Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nintendo Switch Lite

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Bärbara spelkonsoler (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Har köpt 3 Nintendo Switch Lite för mina barn. Det var mycket krångligt att skapa konto. Gör aldrig ett familjekonto för det är omöjligt att använda spelen som man laddar på olika konsoler. Bättre att skapa multipla konto för varje konsol. Använd ej laddbara spel för det är mycket krångligt. Det är jätte svårt att veta vilka som passar för Nintendo Lite. Vi köpte ett spel som har visat sig inte passar för Lite. Omöjligt att byta eller lämna tillbaka.
  Mycket mycket frustrerande och dålig erfarenhet.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt kvalitativ liten portabel spelmaskin. Till skillnad från allt annat på marknaden kan man spela väldigt snygga och storskaliga spel på ett mycket litet och portabelt format. Saknar man pengar till spel kan man ladda hem kvalitativa f2p-titlar så som Fortnite, Warframe, Dauntless, Super Kirby Clash, Ninjala, Paladins, Realm Royale, Smite etc. eller Nintendo- och Super Nintendo-spel med online abonnemanget för 200kr/år... Med andra ord finns det gott om spel att spela även om man enbart köper enheten i sig.

  Maskinen inte kostar mycket mer än vad New 3DS gjorde och på många sätt mindre än många mediokra surfplattor anser jag ändå att den är väl värd sitt pris. Ser man till både Android och IOS spelutbud kryllar deras spelaffär med in-app purchases och casino-liknande hazardspel. I ljuset av detta känns Nintendo Switch som en frisk och välbehövlig fläkt för såväl vuxna som barn

  Att maskinen saknar webläsare och appar är inte nödvändigtvis något problem. Både barn och vuxna har mobiler som hanterar dessa behov idag. Maskinen har dock en Youtube app, vilket är välkommet.

  Tänk på att denna inte går att koppla till TVn, Då får man se till storebrodern (som vid skrivande stund är väldigt eftertraktad och kostsam då Nintendos produktionstakt under pandemin inte kan möte marknaden)
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Har både nintendo switch och nintendo switch lite och gillar bägge konsolerna men av någon anledning så spelar jag mer på nintendo liten, den är smidig och lätt och enkel att ta med. Skärmen är lite mindre men det är ingenting man tänker på efter ett tag.

  Negativt: Saknar bluetooth, man får ont i händerna efter längre speltider (Så någon form av gripp rekommenderas att köpa.), Jobbigt att spela när man laddar konsolen sammtidigt eftersom uttaget sitter undertill. Multiplayer är bara att glömma utan dockingsfunktion iaf med polarna. Via nätet funkar det om du har onlineprenumeration.

  Positivt: snygg, lätt och portabel, billigare än den vanliga switchen.

  Slutsats: Spelar du ofta portabelt och väldigt lite multiplayer så är detta en no brainer.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Mycket nöjd med den, tar med denna före att nudda något free to play piss på mobilen ens med tång då man är på resande fot, slappar i soffan eller går på dasset.
  Idag släpptes äntligen bluetooth koppling till lurar så nu får den full pott!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Väldig nöjd. Enda negativa är att det inbyggda minnet på 32 GB är för lite.
  Rekommenderas.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Hade en vanlig switch 2019 tidigare som jag sålde pga att jag aldrig spelade på den. Den bara satt i sin docka.

  Denna älskar jag verkligen. Lagomt stor, ligger bra i handen.

  Spelar enbart då jag reser och inget behov av joycons så känns den perfekt.

  +
  Storleken
  Snygg

  -
  Batteritid
  Kassetteluckan som känns som den kommer gå sönder ganska snart.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skön konsoll att ha i handen. Ville inte betala 4000 för den vanliga switch eftersom jag ändå ska spela mest handheld så är lite bättre då den är skönare att hålla. Alla säger den vanliga switchen är obekväm o klumpig hålla i handen så det fick bli denna. Ångrar det inte, la mellanskillnaden till vanliga switch på 1500 på spel istället.

  Det är rätt så najs att kunna spela alla switch spel o ta med konsollen var man än är.

  Det enda jag skulle kunna önska att man skulle koppla upp den mot tvn men då hade ju många inte köpt den vanliga switchen då o ja antar nintendo inte vill kompromissa för mycket....
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Gillar den överlag men tycker dom snåla in lite väl på skärmstorleken och avsaknaden av Bluetooth!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag kommer på mig själv med att spela mycket oftare med Swith Lite. Det är så enkelt att bara plocka upp den och köra en timme eller två.

  Lite slöa laddningstider och halvtaskig upplösning 2019, men helhetsupplevelsen är bra, liksom priset.

  Väldigt rolig liten pryl. :-)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Verkligen smidig och bra!
  Känns så mycket bättre i handen än föregångaren.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Perfekt