Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Supra Headphones Nero-TX TWS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Supra Headphones Hörlurar (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  De har varit bra om man ser till ljudet. Mikrofonen är dålig. Problemen har mest varit i BT-kopplingen. Funkar bra i några dagar sen krånglar den en dag. Funkar ibland när man sportar ibland börjar de klippa av och krångla (oavsett om man har telefonen i fickan eller bredvid). De fungerar tillräckligt bra för att man ska ändra sig när man funderar på att lämna igen dem. Så vill du hanka dig fram med några som krånglar en hel del men har bra ljud så är de kanske prisvärda.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Supra kämpar med de små MEN fundamentala punkterna inom True wireless, som lätt kan dra ner upplevelsen!

  Jag har stor respekt för företaget då mina hemmabiokablar alltid varit Supra. Men här får de ta och göra om och göra rätt!

  PLUS;
  - En väldans kul ljudbild för priset med bra kraft! Basen kan dominera lite. Mellanregister/diskant är ok balanserat dock.
  - Batteritiden är fantastisk på hela 5 timmar i snäckor samt resterande 75 timmar med etuiet.
  - USB-C laddning tackar vi för
  - Diskreta och pyttesmå snäckor!

  MINUS;
  - Snäckorna tappar koppling med varandra vilken kan driva en till vansinne
  - Etuilocket borde stängas med gångjärn! Inte magnet
  - Passformen är förjävlig med de medföljande silikonpropparna! Måste vara de sämsta silikonproppar jag någonsin testat! De ramlar lätt ut och kan skapa en ”sugpropps-känsla”. Comply foam tips är ett måste!
  - Man vet aldrig vilken som är Left/Right när man skall plocka ur snäckorna från etuiet
  - Samtalsljudet är under all kritik
  - Väldigt Märkliga knappkommandon! Man höjer/byter till nästa låt med vänster lur???? varför inte högra?
  När Siri ska användas stängs luren av istället, varför? Jo, därför att 3 sekunder aktiverar röstassisteten, 4 sekunder stänger av lurarna! LITE VÄL NÄRA INPÅ!
 • Dålig

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Ett av mina sämsta köp någonsin.
  Parkopplingsförmågan är under all kritik. Uppskattningsvis fungerar lurarna som de ska kanske 1 gång av 50 när man tar ur dem ur fodralet; de andra gångerna får man bara ljud från ena sidan. Eftersom jag inte vill behöva lägga en kvart vid varenda användning för att få dem att funka normalt så det har blivit att de bara ligger och samlar damm istället.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Supernöjd med lurarna och framförallt för att dom är så himla små. Bra batteritid och grymt ljud.
 • Usel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har sett en hel del positiva recensioner, och då tvekar jag på om jag har köpt samma hörlurar för min upplevelse är att dessa har varit totalt VÄRDELÖSA!

  +Ljud
  Helt ok ljud ändå, fast basen kunde definitivt var mycket kraftigare/bättre.
  +Passform
  Ja det sitter ändå hyfsat bekvämt i örat, för mig åtminstone.

  –Bluetooth-anslutningen
  Den absolut största nackdelen. BT-anslutningen är inte annat än helt bedrövlig. Det kanske funkade bra den första veckan men nu har jag haft hörlurarna i ett par månader och har haft så himla mycket problem med BT-anslutningen att det är skrattretande. Jag måste nästan alltid gå till inställningar och försöka med att koppla ifrån dem och sedan parkoppla dem igen för att de ska kunna kopplas till min mobil, och det säger ju en del om kvaliteten. Dessutom så ansluter väldigt ofta bara en av lurarna, och om man har tur så kanske man får igång bägge efter en timmes försök. En annan väldigt irriterande sak är att när man är kopplad till en annan BT-enhet, så stör dessa hörlurar BT-anslutningen och kan parkoppla med ens mobil trots att de ligger avstängda i sitt skal. Då krävs det att man går till inställningar på mobilen för att klicka på ”glöm den här enheten”, jättefrustrerande. Jag är van sen tidigare med AirPods att de automatiskt ska koppla ifrån när man lägger ner dem i skalet, men den tekniken verkar uppenbarligen vara väldigt avancerad.
  –Skalet
  Det är rätt värdelöst, magnetskal i dålig kvalitet.
  –Laddningstiden
  Jag förstår mig inte på den. Ibland så kan man ladda lurarna ett dygn i streck och man hör fortfarande ”battery low” när man sätter in lurarna i örat. Ibland kan lurarna dock fungera över en hyfsat lång tid, men jag kan däremot garantera att det inte är en fråga om 80 timmars speltid som det påstås vara. Jag visste att det lät för bra för att vara sant.
  -Mikrofonen
  Mikrofonen är helt oanvändbar. Jag har försökt använda hörlurarna till att prata med folk över telefon men det går bara inte. Alla klagar på att det låter förfärligt.

