Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

eFootball PES 2020 (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Det är snyggt, bollen känns lagom tung, och det flyter generellt på ett skönt sätt. Försvararna är följsamma och på många sätt är det taktiskt ganska realistiskt.

  Iniestas dribblingssystem. Känns bättre nu lite senare, framförallt när man rätt ut lite hur det faktiskt fungerar. Det gör att jag fortfarande tycker snygga finter är rätt bakvända (jämfört med FIFA där de är enkla och skapligt naturliga), men att dribbla bort någon med kroppsfint alt hålla i bollen är skapligt lätt.

  Bal/Become a legend - Skapa och utveckla en spelare. Till skillnad från FIFA så kan man inte styra hela laget i detta läge. Det blir roligare efter ett tag (bara spelat cf), men det beror mycket på hur man vill spela och vilket lag/landslag man hamnar i. Nu efter lite tid med spelet så är det rätt roligt att anpassa sitt spel efter laget. Däremot tycker jag fortfarande det är synd att varje lag har en förutbestämd taktik med ytterst små variationer (och inte alltid helt logiska).

  Sist men inte minns. Brist på licenser är tråkigt, men goda möjligheter till customization gör att man kan ladda hem färdiga paket med kläder, loggor osv.

  Kommentatorerna är ungefär på nivå med svenska i FIFA. Dvs ryckigt och med irrelevanta kommentarer som mest blir tråkigt i längden. Efter ett par matcher upprepar de sig mest.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Hundratals mil bättre än FIFA 20. Mer verklighetstroget med mer detaljerad grafik, miljö och spelare. Det flyter på som smör om du har Ps4 Pro. Känns rätt att byta från FIFA för inser hur mycket mer pes har potential till att kunna bli större än FIFA. Hoppas de får fler licenser. Luras inte av ea på pengar då de släpper samma spel varje år med få justeringar.