Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cooler Master Silencio S400 (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cooler Master Chassin (108)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket bra case.
  Lätt att "rengöra" (ta bort damm).
  Lätt att ordna kablar.
  Tyst men min enhet har coil whine.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Utmärkt låda. Väl genomtänkt och utfört.

  Nackdelar först, för det går fort: det väger en del och är ganska stort för att vara ett minitower.

  Det är visserligen också en av fördelarna, för det är rejält generöst med plats inuti för att komma åt saker med händerna. Men det blir en hel del tomrum som inte direkt används. Det är inte löjligt stort, bara några extra centimetrar här och där jämfört med genomsnittet.

  Resten är en kavalkad av omtänksam redighet. Tjock plåt utan vassa kanter, gummerad på insidan där PSUn sitter, ljuddämpning i sidoplåtarna, oförlorbara skruvar på sidoplåtarna, ingjutna gummidämpare i HDD-skenorna, man kan vända framdörren som hålls stängd med magnetiskt gummi, SD-läsare uppe vid knappar och USB-portar, mobo-stosarna är förmonterade men man får ändå en liten hylsa till dem, det finns rikligt med urtag för att routa kablage snyggt, fötterna är gummidämpade, optisk enhet klickar i snyggt på plats, 2.5"-enheter sätter man stift i och trycker i gummistosar, 3.5"-enhet sitter med skenor, det är lätt att plugga kablar i enheterna, filter på fläktarna.

  Det var på det hela taget inget som jag inte gillade, och det var ett rent nöje att bygga ihop datorn med det här chassit. Datorn är tyst, men mina komponenter är ganska lågmälda från början så det har jag inte mycket att säga om. Chassifläktarna verkar vara anständigt tysta, men jag styr ner dem till ett minimum i BIOS ändå - typ 0 rpm under 60°, så i mitt fall existerar de i praktiken inte.

  Jag ger inte full pott i stjärnor för det finns alltid något att förbättra, det vore löjligt att påstå att detta är apex i utvecklingen - men inte långt ifrån.

  Jag hade gillat om lådan varit nån centimeter snävare, och runt min fläktlösa PSU finns inte så mycket plats för luft att röra sig. Personligen hade jag också föredragit plåt i toppen istället för det stora gallret, för jag har ingen dubbelfläktsradiator och jag hade velat sätta ett handtag där. Det får nu hamna på sniskan vid kanten istället. Men det är mina personliga gripes.