  Sammanfattning:
  Om du vill ha ett par hörlurar för 900 spänn som kan sitta i örat som en fin accessoar så visst då är dessa för dig. Om du vill ha ett par fungerande bluetooth-hörlurar, då skulle jag verkligen rekommendera att du kollar på någonting annat. Detta är en värdelös Kina-produkt vars bluetooth-funktion knappt fungerar. Jag är väldigt besviken och vill inte att du också ska bli det, så snälla gör mig en tjänst och avstå från dessa.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Använder med iPhone 12 mini.
  Använt dem dagligen i en månad nu.

  Fungerar perfekt. Otroligt bra ljud för media.
  Parar ihop perfekt varje gång så fort de tas ut ur fodralet. Har aldrig lyckats göra slut på batteriet på en hel dag och casets eget batteri, som i sin tur laddar lurarna, verkar hålla laddningen för evigt.
  Jag som har väldigt små öron kan ha dessa utan att de riskerar att ramla ut.
  I efterhand hade jag kunnat betala betydligt mer för dessa än de 900kr de kostade då jag köpte dem.

  Plus:
  +Ljudet! Faktiskt ovanligt bra.
  +Lätta och små
  +Säker parkoppling, strular aldrig för mig
  +Batteritiden

  Minus:
  -Samtalsljudet för den man talar med
  -Fodralets magnetlucka, gimmick

  Extra tips:
  Jag fick rådet att testa large-muddarna till lurarna, trots att jag normalt sett använder small eller medium. Det visade sig vara perfekta för mig. Kanske hjälper detta råd någon annan också.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köpte för att de hyllades för prisvärt ljud. Och det stämmer! Mycket bra ljud, bra komfort, bra batteritid.
  Stort minuspoäng för att mottagningen är svag/riktningskänslig - ljud glappade ibland när jag hade luren i fickan och vred på huvudet.
  Detta i kombination med att man behövde pilla lite med att koppla snäckorna till varandra då och då drar ned kvalitetskänslan så mycket att jag hellre hade haft ett par lurar med sämre ljudkvalité och problemfri mottagning.

  Nästa minus är att de lossnade ur mina öron. Satt bra 95% av tiden men om jag tex åt något eller böjde mig ned kunde de lossna.
  Jag tappade en på ett övergångsställe en gång, hemskt.

  En stor varning överlag för True Wireless är för övrigt att det är ganska många tillfällen man bara vill ta ur lurarna ett par sekunder - då orkar man inte lägga dom i laddlådan och det är jävligt opraktiskt att behöva lägga dom i shortsfickan eller hålla dom i handen.

  Hädanefter blir det nackbandslurar all the way för mig. (Kör nu Sennheiser Momentum M2 in-ear och är helnöjd) såå mycket mer praktiskt att kunna hänga ifrån sig lurar runt halsen och aldrig va rädd för att förlora en lur för att den ramlar ur örat.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Kolla/testa passform innan, om möjligt! Sitter de inte fast är det meningslöst att ha dem - orkar inte justera var o varannan minut (speciellt om de blir fuktiga/svettiga vid träning).
  Sitter de bra: köp om du vill ha ett par prisvärda små lurar med bra ljud, bra batteritid, nödladdare ut (USB-A) på etui, som har stor kapacitet. Har IPX3-klassning = ska tåla svett, vilket verkar stämma.

  Uppdaterat: foam-toppar från tex. INAIRS fick Nero-TX att sitta fast betydligt bättre än medföljande silikontoppar. Då blir lurarna bra-mycket bra, även om ljudet kanske är bättre med original. Något omständligt att tex. trycka 3ggr för att ändra volym, men man kan vänja sig. Har de med USB-C in i asken. Lurarna funkar fint med både Android-mobil och Garmin-klocka.

