upplever samtalskvaliteten i dessa betydligt bättre än mina BT-snäckor. Tidigare har jag ofta (framförallt i bullriga miljörer) fått stänga av headset och snacka direkt i telefon, men dessa har fungerat både när jag går på stan, åker buss.

  Batteri
  Batteritiden är extremt bra. Kan lyssna flera dagar utan att ladda. Och i "passivt läge" kan de ligga jättelänge.

  Så överlag tycker jag de är ett par grymma lurar till riktigt bra pris!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt klart mina nya favoritlurar. Har tidigare använt Supra Nitro inear. Lurarna är sköna, mjuka, lyxiga och ljudet är kanon.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Underbar komfort och perfekt passform. Supersköna öronkuddar. De känns mycket stabila och är ändå lätta. Ljudet är utmärkt och noise cancelling tar bort ljudet från löpbandet. Lång batteritid - Jättenöjd!
 • Bra
  2 mån sedan
  Till att börja med ska nämnas att jag har testar flera olika brusreducerande hörlurar så recensionen blir en direkt jämförelse med dessa. De testade är: Sony VH-H 900N, MDR XM2 OCH XM3, Bose QC 35 ll samt Sennheiser PXC 550, alla lurarna har varit over-ear modeller. Supra Nitro X BT sitter lite tight runt mina öron (normalstora) ungefär som med Sennheiser PXC 550. Nitro X är rätt tunga fast med gedigna material såsom metall i bågarna. Lurarna läcker en del ljud men ljudet i sig är mycket bra, Basen upplevs som bra utan loudnesskänsla, basen drar mer åt det torra hållet. Mellanregister upplevs något tunt för min smak och diskanten är så detaljerad som den kan förväntas vara i denna prisklass. Diskanten upplevs aldrig som vass inte ens på ansträngda volymer. Själva brusreduceringen är bra dock inte i klass med Sony XM2 & XM3 eller Bose QC ll. Däremot så har Nitro X nästan obefintligt med s.k. white noise, till skillnad från alla Sonys lurar..Bra och prisvärd hörlur med mycket bra ljud och med godkänd brusreducering som dessutom inte har nämnvärda ljudegenskaper från brusreduceringsläge påslaget eller inte.