Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanears Pampas

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanears Hörlurar (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Tycker om ljudet
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Går sönder utan större fysisk påverkan.
  Killen på mediamarkt sa att han sett flera lurar av denna modell med exakt samma problem men att urbanears inte erkänner det som ett fel som är på deras sida vilket gör det mycket svårare att få dem ersatta.

  Detta kan jämföras med att jag också har ett par sennheiser PXC550 som jag haft i snart tre år utan att vara speciellt försiktig med dem och de är fortfarande som nya.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Jättebra ljudkvalite, lång batteritid, snabb laddning, extremt komfortabla, väldigt stilrena, alla funktioner man kan tänkas behöva

  Jag har haft mina pampas nu i lite mer än ett halvår, jag har varit jättnöjd med dom men nu har dom gått sönder precis nedanför där man kan vicka ihop dom på ena sidan, så jag har försökt med allt för att laga dom men tyvärr har det ej fungerat så då testade jag att böja lite på andra sidan (som inte var trasig) och då gick den sönder på exakt samma ställe, så jag tycker det är extremt dålig kvalite på dom om man har priset i bakhuvudet, man ska ju inte behöva gå runt och vara orolig att ens 1200 kronors hörlurar ska gå sönder om man tar av sig dom!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  ljudkvaliteten är fantastisk, det är bekvämt för mitt huvud. Jag kan dela musik med en kabel med min flickvän när jag pendlar.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  För 999kr är dessa riktigt bra. Byggkvalitet och finish är på topp tillsammans med den stilrena designen. Ljudkvalitén är det jag är mest imponerad över. Bred ljudbild med tung bas som inte tar över, klart mellanregister och skön diskant.

  Har testat musik, film (Atmos Win10 trådad) och Xbox One (Atmos trådad via HK) och den klarar av alla tre galant.

  Värt att notera är att det finns möjlighet till trådad anslutning men INGET som nämns i dokumentationen. Det enda som nämns är att man kan dela ljudet med någon annan som har trådad anslutning via 3 5mm uttaget. Märkligt. Ingen kabel följer med heller vilket också är lite märkligt.

  Har testat Spotify på min OnePlus 7 Pro med Aptx och det låter riktigt bra!

  Pampas är inte något för den som söker ljudisolerande hörlurar. Detta ger dock upphov till den breda och klara ljudbilden. Läckaget är däremot minimalt.

  Kontrollerna är också riktigt bra och har förts över ifrån Marshall med en liten joystick som styr allt.

  Klarar både Siri och Google Assistant

  Komforten är det enda minuset. Det ska vara over-ear men kåporna är en aningens för små vilket gör att dem trycker lite på örat ändå. Jag hade gärna sett ett mjukare material för kuddarna. Överlag är dem ändå sköna på huvudet och de känns lätta!

  Skulle något dyka upp så återkommer jag. Har bara spenderat ett par timmar med dem!