  Update2: Det händer att en lur (eller två) tappar kontakt med enhet. Då får man ta bort parningen och starta om efter ett par minuter, enligt websidans FAQ. Funkar fint sen.

  Update 3: Har använt dem för samtal - funkar ok, men kan kanske variera, liksom mobiltäckningen på tåg...
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bra pris för schyssta lurar, sitter fint, grym batteri tid. Väldigt checkt med powerbank i den så du kan ladda telefon också!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Grymt ljud och riktigt bra batteritid! Smidiga och sitter bra.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Väldigt dålig bluetooth koppling med telefonen, som glappiga trådlurar. Köp ej!
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  För priset är de OK, parkopplingen är svår att få till. Mina lider av white noise och ett högt pip i ena luren när man sätter på den. Supporten är även den under all kritik. Samtalsljudet är inte heller speciellt bra, låter väldigt burkigt. Etui-locket stängs med magnet, varför inte använda gängjärn som alla andra? Lätt att tappa koppling till telefon vid promenad och cykling, blir hack i musiken ofta pga detta.
  Överlag är ljudet bra annars.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Enligt min erfarenhet de bästa BT-hörlurarna du kan hitta för priset. Tänker köpa på mig ett par extra i förebyggande syfte för den dagen de går sönder. Har inte upplevt några problem med BT. Micen är inte den bästa men helt klart duglig. Inga lurar jag använder för långa samtal men perfekta för att lyssna på podcasts, ljudböcker och musik under träning/vardag.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Omdöme efter 1 månads användning:
  + Kanonbra och rent ljud. Basen är djup, men inte påträngande. Superb separation i både mellanregister och diskant.q
  + Fantastiskt prisvärda, tror inte man hittar bättre ljud under dubbla priset av vad dessa kostar.
  + Smidigt med powerbank inbyggd i fodralet.
  + Batteritiden på runt 6 timmar är fullt tillräckligt. (Sen får man två timmar till efter en kvarts snabbladdning i fodralet.)
  + Sitter bra och stadigt i örat.
  - Den matta ytan på fodralet blir smutsig/missfärgad efter en tid (vit färg på lurar/fodral)
  - Lite missvisande att marknadsföra med 80h batteritid. "Ca 6h på en laddning, fodralets inbyggda powerbank laddar lurarna när de inte används, upp till ca 12 gånger till." eller nån liknande formulering vore mer rättvisande.
  - För bäst ljud behövs en liten liten öppning mellan örongången och lurarnas öronpluggar, annars får man lätt lock-för-örat-effekt. Men det beror förstås på hur dina örons form matchar pluggarna.

  Samnantaget betyg: En stark fyra. De enda in-ear lurar jag testat med bättre ljud än dessa är Nitro X (också från Supra), men jag tycker dessa slår tex både Bose Soundsport och Jaybird Vista, som kostar nästan dubbelt så mycket.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Bra ljud för musik men samtal fungerar inte. Laddfodralet är mycket sämre än liknande lurar. Se er om efter andra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Mina bästa in ear någonsin. Har svårt att inse varför inte alla rejtat 5/5.

  Otroligt bra ljud för priset

  Enkel installation (hela min användning har varit helt problemfri)

  Grym kapacitet på laddningscaset

  Hela kitet verkar ha fin byggkvalitet och känns gediget.

  Rekommenderas varmt!

  Update:

  Det har varit en del störningar med mobilen i fickan eller väska under träning, samt att micen som flera nämner inte är perfekt.

  Jag köpte inte dessa för micen och störningar överväger verkligen inte ljud och funktionalitet - pris för mig
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  För 500 spänn är dessa värda priset.

  + Små och smidiga
  + Helt ok ljud

  - Bedrövligt dåliga mikrofoner
  - Powerbank-funktionaliteten är helt poänglös (casets batteri dör ut innan enheten som laddas ens hunnit bli fulladdad)
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Bra ljud i förhållande till pris. De låter riktigt bra med djup bas ( vilket kanske inte passar alla, men jag gillar det). Har köpt andra proppar till dessa (foam) och ljudet blev så mycket bättre med formbara proppar. Funkar bra att träna med dem. Batteritiden är bra. ( med laddningsboxen)

  Till problemen. Headsetet är verkligen inte bra. Man får prata riktigt högt för att personen man pratar med ska höra vad man säger. Alla tycker att jag låter för långt bort. Har också problem med att samtalet börjar hacka och personen man pratar med börjar låta som en robot. Detta har hänt mer än en gång.

