Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus GeForce RTX 2070 Super ROG Strix Gaming Advanced 2xHDMI 2xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Grafikkort (PCI Express) (233)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Otroligt nöjd. Håller inte med föregående talare om att det låter mer än väntat. Jag använder "0 db"-läget (fysisk switch på kortet) och kortet är i princip ljudlöst vid lättare gaming. Vid surfande är fläktarna helt stillastående. Även när man kör BFV är det relativt tyst och utan tvekan det tystaste kortet jag någonsin provat. Dock något mindre coilwhine vid tester som ex. 3DMark FireStrike, men det händer även de bästa korten.

  Fantastisk prestanda och inget strul med drivrutiner eller kraschar. Var först ute efter ett Radeon 5700 XT men valde Nvidia istället för lägre ljudnivå och stabilare drift. Detta kortet är plug'n'play och håller sinnet lugnt.

  Det finns två till liknande modeller med samma kyllösning från ASUS. Det enda som skiljer dem åt är turbofrekvensen (1800/1830/1935 MHz). Är du ute efter ett tyst kort kan du med fördel välja detta (Advanced) som har en lägre turboklockning än "OC"-kortet och dessutom är bra mycket billigare.

  Har inte testat RGB-funktionerna då jag kör ljuddämpat chassi utan fönstersida.

  Rekommenderas starkt.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fungerar fint, men låter ganska mycket mer än väntat. För mig var det inget större problem eftersom att jag använder hörlurar, men annars är det nog något man kan störa sig på.