Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 5000 HC5630

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (115)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Kanon, klipper bra, lätt att rengöra och enkel att använda. Laddar fort och bra batteritid. Funkar med laddaren inkopplad. Inget att klaga på hittills.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Klipper bra, men redan efter andra klippningen efter några månader, märker jag att siffrorna 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9 på scrollhjulet för längdinställning helt eller delvis försvunnit, för det var väldigt dåligt tryck på dem. Det gick mycket enkelt att skrapa bort siffrorna t o m med naglarna. Jag har endast använt vatten och papper för rengöring.

  Jag kontaktar Philips kundtjänst via mail angående detta, men då kundtjänsten tydligen sitter i utlandet med ett program för översättning, får jag ett märkligt svar som inte har med problemet att göra. Alltså missuppfattar man mig och jag skickar ett förtydligande med bilder, men efter en hel vecka har jag fortfarande inte fått något svar och detta trots en påminnelse! Deras kundtjänst är alltså under all kritik och jag kommer istället ta detta med återförsäljaren. Jag trodde Philips hade bättre prylar och kundtjänst än det här! En klar besvikelse.