  Har kopplat dessa till min smartwatch ( fossil gen 5) för att lyssna på musik, och det funkar för det mesta. Vid några gånger har ljudet bara hackat.

  Har också problem ibland att lurarna inte kopplar upp mot mobilen (IPhone XR) automatiskt. Man måste då gå in på mobilen och koppla bort blåtanden för att sedan slå på den igen. Då funkar det.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Använt sedan juli och är nöjd med pris vs kvalité och ljud. Förvisso modellen med micro-usb men fodralet behöver sällan laddas så ok även om jag föredrar usb-c. Har den svarta modellen och materialvalet känns skönt men drar till sig fingeravtryck och fett/vax från öronen (kanske är bra att bli visuellt påmind om att torka av/rengöra fodral och pluggar med jämna mellanrum).
  Tydlig fördörjning i ljudet vid filmtittande. Har inget att jämföra med så vet inte om dessa är sämre eller bättre än andra liknande lurar. Önskar det funnits något att känna vilken som är vänster-lur, likt F,J på tangentbordet iom knapp på höger/vänster används till olika funktioner.
  Funkar perfekt med iPhone (5s och 8) men på min Sony Xperia xz1 compact har det varit struligt, med hackigt och förvrängt ljud som kommer lite då och då, vilket i princip gjorde dem obrukbara...vet inte om problemet ligger hos Android, Sony eller Supra. Hittade en app för en mycket äldre sony-lur som botade mina problem (xperia Bluetooth media fix).
  Har inte testat mikrofonen, bara media uppspelning.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Väldigt bra lurar för det priset som även fungerar riktigt bra i mc-hjälm. Ljudet är riktigt bra med mycket bas. Till skillnad från visa andra, så tycker jag att de presterar utmärkt till, At the gates, Faith no more, Tool, med fler. Om du är ute efter denna typ av lurar så tror jag att om du inte störs av den lite ... Större modellen än exempelvis Apple så kommer du bli nöjd. Förövrigt sprungit 1mil med dessa utan problem.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Enligt mig helt ok ljud och bra passform, men där slutar det positiva. För min del tänkte jag ha dem när jag cyklar, men det är hela tiden störningar och hack i ljudet, jag har testat att ha telefonen i olika fickor och ryggsäcken, men inget funkar bra.

  Mikrofonen är så dålig att den andre inte hör vad man säger.

  Om man kan hålla telefonen nära vänster öra och bara lyssna i dem så är de ok, annars inte.

  EDIT:

  Jag bytte till ett par nya på garantin och de fungerar mycket bättre, inte upplevt störningar eller hack i ljudet. Och de samtal jag hittills gjort så har ljudet även där varit okej.

  Nu med USB-C till laddboxen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Edit: Nu med USB C istället för micro USB!

  +Ganska neutralt ljud, aningen V-kurva. Krispigt, fylligt ljud med bra tyngd och punch i basen.
  +Väger extremt lite, du glömmer att dem är i
  +Svenskt märke
  +Slimmat fodral trots stort batteri
  +Smidig och stabil anslutning. Hoppar sömlöst mellan mono och stereo när du tar upp eller sätter i en av hörlurarna.
  +USB A ut så du kan nödladda mobilen från fodralet, riktigt smart

  -Laddning via micro-USB får mig att tvivla på om Supra verkligen utvecklat dem själva, det känns väldigt kinesiskt och snålt.

  -Passformen, men detta är personligt. Endast 3 storlekar på propparna är lite snålt. De sitter perfekt i mitt höger öra men glider ut i vänster. Köpte till supras foam tips, men bara ett par av de 3 som följer med funkar till nero tx och de var knappast bättre. Hittade ett par gamla proppar som sitter perfekt.

  Se till att använda ett par gummiproppar som passar dina öron, annars blir ljudet avsevärt sämre
 • Perfekt
  11 mån sedan
  + Supernöjd, riktigt bra ljud med viss loudnesseffekt
  + Väldigt prisvärda
  + Små & lätta
  + Bra fodral
  + Bra batteritid.
  + Perfekta till träning, först hade jag problem med att få dem att sitta men jag hade bara inte läst instruktionen. Sätter dem med kroppen uppåt och vrider den ner bakåt så skruvar propparna in sig i hörselgången. Nu sitter de som berget & har hittills inte tappat dem en enda gång trots löpning, burpees mm.

