Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

EPOS GSP 670

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar (275)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag köpte GSP 670 under en rea för 2200kr

  När jag först fick det var min reaktion var: "Det sitter rätt hårt på huvudet, men jäklar vilket fantastiskt ljud!"(I jämförelse med mina förra Sennheiser PC 360). Explosioner m.m. i spel känns mycket mer imponerande. Behövde en dag för att bli van vid det och nu sitter det skönt på huvudet.

  På första dagen la jag märke till brus och statiskt ljud. Började med att testa mig fram till vad problemet kunde vara, jag försökte att testa bluetooth funktionen för att se om det har med headsetet eller dongeln / datorn som orsakade brus problemet. Det var inga problem brus problem med TVn eller mobilen. Det visade sig är man måste gå in i Sennheiser Gaming Suite och installera alla de senaste firmware uppdateringarna för headset och dongeln. Vilket var lite svårt att hitta eftersom det är blå text på en blå bakgrund istället för en tydlig knapp...

  I alla fall nu dyker det statiska bruset upp extremt sällan, så min sista work-around så använde jag mig av Logitech's dongelförlängare grejs(?) som egentligen är till min trådlösa datormus. Med denna så kunde jag få bort Sennheiser dongeln ifrån alla andra elektroniska grejer som kan störa signalen, placerade den även rätt högt upp i rummet så nu kan jag gå igenom hela lägenheten utan statiska brus problem.

  Pro
  Fantastiskt bra ljud!
  Separat scroll-hjul för chat.
  Bra mikrofon för ett trådlöst headset
  Simpel själv-mute funktion med att dra upp mikrofonen.
  Bluetooth

  Cons
  Obekvämt i början, tar ett litet tag att bli van vid.
  Sennheiser Gaming Suite behöver tydligare UI.
  Dongeln
  Ingen USB Type-C

  Edit: 1 år senare och ena öronkudden är trasig, som tur så kan dom lätt ersättas för runt 200kr.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Jag fick headsetet för 2800kr på Elgiganten och låt mig säga att det är de mest värda 2800kr jag spenderat på ett headset.

  Det finns 2 typer av justeringar på passformen så det kommer garanterat att sitta rätt på huvudet.

  Direkt ut ur lådan så fungerar headsetet prima men med lite justeringar i sennheiser gaming suite så fick jag det att fungera precis som jag ville med CS och annat. Krispigt och klart ljud som är underbart, bra bas och bra toner.
  Micen är väldigt bra för att vara trådlöst, kompisarna säger att dem hör mig bra och tydligt och jag har själv hört mig och micen imponerar.

  Batteritiden är också ett väldigt stort plus, det står 20 timmar på kartongen men jag tror lätt att det kan räcka längre.

  Ja, det sitter kanske lite hårdare på huvudet än andra headset men det är något jag gillar och något man vänjer sig med :)

  Värd varenda krona, rekommenderar starkt :)
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Absolut det bästa ljudet jag har hört i trådlöst headset med marginal. Testat mig fram genom alla dom bästa i kategorin Steelseries, Logitech, Asus samt Turtle Beach för att bli nöjd. Alla trådlösa headset har haft undermåligt ljud som jag provat tidigare men dessa var verkligen en helt annan nivå av ljudkvalité för att vara trådlösa. Ljudet ger jag lätt 10/10 för trådlösa gaminglurar, men då jag hade problem med sprakande ljud oavsett hur nära sändaren jag var så fick jag skicka tillbaka. Sitter nu med Steelseries Arctis Pro Wireless istället men ljudet är betydligt mycket sämre. Men det är en sak man får stå ut med när man vill ha trådlösa lurar. Har haft Sony Xm3 och Sennheiser PC 363D som jämförelse.
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Hade get dessa en femma om elektroniken var ordentligt jordad.

  +Inställningar funkar OK i mjukvaran. Senaste sw/fw flyter på utan problem.
  +Sitter bra på huvudet.
  +bra räckvidd.
  +Bra batteritid.
  +Stängt av surround, det existerar inte i någon hörlur och förstör gameing experience.

  -Bakgrundsbruset är jävulskt högt, och blir väldigt störande om man bara pratar med någon eller sitter i desktop.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft hemma ett tiotal headsets, trådade och trådlösa. Jag brukar pröva dem några dygn innan jag bestämmer mig för att behålla dem eller inte. Med GSP 670 räckte det med 10 minuter. Lyssnade på musik och spelade dataspel, ställde in lurarna med Sennheiser Gaming Suite för bästa ljud och det lät helt enkelt uselt. Ljudbilden är trots sänkt diskant skarp, nasal, liten och platt. De låter som ett par 20 kronors lurar från Wish. Jag hade hemma lillebrorsan GSP 370 tom igår. De lät inte tillräckligt bra för sina 2200kr men otroligt mycket bättre än 670 modellen.
  Andra recensenter har kommenterat att bakgrundsbruset är högt och att lurarna kopplar bort sig vilket jag också upplevde. Med tanke på hur dåligt ljudet är tycker jag inte det är lönt att kommentera passform mm för GSP 670 bör helt enkelt undvikas. Jag köpte dem på rea för 2200kr. Mina gratis lurar som följt med mobiler är bättre. När jag finlyssnar på musik och spelar dataspel trådat andvänder jag mina Sennheiser HD 650 som jag tycker är de bästa lurarna som finns i sin klass. Helt otroligt att GSP 670 kan komma från samma företag. Usch!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt bra men inte värda sitt pris. Fick tag på ett par på Inets fyndhörna som kostade 2200:- och det känns som ett mer rimligt pris.

  Räckvidden är helt okej. Fungerar överallt i mitt rum där sändaren är men i andra rum blir det hack i ljudet.

  Ganska varma att ha på men inget problem för mig. Tycker inte heller dom sitter för hårt.

  Lite torftigt ljud utan att ändra equalizern men det medföljande mjukvaran kan lösa det. Verkar dock som att jag måste välja min sparade equlizer inställning varje gång jag startar dom. Finns en knapp på lurarna för det så det är inte supersvårt men lite irriterande. En stjärna bort.

  Mycket behagligt ljud annars och micen verkar helt okej enligt dom jag pratat med.

  Finns ett konstant vitt brus som är ganska påtagligt vid låga volymer. Drar av en stjärna pga det.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag är väldigt nöjd och är kräsen vad gällande ljud, ett rejält lyft upp från det trädlös Logitech headset jag använt tidigare. Jag använder det i spel men även som musiklurar.

  + Ljudkvaliteten är superb!
  + bra programvara
  + kvaliteten på headset och snygg design

  - tar ett tag att vänja sig vid det, ganska tungt. Men nu tycker jag det nästan bara är skönt så jag kan inte ge komforten ett minus.

  Rekommenderas!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  För detta pris så är det många saker som är fel. Framförallt komforten och mjukvaran. Fick huvudvärk efter knappt en timmes användning.
  Mjukvaran känndes inte riktigt färdig ännu, batteri % stämmer inte, voice-chat reglaget fungerade inte och ibland var det 1-2 sekunders delay från min mic.

  tl;dr För detta pris, välj något annat.