Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Happy Plugs Air 1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Happy Plugs Hörlurar (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Håller inte mycket av vad de lovar. Hör ungefär allt ljud utifrån och inställningarna krånglar. Helt omöjliga att träna i då de åker ur örat och stänger av musiken när man rättar till de. De är iallafall fina att titta på
 • Dålig
  9 mån sedan
  Tyvärr går dessa inte att använda för telefonsamtal i en stadsmiljö. Mikrofonerna tar upp omgivande ljud och gör en konversation ohörbar för motparten. I hemmiljö bör du sitta still. Laga mat, spola vatten, plocka ur diskmaskinen går inte då de ljuden förstärks istället. Om man sitter i en helt tyst miljö blir ljudet förvrängt ibland. Jag vet inte varför Happy Plugs eller för den delen Urbanista Stockholm ens tillverkas. Kan man inte göra hörlurar med samtalsfunktion ska man inte göra det utan enbart hörlurar.
  Jag köpte ett par Apple AirPods istället och där fungerar det som det ska så det går ju att göra fungerade true wirelesslurar. Som vanligt fungerar Apples prylar utan att ladda ner konstiga appar eller gå in i något konstigt terminalfönster och skriva någon sträng.

  Mitt råd. Lägg inte pengarna på dåliga kopior utan köp de riktiga från början så slipper ni hålla på att reklamera. Det är värt mycket även det.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Great sound, long battery time and overall very happy with them.
  First time buyer for true wireless and also for happy plugs and super duper happy.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bra kvalitet för pengarna.
  Bra ljud för all musik och de tillhörande silikonkåporna gör att de sitter perfekt i öronen.
  De här lurarna slår dessutom Airpods med hästlängder när det kommer till design. Bra utformning på batteriboxen och snygga detaljer.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Ok kvalitet. Alldeles för stor låda i hårdplast, mottog den trasig
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte dessa för några veckor sedan.
  De skulle användas för både musik och telefon (ganska naturligt :) )

  +++ (plus)
  * De medföljande "gummi-tutarna" gör att lurarna sitter väldigt skönt i öronen och känns stabilt.
  * Parningen till telefonen gick smidigt
  * Uppstart och uppkoppling går snabbt (hinner knappt sätta i dom i öronen)
  * Uppspelning av musik tycker jag är mycket bra (kanske inte HiFi men klart godkänt)

  - - - (minus)
  * Telefonljudet är för mig väldigt burkigt (som man har huvudet i en burk) och inte alls så naturligt som vid musik (helt annan ton/klang)
  * Samtalsparten upplever ljudet som oacceptabelt (hackar och allmänt dåligt)

  För mig är dessa därmed oanvändbara och om inte sonen vill ha dom för musik så blir det antingen att dom ruttnar bort i en låda eller kanske lika bra direkt i papperskorgen.

  Så för användning med telefonsamtal = köp dom inte
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Om man tror att man kommer få Airpods till vrakpris så är man ute och cyklar. Detta är billiga kinalurar med mediokert ljud, kass mic så man knappt hörs och en allmänt buggig upplevelse. De kopplar ifrån sig titt som tätt och är långsamma på att koppla upp sig när man ska ta ett samtal osv.

  Snåla inte, skaffa ett par Airpods istället.
 • Dålig
  1 år sedan
  Extremt irriterande att den tror att jag trycker på knappen på hörluren utan anledning hela tiden vilket orsakar hörlurarna att stänga av och koppla ifrån varandra vilket orsakar att jag måste lägga flera minuter på att få dem att funka bara för att de ett par minuter senare kopplar ifrån varandra och stänger av igen
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt klart prisvärda även om jag inte är helt nöjd.

  Reviderar mitt tidigare omdöme och höjer betyget från 3 till 4.

  De sitter perfekt i mina öron. Kan inte föreställa mig bättre passform. Jag kan inte ha lurar man trycker halvvägs in i hjärnan.. så denna modell är prefekt.

  Nu när jag har fått lurarna att synka med varandra så fungerar de som det är tänkt. Det framgår inhyrd jätte tydligt av manualen hur man gör för att de ska koppla ihop sig innan man kopplar ihop med telefonen.

  Micken sitter i den högra luren, du kan alltså inte växla mellan de två och ha en på laddning så som du kan med Airpoden.

  Vissa har klagat på ljudkvalitén på dessa lurar men jag tycker de är bra ljud för denna typ av lurar som inte går in i hörselgångarna, som merparten av alla in ear lurar gör.

