Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Flip 5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (41)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  23 dagar sedan
  Vad är skillnaden mellan Flip 4 och Flip 5?
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Okej, gör hennes jobb glad!

  Autonomi som täcker dagen, inga problem, jag laddar varannan dag, inga bekymmer sedan köpet
  Fast (åtminstone mitt som har fallit mer än 2 m vertikalt på bitumen och som öde oskadat + olika små chocker)
  Använd under regn, damm, lera, ... Sedan början av september och för tillfället ofelbar.

  Det är väldigt bra, lätt stereoeffekt, mycket bra bas, bra djup, ingen mättnad.
  Mycket snabb Bluetooth-åtkomst

  Möjlighet att associera flera av dem (ännu inte testat)
  Möjlighet att utrusta det med ett silikonhölje med karabinhake (mycket praktiskt), skyddsskal, cykeltransport ... Till din forskning.

  I personlig åsikt skiljer sig ljudet inte så mycket från en jbl-flip 4 (förresten indikerbar) som återstår för närvarande mycket billigare och därför att överväga.

  Jag kommer att lägga till mina intryck när jag går med för att ge ett yttrande om långsiktig användning.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag älskar flip5 det är bärbarhet är utmärkt, jag tog den på semester och slog ut några gamla skool låtar med mina kompisar. Den ansluts enkelt och den är väldigt robust. Sedan jag har det har jag använt det varje dag.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag har använt den här högtalaren i drygt 3 veckor nu och tog den med mig utomlands på semester och använde den rum och vid poolen. Jag tycker att det är väldigt enkelt att använda och enkelt att koppla ihop med olika enheter, och det lagrar dem i minnet för framtida anslutningar beroende på vilken enhet du använder. Ljudkvaliteten på högtalaren är väldigt bra för storleken och har bra bas- och mellantoner. Jag tycker att handleden är fördelaktig att bära. Det är bra att stå upp eller lägga platt men hitta bättre ljud när du lägger platt. Batteriets livslängd är också mycket bra och förvånade mig. Skulle rekommendera den här högtalaren till vem som helst eftersom den verkar robust och valuta för pengarna jämfört med andra märken.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Efter att ha använt den här högtalaren i över 2 veckor är jag väldigt nöjd med den här och tycker att den packar ett stort ljud för en liten enhet. Jag är glad att detta ansluts till min iPhone och iPad Pro med lätthet och mina barn kan göra det utan problem. Jag fann att när jag tar det utomhus ger det helt enkelt ett bra ljud.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Testat den här produkten i några veckor nu och vilken otrolig liten högtalare. Var inte säker på vad jag kan förvänta mig eftersom högtalarna varierar så mycket i ljudkvalitet men skulle rekommendera den här högtalaren för enkel användning och ljudkvalitet. Den praktiska högtalaren var lätt att ladda och har stor batteritid och för nära 100 £ dess stora värde. Musikens och basens tydlighet var enastående, anslutningen via Bluetooth var enkel med bara några få kranar att ansluta och att vara vattentät gör det bra för utomhusbruk och medan du är på semester är det bra för runt poolen. Barnen älskade att titta på högtalarna vibrerar och vuxna tyckte detta var ett knäppa tillägg! Det enda negativa är att högtalaren inte är 360 grader, vilket är synd eftersom de som sitter bakom inte drar lika mycket av den fantastiska ljudkvaliteten. Fantastisk liten produkt, enkel att installera och använda och stor portabilitet.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag hade denna produkt att testa och vilken bra ljudkvalitet från något så litet, det är högt och skarpt med ett stort basområde och jag blev verkligen förvånad för om jag är ärlig när jag först fick den ur lådan trodde jag att det här inte det kommer inte att bli mycket! Hur fel kan du vara, det är lätt att ansluta via Bluetooth till din telefon / surfplatta, den har stor portabilitet och med den är vattentät kunde jag sätta den på ett säkert sätt på badkarets sida och koppla av till mina favoritlåtar som var lysande eftersom Bluetooth-högtalaren på min badkar inte längre fungerar. Batteriindikatorn låter dig se när den snart kommer att behöva laddas, det verkar hålla länge mellan laddningarna, jag laddade den bara en gång under de fyra veckorna jag har använt den. Det kommer mycket bra förpackat och jag skulle starkt rekommendera den här produkten till alla som sa att jag tycker att det är lite dyrt, saker går så snabbt i dag att utan tvekan en nyare och mer avancerad modell inte kommer att komma länge.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag har ägt den här produkten i ungefär fyra veckor nu och alla i familjen älskar att använda den. Bärbarheten hos flip5 är fantastisk, och tillsammans med sin tuffa yttre skal kan den motstå oavsiktliga slag och fall. Jag har testat den här produkten med olika musikgenrer och jag kan inte fel på ljudet; det är imponerande vad en högtalare i denna storlek kan producera! Batteriets livslängd är utmärkt och kan laddas med USB! Flip5 är också vattentät, men jag har ännu inte testat det här :)

  Saknar från JBL Flip 5 är en aux-port, men laddningsanslutningen är USB-C - Detta betyder att JBL Flip 5 kommer att ladda snabbare och toppar sin 12-timmars batteritid på bara två och en halv timme
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Kraftfullt ljud med bra kvalitet:
  JBL Flip 5 har varit en fantastisk livräddare för musik med utmärkt portabilitet. Det är högt även med den minsta inställningen på mobiltelefonen. Oavsett om du lyssnar på countrymusik eller rock spelar den här saken med fantastisk kvalitet. Jag har testat den vattentäta aspekten av högtalaren. Det torkar snabbt och fortsätter att fungera bra. Det har otroligt välbalanserat ljud och utmärkt basintervall. Den här trådlösa högtalaren är ganska kompakt men kan enkelt fylla rummet med högt, skarpt och kraftfullt ljud.
  Jag är så imponerad av ljudkvaliteten / batteriets livslängd att jag gav den en 5 stjärna över hela linjen. Med sina tuffa silikongummikanter kan den enkelt motstå att den tappas eller sparkas.
  Installationen är mycket enkel. Koppla bara ihop telefonen via Bluetooth och ladda sedan ner JBL-appen så kommer den att ansluta automatiskt.
  Kom bara ihåg att det inte kommer att ansluta till flip 4-högtalare. Flip 5 är dock en överlägsen modell i alla aspekter. Ljudkvaliteten är utmärkt, hög och skarp och överträffade långt mina förväntningar. Basresponsen är verkligen överlägsen såväl de fyra som batteriets livslängd. Till det här priset är det ingen hjärna. Allt om denna produkt är bara fenomenalt och jag kunde inte vara lyckligare.
  Kritisk recension:
  Det enda dåliga är att batteriet bara varar i cirka 5 timmar med full volym. Till skillnad från tidigare JBL-högtalare kan Flip 5 inte fungera som en Bluetooth-högtalartelefon eftersom den inte har någon mikrofon för att ringa telefonsamtal eller utfärda kommandon till en röstassistent.