Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic ES-EL9A

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Ladyshave & epilator (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.34)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har testat denna produkt i ett par veckor nu och är väldigt nöjd! Fick möjligheten att prova epilatorn genom ett samarbete med Buzzador och tror inte att jag kommer gå tillbaka till rakhyvel igen. Epileringshuvudet är väldigt brett samt går att vrida vilket gör att man kommer åt stora ytor lätt. Jag älskar att den går att använda i duschen så att man kan epilera medan man har i hårinpackning eller balsam. Epilatorn kommer med olika huvuden, ett för snabb epilering, ett för skonsam och ett för bikinilinje/armhåla - perfekt för mig som är ganska känslig som då kan använda det skonsamma huvudet. Ett minus är att den har ganska kort batteritid.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag fick möjlighet att testa den här produkten via buzzador och är överlag nöjd men några saker tycker jag försvårade upplevelsen. Det första är att epilatorn endast har en användningstid på 30 minuter upp till en timme, beroende på vilken inställning man använder. Vid min första användning hann jag faktiskt bara göra klart ett ben. Då ska visserligen tilläggas att jag hade mycket hår på benen som inte hade tagits bort från roten på väldigt länge (ju oftare man tar bort håret med roten, desto lättare släpper det från hårsäcken och jag gjorde det även i duschen med en mild duschgel enligt instruktionerna. Det kan jag se i efterhand, när jag nu även använt epilatorn på torra ben, troligen gjorde processen långsammare. Dels för att epilatorn inte greppade tag på exakt alla hår lika lätt, dels för att det är svårare att se vad man gör pga löddret. Det finns säkert de som föredrar att använda den så men för mig gick det bättre när jag hade torra ben, och då var den verkligen effektiv och tog bort även väldigt korta hår/stubb. En annan favoritfunktion är fotfilsmunstycket som verkligen gör sitt jobb! Jag har testat en budgetvariant av elektrisk fotfil tidigare som jag tillslut kasserade pga funkade alldeles för dåligt, så den här upplevelsen älskade jag, så himla tillfredställande med något som verkligen funkar på hårda hälar. Borstmunstycket tänker jag testa att använda i ansiktet för den verkar tillräckligt mjuk att använda så, på kroppen var den för mjuk och gjorde ingen särskild nytta. Hårtrimmermumstycket vet jag inte om jag inte förstår mig på att använda eller om det är meningen att endast trimma ytterst lite på toppen av hårstrået inför epilering? Min slutsats är iaf att epilatorfunktionen och fotfilfunktionen tillsammans verkligen gör den här produkten värd sitt pris OM man vet med sig att man inte har alltför kraftig hårväxt. Om jag hade väldigt kraftig hårväxt skulle jag välja en epilator som man behåller sladden i vid användning, för att inte riskera att den laddar ur innan man är klar varenda gång.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har fått testa på denna via buzzador. Jag har aldrig ens testat en epilator förut men resultatet var galet bra och jag fick inte stubb på benen efter två dagar som ja alltid får med rakhyvel. Med epilatorn följer också med olika munstycken vilket gör den till mer än bara en epilator, man kan byta ut munstycket mot en elektronisk skrubb borste och skrubba rent huden eller sätta dit munstycket med fotfil och helt plötsligt har du en elektronisk fotfil. Ger denna 10 av 10 möjliga och kommer absolut inte gå tillbaka till rakhyvel igen
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En epilator som gör sitt jobb!
  Det går snabbt och smidigt att epilera båda benen. Det bästa är att det går att använda den i duschen, vilket gör att det gör mindre ont än vanligt att epilera, då hårsäckarna får en chans att öppna sig. Den lilla lampan är en extra hjälp i en lite mörkare dusch.
  Fotfilen och rengöringsborsten gör att man får en komplett uppfräschning av ben och fötter.

