Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Andersson PRB 3.6

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Andersson Powerbanks (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Snygg design, hög kapacitet och bra på att hålla batterinivån, men laddningstiden är rent bedrövlig. Att ladda från 0-100 tar c:a 30 (!) timmar, vilket innebär att man alltså måste planera laddandet i god tid om man ska ta den med sig någonstans.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Riktigt kapacitetmonster på 30000mAh! Snabbladdning via USB-PD till iPhone X fungerar utan problem. Bra med återstående % i display, visar också info om utgående laddning.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Se att det finns många brister i "egenskaper" av den här produkten .. det står: 5000mAh. Rösta inte alls. Den har 30000mAh batterikapacitet. Andersson visar sig vara en av de bästa i faktiskt uppmätt kapacitet. Ca. 72% av den angivna kapaciteten kan förväntas. Andra dyrare märken är normalt 65-68% av angivet mAh. Så .. så ca. 21000mAh i denna härlighet. Se Tek.nos test av batteribanker för att förstå vad jag menar .. PRB 3.6 Kan laddas med alla 3 standarder. Apple Lightning, USB-C och Micro USB och laddar otroligt snabbt till konkurrenterna och dess kapacitet. Den har 3 laddningsalternativ 2 USB-A med Quick Charge 3.0 och USB-PD. Med DC 5V 3 A, 9V 2 A, 12 V 1,5 A och max 18 W-utgång, ger den snabb laddning till det mesta av utrustningen. Storleken är också "perfekt" menar jag ...

  Jag är otroligt nöjd med produkten rekommenderar det till alla!