  Överlag mycket nöjd, rekomenderar dessa till er andra.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Batteritid är runt 3h.
  Dålig mic, personer jag pratar med har svårt att höra vad jag säger.

  Funkar bra att lyssna på musik med på gymmet men det är allt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Supernöjd med Air1. Skön passform, ljud över förväntan samt ett snyggt laddningsetui. rekommenderas starkt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Äntligen ett par Airpods i svart. Har använt mina i en månad nu. Fungerar riktigt bra. Jag använder mina med silikonplupparna vilket gör att de sitter perfekt. Jag använder dem genom hela dagen på gymet, till och från kontoret.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ljudmässigt tävlar de med de bästa lurarna i samma klass - inte minst de dubbelt så dyra Apple-lurarna...och nästan lika viktigt som ljudkvaliteten är bekvämligheten - efter en hel dag på jobbet känns de fortfarande som en naturlig del av örat.
  (H)ear me now and believe me later!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Otroligt snygga, bekväma och bra ljud. Dessutom till ett bra pris. Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Prisvärda hörlurar, bra kvalité och snygga!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd med mina Air 1. Dessa hörlurar levererar otroligt bra ljud tillsammans med en snygg design och är därmed i mitt tycke enormt prisvärda.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt prisvärda hörlurar! Litet och smidigt case som även håller fast hörlurarna med magnet så de inte ramlar ut när man öppnar. Jag kan normalt inte använda annat än in-ear då andra modeller brukar ramla ur öronen, men de här sitter faktiskt kvar. Air 1 skulle inte kunna ersätta ett par ordentliga hörlurar för tunga musiklyssnare, men vill man ha något som är smidigt att ha med sig när man t.ex pendlar till jobbet/skolan och som definitivt levererar vad men kan förvänta sig från den prisklassen, så är de starkt rekommenderade!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Dom är inte alls bra för musik. Dom är bra för samtal. Så kan man summera Air1. Jag har kört dom på Oneplus 7 Pro. Jag jämför även med Air1 direkta konkurrent Apple Airpods gen 2.

  + Snygga
  + Sitter bekvämt
  + Medföljande silikon fodralet ökar faktiskt volymen lite och gör att dom sitter tightare
  + Laddar fort
  + Bra mic för samtal
  + Touch kontrollerna. De är många och bra.
  + Bluetooth 5.0 som gör att de snabbt kopplar upp till telen.

  - Ljudet vid musik är verkligen inte bra. När jag har max volym slår basen igenom och ljudet skrovlar. Ljudet är även lågt jämfört med Airpods som blir betydligt högre. Knappt nått mellanregister eller diskant att tala om. Ljudbilden är långt bort på nått vis. Det finns en viss bas men som sagt slår igenom. Airpods låter mycket klarare, högre och mer tryck i basen.
  - Silikon fodralet är hemskt att få på. Även touch kontrollerna blir mindre responsiva med dessa på
  - Dyra för sådant dåligt ljud
  - Batteritiden. 3 timmar typ på en laddning.
  - Micro USB. Självklart ska alla hänga på tåget med USB C eller trådlös laddning
  - Ingen trådlös laddning av etui

  Airpods är betydligt bättre på alla vis. Och Airpods är by all means inte de bästa som finns men Air1 förlorar på allt i jämförelse. Jag kommer ändå behålla dom för dom är helt klart godkända för samtal. Kommer använda dom i yrket.

  EDIT: Sänker nu till 1 stjärna. 2 gånger under samma dag hörde inte personen på andra sidan va jag sa. Lät som det var dålig täckning. Detta fullbordar då att dessa lurar är helt usla. KÖP EJ! hoppas jag kan få lämna tillbaka bara.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Använder dem mest till podcasts, träningspass och musik hemma. Skulle säga att ljudet ungefär motsvarar apples vanliga EarPods med sladd. Diskanten är lite för stark och bas och mellanregister lite för svagt. De är bäst balanserade på låg till mellanvolym men inte så starka om du vill ha högt ljud. Ändå nöjd för priset eftersom ljudet är helt ok för det jag behöver, bluetooth har hittills funkat väldigt bra och de sitter bra på mig.
 • Dålig
  1 år sedan
  Dåligt ljud kvalitet så som billigaste kinesiska hörlurar, lämnade tillbaka nästa dag.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  3 mån sedan
  Fick dessa som en gåva och kunde inte ha blivit mer besviken. Först sitter de dåligt i öronen, de faller ut hela tiden. För det andra är ljudet inte mycket att skryta med heller. Dessutom ser de ut "billiga" (hade mitt i vitt), som hittills representerar både pris och kvalitet.