Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Creative Outlier Air

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Creative Hörlurar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Första gången jag köpt ett par trådlösa hörlurar så har inget att jämföra med. Dock så är jag väldigt nöjd med dessa. Funkat utan krångel sedan jag köpte dem för någon månad sedan. Låter bra gör dom också. Batteritiden är över förväntan. Kort och gott, en bra investering för min del. Som någon skrev innan så köper man produkten genom tillverkarens hemsida så finns den till riktigt bra pris. Betalde 60 euro med frakt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag hade gjort mycket research på TWS-hörlurar innan jag bestämde mig för att köpa just dessa. Alla reviews jag såg på Youtube övertygade mig om att dessa var optimala för det jag skulle använda dessa till. Det var dem inte.

  När jag först provade dem blev jag överraskad över vilket ljud och kraft de hade. Basen är fantastisk och treble hörs klart, medan middle är lite dovt om jag ska vara ärlig.

  Men sedan blev jag slagen i ansiktet av verkligheten. De var väldigt krångliga att koppla till min mobil. Det följde inte heller med några instruktioner så jag var tvungen att kolla på internet, där jag hittade en lite halvtaskig beskrivning från Creative där det stod hur man skulle göra. De är fortfarande krångliga att koppla till mobilen,och det tar lång tid.

  Ett till stort problem som uppstod var att lådan som hörlurarna ligger i inte laddade dem. De fortsatte spela musik även fast de satt i lådan, och därför laddade de ur på en dag. Det enda sättet för mig att ladda dem är att medan jag laddar lådan sätter jag i hörlurarna där, då laddar dem. Jag har dock pratat med Creative och de gick med på att ge tillbaka pengarna.

  Ljusringen som lyser är snygg, men notera att den inte lyser när man spelar musik i hörlurarna. När det ljuset blinkar betyder det att den kopplar sig till mobilen. Men när det är ljust ute är det omöjligt att se om ljuset blinkar eller inte.

  Men om du fortfarande vill köpa dessa finns dem på Creatives hemsida för bara 650 :-.
  https://nordic.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier-air

  + USB C
  + Bra ljud
  + Bra batteriljud
  + Bra passform

  - Ljuset syns inte när det är ljust
  - Klumpig låda
  - Krångliga att koppla
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Om man köper dom direkt från Creative på hemsidan så går det bara på 790 riksdaler just nu, inklusive frakt. https://nordic.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier-air
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Grymt bra ljud och batteritid på närmare 10 timmar. Finns en review här https://youtu.be/Qei36ayrQgc
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Grymt bra ljud för pengarna och bra android-app. Sitter bra i örat och kommer med flera storlekar. Det som är minus är att man får trycka ganska hårt på snäckan för att avsluta samtal etc.