  - mikrofonen är inte den bästa
  - dämpar så bra att jag tycker det är jobbigt att höra min röst dovt när jag pratar i telefon.
  - Räckvidden inte jättebra, max 5-7 meter. Mina Sony WH900 kan jag gå runt i hela huset med.

  Använt dem ca två veckor
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Jag har haft ett par Sony WF-1000XM3 i snart ett år, och även om det är en relativt orättvis jämförelse med tanke på att Sonys lurar är mer än dubbelt så dyra så tycker jag ändå att de är en bra referens att göra i detta fall. Supra överraskade mig verkligen med dessa. Ljudbilden är extremt balanserad och det är bra tryck i basen. Jag tycker att de låter snäppen sämre än Sony WF-1000XM3, och det är ändå en riktigt fin komplimang enligt mig. Extremt mycket bang for the buck i Nero TX. Imponerande!
 • Dålig
  11 mån sedan
  Förstår inte alls alla positiva recensioner. Uselt ljud både i hörlur och mikrofon. Kanhända är det något fel på mina.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Köpte ett par vilket jag fick reklamera då laddningsboxen gick sönder(?), fick ett par nya.
  + Bra ljud, håller väldigt länge att lyssna med och laddar kanske lurarna en gång per 5/6 veckor.

  - Väldigt dåliga att prata med, man hör mottagaren bra, men mottagaren hör knappt dig ”Låter som du har en mössa över huvudet med lurarna under”

  Ljudmässigt och med tanke på hur länge de håller per laddning, bortsett från telefon, är de prisvärda!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ska ni ha dom som ett headset för att prata i så välj något annat. De tar emot störningar och får något konstigt gsm brus på mottagarens sida, detta hör du inte själv. Ljudkvalité från mik är också väldigt dålig för ett headset i denna prisklass. Glappar lite mellan höger/vänster öra. Titta åt Jabra Elite 65T i samma prisklass.
 • Dålig
  1 år sedan
  Hackar och tappar kontakten med mobilen. Jag har provat 3 olika par. Köpte ett till mig och min sambo och lämnade in ett av dessa och fick tillbaka ett mytt par. Alla har hackat.

  Har inte haft några problem med andra bluetooth hörlurar men dessa är absolut kassa.

  Förutom det så så sitter dom bra i örat och ljudet är bra.

  Men som sagt kan inte cykla, gå eller flytta runt mobilen utan att det hackar. Håller i mobilen just nu medan jag skriver detta omdöme och ljudet hackar till av att jag rör mobilen i handen.

  För referens: har en One Plus 6T telefon och har tidigare använt jays och Bose headset utan problem med att ljudet hackar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Super bra ljud och funkar både för mig när jag cyklar o tränar. Haft dom två veckor nu och inga krångel alls. Tappade ena när jag cyklade i motvind dock men var bara att stänga av den andra o gå runt i diket o lyssna. Glad att jag hittade den. Som sagt super nöjd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiska tw lurar som levererar komfort, bra ljud, galet bra batteritid bra trängslurar.. ja allt man kan begära av tw lur 2020 för helt otroliga 899 kr, mina jabra Elite 75t känns i jämförelse med Nero Tx som att gå omkring med en ölburk intryckt i varje öra. Rekommenderas starkt 😊
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  +
  Sitter bra.
  Batteriet. Inte behövt ladda etuiet sen jag köpte dem för en dryg vecka sen fastän jag använt dem rätt flitigt.
  Bra ljud.

  -
  Jag hörs VÄLDIGT dåligt i telefonsamtal. Burkigt och lågt ljud. Har provat med 2 olika telefoner nu.
  Verkar som blåtanden tappar kontakt för nån tiondels sekund ibland när man lyssnar. Ibland flera gånger på en minut.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdate 30/3-20.

  Använt ett par veckor. Bästa earbudsen jag ägt av en enda anledning...passform. Sitter sjukt bra utan att åka ut så man behöver justera. Otrolligt skönt. Sprungit intervaller utan att de rubbar sig.

  Kanonnöjd. Upplever inga kopplingsproblem som tidigare skrivit om.