  Det enda negativa jag upplevde var att huvudet kändes stort och lite klumpigt när bikinilinjen ska epileras. Ett smalare huvud hade varit att föredra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Räddaren i nöden. Älskar den och den har så många användningsområden.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Tyckte inte den var speciellt bra då den inte tog bort alla hårstrån. Fick ändå raka i
  slutändan.
  Gör fruktansvärt ont när man ryser på benen med!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Epilatorn har varit min räddning i sommar. Perfekt att kunna använda i duschen då känns epileringen väldigt skonsam och nästintill smärtfri, har många olika funktioner som fotfil och ansiktsborste. Älskar verkligen att den är följsam och vrids åt alla håll. Helt klart en favorit
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Epilatorn var fantastisk, självklart smärtsam med sina 60 pincetter. Men det gör ju även ont att noppa ögonbrynen med en pincett. Men gav verkligen ett fantastisk reslutat. Älskade att man fick till extra delar, för armhålor och bikini området. Ett stort plus var fotfilen som tar bort förhårdnaderna. Den gjorde ett bra arbete med lyckat resultat, oavsett hur hårt man tryckte höll den sitt tempo. Borsten är till för att användas innan epileringen. Medföljer även en trimmer som jag ej hunnit prova än!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag tycker att denna epilator är väldigt prisvärd, just för att den har flera användningsområden. Det gör ont att epilera sig, MEN det ger ett fantastisk resultat och är värd den korta smärtan.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Den fungerar fint men jag har aldrig använt en epilator förut och det är en aning smärtsamt haha. Maskinen har 3 olika nivåer och verkar ju dra av håret
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  1 år sedan
  I samarbete med buzzadorn fick jag prova denna epilator. Första gången var dålig och det gjorde det inte bättre att behöva gå över några gånger för att få allt hår med. Så det är ett minus. Det positiva med detta är att det finns mycket utrustning för det, du behöver inte raka dig ett tag. Batteriets livslängd är också mycket bra och det tar inte så lång tid att ladda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  i samarbete med Buzzardor var jag så lycklig att prova den här epilatorn, O GOD, det gjorde ont men gör det bra igen: P Det har ett stort huvud som rota med mycket hår, måste gå över några gånger för att allt ska försvinna, men efter några gånger satsar jag på att det blir mindre hår;) I paketet finns det massor av tillbehör, kroppsborste tycker jag var lite svag, men resten var utmärkt. Den har bikinitillbehör och rakapparat, allt du behöver i ett paket: D kan rekommendera det vidare
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det verkar utmärkt att produkten har så många olika funktioner och att det är möjligt att använda i duschen. Lampan har ett begränsat ljus, men är fortfarande till bra hjälp. Särskilt nöjd med hur epilatorn kan anpassas och exfolieringsborsten. Batteriets livslängd är bra och laddas relativt snabbt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag testade detta i samarbete med Buzzador.

  Riktigt nöjd med den här! Så många alternativ och digg att det också kan användas i duschen. Mycket bra att det har ljus och flera steg. Epilatorn är den enda jag har använt som faktiskt inte skadade att använda! Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Rekommenderas👍🏼 Många funktioner i en sak. Kan användas både torrt och vått, t.ex. i duschen. Den har flera utbytbara huvuden, ett extra brett huvud med epilator för effektivare hårborttagning, ett huvud med roterande fotfil, ett huvud med damträdgårdar. Ett huvud med en roterande borste, som är fin mot ansiktet. Den har ljus och tre olika hastigheter.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag testade detta i samarbete med Buzzador.

  Denna epilator har många möjligheter och jag är mycket nöjd. Det kan användas både som torr och våt rakning, har stegreglering och ljus. Epilatorn skadade mycket till en början, men blev bättre så småningom. Filen var väldigt bra! Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra epilator med många användbara förbättringar. Jag gillade skurborsten som gör ett bra jobb och är lätt att rengöra. Den kommer också med en fin liten väska där du kan lagra både epilatorn och tillbehören. Jag gillar att den är vattentät så jag kan använda den i duschen.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har testat den här epilatorn i samarbete med buzzador.
  Det har både positurer och minus från min sida.

  Fördelen med det är:
  Brett huvud, många tillbehör, lätt, kan användas på både våt och torr hud. Sidfoten är mycket bra. Borste som kan användas för att tvätta / skrubba kroppen / ansiktet. Laddbar

  Minuset med det är:
  Det är väldigt obehagligt (blir troligen bättre när huden blir mer van vid), fick mycket inåtväxt hår / röda knölar efter att ha använt det, och jag var tvungen att gå över flera gånger på samma plats för att kunna ta med håret .
 • Ganska bra
  1 år sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag prova denna epilator från panasonic.
  Vid den första rakningen upplevde jag att det luktade bra, men efter ett par gånger blev jag mer van vid epilatorn och det var inte längre ont. Känslan av att vara rakad varar mycket längre än när man använder en rakkniv. Dessutom är det mycket trevligt att det kan användas i duschen! Jag kan inte heller klaga på batteriet. Jag tog mig tid att raka mig första gången eftersom det luktade. Jag lyckades ändå raka båda benen utan laddning. Sätt den på laddning efter användning för att sanera mig mot att bli slut vid nästa användning.
  Trevligt att du kan ta den i duschen och enkelt ta epilationen medan du till exempel väntar på att balsam ska tränga in i håret.
  Den levereras också med kroppsborste / skurborste och roterande fotfil. Rengör spa-känslan hemma med dessa två! Borsten kanske känner sig lite hård till en början, men bara tills du vänjer dig vid den.