Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony WF-1000XM3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (128)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Lätta. Bra fit i mina öron. Grym ANC och helt fantastiskt ljud.
  Lite stor docka för min smak, men påstås ha bra batteritid så det kanske väger upp.
  Bara haft dem lite mer än en vecka, så får uppdatera med mer detaljer senare.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Uppdatering sep 19:
  Nu har jag haft det ett tag och kan konstatera att som hörlurar hävdar jag fortfarande det är den bästa True wireless man kan köpa just nu.

  Men som det är nu duger den knappast som headset. Samtalsljudet är dovt och ojämn, svårt för mottagare att höra stundtals. Enda workaround som fungerar är avinstallera appen och stäng av all ANC då blir det precis godkänt. Eftersom workaround förbättrar tyder det att Sony kan förmodligen lösa det genom en fw uppgradering framöver. Tills dess tar jag bort 2 stjärnor.

  FYI: Man kan installera appen, ställa in sina inställningar och sedan avinstallera. Inställningar finns kvar på hörlurarna.

  Jag har Android.

  Original:
  Fantastiskt sällskap för resor, bekvämt och bra ljud för att vara så liten. Möjlighet att ställa in olika nivåer på ljudisolering via appen.

  Dockan är lite större än andra men i gengäld så ger den längre batteritid. Totalt ska den kunna ge 3 laddningar så totalt 24 timmar enligt utsago. 10min laddning ska ge 90min.

  Man knackar på hörsnäcka för aktivera olika funktioner som kan ställas in via appen. Som många tester har påpekat så kan man inte in volymen på hörlurarna utan det måste man göra i telefonen.

  Brusreducering är bra men förstås inte lika bra som de stora on ear varianter.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Otroligt välljudande in-ear och levererar detaljer i vissa gamla låtar jag totalt glömt bort att de fanns.
  Skönt att kunna spela på en bra mycket lägre volym än med traditionella lurar utan ANC och ändå ha musiken först.

  ANCn fungerar riktigt bra och riktigt smidigt att man kan ställa nivåerna på olika ”teman” som lurarna själv vandrar mellan när du sitter still eller förflyttar dig.

  Bra batteritid även om jag inte riktigt får ut de utlovade 6h med NC aktiverat.
  Laddfodralet är även det lite klumpigt jämfört med tex Bose varianter, men det tar jag gärna då ljudkvalitén vida överglänser deras alternativ.
 • Mycket bra
  8 dagar sedan
  Fantastiska hörlurar som låter väldigt väldigt bra! ANC funkar bra och det märks framförallt när man åker i kollektivtrafiken. Skönt att kunna lyssna på musiken utan att behöva höja volymen så mkt!
  Tycker även deras ambient sound låter väldigt naturligt.

  Gällande komfort är det väll som alla in-ear hörlurar. Det tar lite tid att vänja sig men sen sitter de bra((men som sagt, inget unikt för dessa utan gäller alla in-ear)
  De sitter även ganska bra till och ramlar ej ur - trots avsaknad av en "hake" som man ser i sportlurar. Här har de verkligen lyckats med en bra design då jag alltid haft problem med vanliga in-ears som ramlar ut.

  Det enda negativa är väll samtalsljudet. Är du utomhus lär den andra motparten knappt höra dig..

  Tyvärr är faktum att inget av true-wireless hörlurarna har lyckats med detta och det är synd.. Återstår att se vem som lyckas lösa det först!
 • Knappt godkänd
  11 dagar sedan
  Uppdaterat: 11 dagar sedan
  Om du bara vill lyssna på musik eller film, köp dessa för dom är fantastiska för det syftet. Men och det finns ett stort problem för mig iallafall eftersom jag vill använda dem till att prata i telefon och desvärre så är dessa inte bra alls för det ändamålet. Testat både i hemmiljö och i bil (Volvo V40 & Citroen Jumpy). I VOLVO´n så får den en 2:a och i Jumpyn en 1:a. En del tyckte att jag lät som en robot med väldigt lågt ljud så de hörde oftast inte vad jag sa trots att jag har en ganska stark röst...och i Jumpyn var det ännu värre mest troligt för att det är definitivt inte den tystaste kupén. Jag har lämnat tillbaka dem men jag kommer att stå först i kön när det kommer en ny uppdaterad variant med bättre samtals kvalite.
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Desss är de bästa hörlurar jag någonsin haft i min ägo.
  ANC är fantastiskt. Inte lika bra som overear lurarna, men det är ju logiskt då over täcker mer yta.
  Appen funkar väldigt bra och man har stora friheter att modifiera lyssnarupplevelsen
 • Mycket bra
  14 dagar sedan
  Har haft lurarna någon vecka och är väldigt nöjd än så länge.
  Bra ljud och riktigt bra brusreducering. Självklart avgörs den mycket på hur täta propparna blir i öronen.