  Plus: Passform, Vikt, Batteritid (Slippa bry sig ladda hela tiden när caset ger så många timmar), Ljud, Pris.

  Minus: Locket till caset. Nån på design var nog full. Extremt dåligt genomtänkt. Använder treåringens hårsnodd som extra safety så man ej tappar locket. Att man inte satt usb-c. Känns snålt 2020.

  Blir 4/5 på helheten pga dessa missar som varit så lätta att undvika.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sådär!
  Bra ljud när jag lyssnar på musik, sitter bra i öronen. Bra batteritid och fodral.

  Startar om eller stängs av i samtal, minst en gång i varje samtal, händer aldrig när jag lyssnar på musik. Den är ibland kopplad mot telefon även fast den ligger i fodralet.

  Verkar inte vara den bästa mikrofonen, har fått klagomål på att det hörs dåligt vid samtal.

  Kör dessa när jag lyssnar på musik. Ska köpa något annat att ha för samtal.

  Edit- Vänstra luren dog, den verkar inte ta emot laddning. Har lämnat tillbaka dom.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft dessa i ca 3 veckor nu och är nöjd över förväntan. Snabb laddning och smidigt fodral. Hade inte överhuvudtaget något problem med vare sig att koppla dom mot telefonen första gången eller vid anslutning vid användning. Ljudet är mycket bra för ett par proppar i denna prisklassen. Med dessa på marknaden ser jag ingen anledning att köpa de som kostar upp mot 3 ggr mer. Sitter bra i örat och jag har inte känt spänningar eller obehag ens efter en hel dags användning, något som jag upplevt ofta med andra ”in-ear” proppar tidigare. Kan varmt rekommenderas 👍
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Använder dessa lurar för att i huvudsak lyssna på musik. Ljudet är med tanke på priset grymt bra, bra tryck i basen, diskanten är ren och fin men inte riktigt samma klarhet som ex. deras Nitro-X (ej true-wireless). Bra batteritid med löjligt snabb uppladdning. Lurarna kopplar upp snabbt (om man tar upp dem i rätt ordning vill säga) och det är enkelt att byta mellan ex. telefonen och pulsklockan som ljudkälla vid träning. Haft dessa i två månader nu och är mycket nöjd med dem. Med tanke på priset så är köprekommendationen given.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Köp inte!
  Ok, prisvärt endast för ljudet och batteritiden. Bluetooth kopplingen strular. Största nackdelen är att locket till laddningsstationen inte sitter fast. Jag tappade locket till min!:(
  Mailade deras support Sound Of sweden och frågade varför inte inte har designat så att locket sitter fast som alla andra variater av True Wireless som finns i marknaden. Jag fick som svar " vi har valt att låta locket fritt för att lättare kunna ta ut de ur laddningsstationen!?? Så dålig ursäkt. Kändes bara som en bortförklaring. Åtminstone kunde de ha haft en starkare magnet till locket. Just denna detaljen drar ner hela produkten der. Sorry!:(
 • Perfekt
  1 år sedan
  Överlägsna för priset, har haft airpods, galaxy buds, jabra 65t och dessa bräcker alla. Ljudet är krspigare och basen är tyngre och mer balanserat. Fodralet kunde vara bättre men för 900 spänn så ja tack.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi hade problem med att få dem kopplade när vi växlade mellan en Sony Android-platta och en iphone men efter ett tag insåg vi att de måste ner i "lådan" mellan varje växling för att få kopplingen att fungera. Knöligt och krångligt men det fungerar och såklart beror det på hur ofta man byter enhet man ska lyssna på. De allra flesta använder bara en enhet och då borde det inte vara något större problem. Ljudet är mer än godkänt för prisklassen. Läs/se Ljud & Bilds test av lurarna så inser Ni att det här är ett rätt bra köp.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt sköna lurar.
  + supersmå med riktigt bra batteritid. Definitivt prisvärda. Nöjd med kvaliten och har inte hittat något negativt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Vill gärna gilla dessa lurar men de är tyvärr inte bra. Problem att koppla till luren. Får ta bort och lägga till flera gånger. Dålig mick. Dåliga kontroller.

  Ska lämna igen mina
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Fick mina lurar idag som verkar lovande dock så har jag problem med att para ihop R med L, har läst i manualen samt på Supras hemsida med olika rekommendationer utan resultat även mailat supra ang detta får se vad de svarar