Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G703 Lightspeed

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Jag har gått genom två möss, och på båda har vänster musknapp börjat dubbelklicka samt scrollhjulets sensor slutat fungera ordentligt (dvs den scrollar ungefär precis som den än vill, upp är ner och ner är upp, och ibland varken eller).

  En snabb sökning på Google visar att detta är fallet för nästan alla. För vissa tar det bara några dagar, för andra några månader, men förr eller senare(oftast inom ett år) så kommer den börja strula.

  Det finns ett par andra klagomål jag har angående musen och det är hållbarheten av självaste ytan av musen. Den tycks älska att dra åt sig smuts och fett trots att jag tvättar händerna flertal gånger om dagen och undviker att äta fettiga saker framför datorn - ändå blir den fettig snabbt och slits ganska fort. Inte ett dugg imponerad. Åter igen fick jag göra en sökning på Google om detta för att se om jag var ensam om problemet men icke.

  Viktmässigt är där emot bra och känslan i klicken är skön, inga som helst fel där. Det må vara en ordentlig skitmus men allt är inte skit. Jäkligt responsiv också!

  Som en varning, från vad jag läst så lider även den dyrare syskonmusen G907 av samma problem, och även G Pro Wireless är inte ett säkert val. Jag hade undvikit Logitech i flera år av just dessa problemen men gav de en chans igen då jag antog att de äntligen löst det efter så pass lång tid, men nej. Det var inte fallet. Inga fler Logitech möss framöver för min del.

  En två:a för att just musen är underbar innan problemet uppstår. Om det vore på en skala på tio hade det nog fortfarande varit en 2:a eller en 3:a.

  För detta priset(samt priserna om vi inkluderar de andra mössen) så förväntar man sig bättre kvalité.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  27 dagar sedan
  Vänster musklick slutar fungera efter ett tag, samma på tre exemplar.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Ergonomisk design med hög precision tack vare Logitechs LIGHTSPEED för trådlös överföring. Passar medelstora händer med palm grip.

  + Hög uppdateringsfrekvens.
  + Extra stort utrymme för tummen.

  - Proprietärt protokoll för trådlös laddning.
  - Kan uppleves stel/statisk pga. valet av material i musens hölje.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  En av mina första gaming möss som är trådlösa. Är rejält snabb och är snabbare än vissa andra trådade möss. Den är väldigt lätt och är ganska så ergonomisk.

  2020-05-11:
  Nu har jag haft denna mus över två veckor och jag kan säga att den är ganska så bra. Håller mig kvar på 4/5 stjärnor.

  Den har ett batteriliv på 47 timmar och det tar typ 15-30 min för att ladda den till 100% (om man har runt 50-60%). Logitech tycker att man undviker att man laddar den till 100%, eftersom batteriet kan bli överladdad, så man måste vara lite med så att man inte överladdar den. Vilket blir en del svårt eftersom medföljande programmet inte uppdaterar dens batteriliv hela tiden.

  Men om man skulle ha Logitech Power Play så kommer då alla de kompatibla möss hålla sig på 90% hela tiden.

  Medföljande programmet är mycket bättre än ASUS Armory och Crate.