  En nackdel är att mikrofonerna plockar upp vinden när man är ute och det blir brus i lurarna. Enda sättet att komma runt det är att justera ner eller stänga av brusreduceringen.
  Det behövs inte mycket vind alls innan det blir mycket störande.

  Har även ett par Bose QC25 och även om ett par täckande hörlurar funkar bättre ibland så är det skönt att använda Sony lurarna som är mindre och smidiga.

  Är du på jakt efter ett par helt trådlösa lurar så är nog dessa bland de bästa ljudmässigt och vill du dessutom ha brusreducering så är de i princip enda valet.
  Rekommenderas
 • Ganska bra
  14 dagar sedan
  Egentligen är de inte dåliga. Ljudet är bra och de sitter bra. Dock tycker jag att ANC:n är undermålig jämfört med over-ear lurarna(WH-1000XM3) som påstås ha samma chip. Faktum är att jag inte märkte av någon brusreducering alls gällande röster i rummet. Dämpade inte mer än vad in-ear lurar rent generellt gör passivt. Kan ju varit något fel på mitt exemplar eller så är det helt enkelt in-ear konstruktionen som har sina begränsningar. Valde att lämna tillbaka dem då jag inte kunde motivera den höga prislappen.
 • Ganska bra
  18 dagar sedan
  Fantastiska lurar som jag dock fick returnera.

  Grym brusreducering för storleken. Fantastisk batteritid. 6h med ANC samt ytterligare 18h i dosan. 10 min laddning ger 90 min batteritid.

  Ljudet är klart och kontrollerat. Jag gjorde misstaget att inte ha i dom i öronen riktigt första gången och då lät musiken tunn och medioker. Skruvade in dom som öronproppar och det blev grymt bra.

  Dom sitter bra i öronen. Kommer inte loss oavsett om jag hoppade eller tuggade tuggummi. Massor av olika gummmistorlekar medföljer för olika öron.

  Designen är schysst och jag tycker inte dosan var för stor, men det blir en liten klump i fickan.

  Och nu det tråkiga. Vid samtal är den totalkass. Fick upprepa mig många gånger. Folk kunde inte höra vad jag sa under minutlånga perioder och om jag körde bil hörde dom bilen nästan mer än min röst. Det gjorde att dessa blev helt opraktiska för mina behov. När jag returnerade fick jag höra att fler hade lämnat tillbaka av samma anledning.

  Om du bara vill lyssna på musik eller film, köp dessa för dom är fantastiska för det syftet. Firmware är också på gång för koppling mot Windows 10. Men om du söker en helhetslösning för vardagen, alltså även kunna använda i samtal, avvakta isf. Jag vet inte om detta kan fixas med firmware, men jag hoppas verkligen det fixas så att jag kan köpa dom igen.
 • Mycket bra
  22 dagar sedan
  Världens bästa hörlurar men ändå var jag tvungen att lämna tillbaks dem...
  Otroligt ljud, slår mina studiolurar, även om dem har olika profiler och signaturer så föredrar jag ljudet i sony wf1000xm3.
  Noice cancellingen också otroligt bra, hann inte prova på flyg men i tåg och bil och dem är lika bra som bose qc2.
  Så varför jag återlämna dem var för tre anledningar:
  1. Funkar ej bra med tv, hackar, fördröjningar, och kopplar bort sig. 2018 års modell samsung tv.
  2. Fördröjningar vid mobilspel.
  3. Ingen vattenklassning.
 • Ganska bra
  24 dagar sedan
  Ljudet är bra men tycker inte alls de gav samma dämpning av röster som WH-1000XM3. Färgen på lurarna är inte alls Silver. Det finns ingen "metallic" alls i färgen, utan är mer en vanlig tråkig Beige likt den på gamla hörapparater.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Riktigt riktigt bra!

  Har tidigare provat Jabra Elite t65, Beoplay E8 2.0, Sennheiser Momentum Wireless och AirPods men dessa Sony-lurar knäcker dem alla! Dessutom är dessa de enda true wireless-lurarna med riktigt bra noise cancelling. Dessutom är blåtandakopplingen stabil, tillskillnad från de tre förstnämnda. Sony gör verkligen kvalitetshörlurar.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Extremt bra ljud 10/10