Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung UE43RU6025

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (431)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  24 dagar sedan
  En tv med mycket bra användargränssnitt.
  Helt okej ljud som gör jobbet.
  Mycket bra bildkvalite (förutom vid marksänd digitaltv då resultatet är sämre än på min 15 år gamla plasma-tv.

  Överlag en mycket trevlig upplevelse när man sitter i tv-soffan!

  En stjärna ryker pga Samsungs snålhet! De låter bli att skicka med 4 skruvar för att montera tv:n på väggen (något som hade kostat dom ca 8 kr). Hade de anpassat sig till någon av de standardskruvar som skickas med de flesta väggfästen som man kan köpa hade det varit ok. Men det gör man naturligtvis inte utan Samsung väljer en design som kräver en adapter (som skickas med) vilket i sin tur kräver skruvar med en helt unik längd på skruvar till tv:n. Dessa skruvar fanns inte att uppbringa i någon butik i den stad med ca 100.000 invånare som jag bor vid. Istället fick jag köpa skruvar själv och ta fram vinkelslipen. Tack för det Samsung !
 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag använder fortfarande plasma tv men köpte denna Samsung till min far. Att man måste sitta precis spikrakt framför TVn för att bilden inte ska bli helt grådassig är absolut inte acceptabelt för mig. Innan jag köpte min nuvarande LG plasma, för flera år sedan nu, så provade jag en kantbelyst LCD TV från LG vilket hade precis samma problematik som denna TVn. Det kanske inte går att undkomma detta med LCD TVs, men det gör ju inte saken bättre.

  Om du kommer sitta precis rakt framför TVn, ej har familj som sitter lite här och där, så visst då funkar det väl att använda denna som en TV.

  Ett bottennapp enligt mig, som de flesta kantbelysta LCDs. Som ytterligare en referens så kan jag nämna att min fars gamla LCD TV använde lysrör som bakgrundsbelysning och har samma "fina" bild oavsett från vilken vinkel man glor på den.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Fantastiskt bra för priset. Har en betydligt dyrare Samsung Q55D från 2018 i vardagsrummet och likheterna är så klart många. Smart-tv-delen är precis lika snabb på denna som på den dyrare. Bild och ljud är utmärkt för prisklassen, betydligt bättre än min ES8005 från 2013 som också finns i hemmet. Denna var ändå Samsungs flaggskepp på sin tid, men utvecklingen går framåt.

  Ser ingen som helst anledning till att köpa 7- eller 8-serien istället för denna då skillnaderna knappt är märkbara. Q-serien har en del märkbara skillnader men också ett betydligt högre pris.

  Ärligt talat är RU6025 så pass bra att jag hade klarat mig utmärkt med den även i vardagsrummet.