Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SteelSeries Arctis 9X

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Hörlurar (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har enbart använt hörlurarna mycket lite, men - mitt spontana intryck är att det här är ett par kanonhörlurar! Kör dem med ett Xbox One X och har inga andra gamingheadset att jämföra med.

  Positivt:
  - Anslutning till Xbox sker precis som du gör med en handkontroll. Superenkelt! Grymt skönt att slippa kablar också.

  - Ljudet! Brutalt bra. Jag har en bra förstärkare, men när man får spelljud så nära öronen skapas magi. Jag har hört små, små detaljer jag aldrig tidigare har tänkt på i exempelvis GTA V. Helt, magiskt bra. Trycker man kort på powerknappen, kan man växla mellan 4 olika fördefinierade EQ-inställningar om man vill öka/minska bas/diskant eller motsvarande. Tror även man kan ladda ner mjukvara till en dator och ansluta headsetet via Bluetooth och tweaka ännu mer.

  - Hjulet på vänstra kåpan som reglerar hur mycket man vill höra av chatt kontra spel. Man känner ett distinkt "hack" när man når 50 %, så att man vet att man alltid är tillbaka till "lagom" mycket ljud från båda kanalerna. Perfekt om man är med i en grupp som tjattrar för fullt - samtidigt som man själv inte vill missa en dialog i en cut scene.

  - Man kan dra ut mikrofonen ur vänstra kåpan om man vill ha den framme för att prata i den och vill man tysta mikrofonen, låt säga om man vill prata ostört med exempelvis familjen, tycker man in en knapp på högra kåpan, precis under volymreglaget. Då lyser mikrofonen rött, så det går inte att missa om mikrofonen är tystad eller ej. Perfekt, tycker jag.

  - Otroligt sköna att ha på sig, även flera timmar. Bandet som håller dem skönt på plats på huvudet, går att justera om man har ett mindre eller större huvud. Kåporna rymmer även relativt stora öron tror jag, så det är inte obehagligt att ha dem på sig.

  Jag har egentligen inget negativt att säga, därav betyget. Bara en reflektion och det är att om man dricker ur en burk och lutar huvudet bakåt, så kan hörlurarna glida något bakåt - vilket man får lösa genom att hålla emot, eller se till att bandet som reglerar hur hörlurarna sitter, kanske spänns åt ytterligare lite. Jag vill å andra sidan ha hörlurarna löst på huvudet, nästan så att de inte känns som att de är där - och det fungerar enligt mig alldeles utmärkt.

  Köpte dem på rea på Elgiganten för 1 690 kr och för de pengarna kan jag bara säga - KÖP dem, om du behöver ett bra headset till din Xbox.

  EDIT: Efter en månads användning är jag precis lika fantastiskt jättenöjd. Rekommenderas varmt!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bästa headsetet till Xbox series X just nu.
  Gillar att man kan ansluta mobilen via bluetooth och använda tex discord samtidigt som dom är kopplade till konsolen.
  Grym bygg kvalite. Inte alls så plastiga som billigare headset av andra tillverkare.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Har använt dessa under ett halvårs tid och en samlad bedömning är att dessa är i grunden bra hörlurar som tyvärr lider av anslutningsproblem.

  Detta headset störs väldigt lätt ut av andra enheter som använder bluetooth eller wifi. Det medför att jag tappar anslutning till konsolen, och i värsta fall så blir men handkontroll även frånkopplad av någon märklig anledning.

  I tillägg medför det också störningar där andra upplever att det hackar eller att mitt ljud försvinner för andra i partyt.

  Uppdatering 20/1-2021

  Efter att ha införskaffat ett Xbox Series X så har problemen blivit värre. Om headsetet frånkopplas så frånkopplas även handkontrollen. Enda sättet att ansluta kontrollen igen är en hård omstart av konsolen.

  Ett problem som många andra lider av. Fungerar inte att uppdatera firmware eller att försöka avsluta kontrollen genom kabel.

  Synd, för i övrigt bekväma hörlurar med bra ljud och bekväm funktion för att kunna vara kopplad till två enheter samtidigt. Rekommenderar inte ett köp av dessa, finns alternativ från Turtle beach som använder sig av samma anslutning och fler lär komma i och med Xbox Series X.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Ett givet köp!
  Köpte dessa för att använda med XBOX One X och de levererar varje gång!

  Bra batteri tid
  Bra mikrofon
  Skön passform
  Enkel att connecta

  Inget att klaga på!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  riktigt bra lurar!
  de som klagar på anslutning måste ha nån riktigt gammal router eller annat.
  jag har en router 20 cm ifrån xbox one x, wifi till tvn 10 cm ovanför routern, wifi till en skrivare 30 cm från routern. allt detta är inom 50-60 cm ifrån varandra.
  dosan har aldrig knasat, heller inte lurarna.
  köpte mina lurar från Danmark för jag ville ha dem snabbt.
  sjukt bra ljud, lätta att ställa in förhållande mellan spelljud och chatt, stänger av/sätter på micken med ett klick på luren. huvudvolym är också lätt att höja/sänka.

  rekommenderar verkligen dessa lurar, superlätt att höra varifrån ljuden kommer, om nån smyger utanför huset eller varifrån det skjuts.
  laddar lurarna med usb-kabel direkt från routern.
  riktigt bra batteritid, riktigt bra!
  kan använda dem 10 timmar i streck i flera dagar.
  en bra grej är att telefon kan kopplas samman med lurarna så när man väntar på att polarn ska dö eller nedräkning så kan man kolla klipp på luren 👍

  lätt värda sina pengar.
  riktigt behagliga, sköna lurar!
  (jag har glasögon och det fungerar bra)
 • Dålig
  9 mån sedan
  Rekommenderar ingen att köpa detta headset. Hade problem från första dagen jag köpte dem. Jag köpte dem direkt från Steelseries men tyvärr kan man inte skriva recension där.
  Direkt så märkte jag att de hackade otroligt mycket i ljudet, detta var då pga störningar från andra wifi enheter, trots att jag hade mitt Xbox endast ca 2m ifrån mig när jag använde lurarna. Detta gör då att jag måste koppla ur mina andra enheter som går på wifi varje gång jag ska spela.
  En grym funktion är att man kan koppla upp dem till telefonen via bluetooth samtidigt, dock är kopplingen sjukt ostadig.
  Händer flertalet gånger att spelljudet kopplas bort, men att telefonljudet är fortfarande kvar. Då måste man stänga av och på hörlurarna, vilket är sjukt frustrerande för det tar typ 15 sekunder (vilket är ganska lång tid mitt i ett spel). Jag köpte dem i mars 2020, och i förrgår så dog dem fullständigt. Spelljudet var igång men ljudet från telefonen kopplades bort, och det gick inte att stänga av och på. Det var inte batteritorsk, för ljudet från spelet funkade som sagt.
  Det enda bra med lurarna är att de är väldigt bekväma. Ljudet är inte något särskilt alls.
  Steelseries som kundsupport är sjukt dåliga också. Det enda de vill göra är att jag ska förstöra lurarna och skicka bild på det så får jag ett par nya. Men jag måste beställa de via deras hemsida själv, och just nu är de slut på lager. Om de ber en att skicka tillbaka de defekta hörlurarna så står de inte för frakten.
  Spara era pengar och köp något annat headset istället.